Velký horoskop pro opuštěné na rok 2023. Dočká se Vaše znamení konečně lásky?

Velký horoskop pro opuštěné na rok 2023. Dočká se Vaše znamení konečně lásky?
V předchozím roce se Vám v lásce příliš nedařilo a trápily Vás pocity samoty? Zajímá Vás, zda Vaše znamení v roce 2023 čeká konečně ta pravá láska? Potom čtěte dále. 

Pocity osamělosti mohou každého z nás pořádně potrápit. Každému je hned o trochu veseleji, když má vedle sebe svou spřízněnou duši. Bohužel ne každý má to štěstí, aby takového člověka ve svém životě vedle sebe měl. Naděje ale umírá poslední, a tak je docela možné, že i na Vás ta pravá láska čeká. A třeba se jí dočkáte právě v roce 2023. Pojďme se podívat, jestli má Vaše znamení lásku napsanou v osudu pro nadcházející rok. 

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Po lásce a spřízněné duši budete toužit v nadcházejícím roce až příliš. Dokonce potkáte velmi zajímavého člověka, který Vás zaujme a naprosto okouzlí. Tento člověk bude působit velmi seriózně a atraktivně. Není ale všechno zlato, co se třpytí. O tomto člověku si uděláte velmi zkreslený obrázek, díky růžovým brýlím, které si nasadíte hned na začátku. Po čase ale tohoto člověka prokouknete a budete si muset přiznat, že jste se ve svém úsudku zmýlili. To může vést k velmi silným pocitům smutku. Raději buďte opatrní a vyhněte se unáhleným závěrům o opačném pohlaví.  

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Na začátku roku budou Vaše pocity smutku a osamění na vrcholu. Začnete ztrácet naději, že může být v lásce ještě někdy lépe. Tento stav bude sice velmi nepříjemný, ale pro Vás také nesmírně důležitý. Díky němu se totiž konečně odpoutáte od minulosti a necháte své strašáky odejít. Začnete více pracovat na sobě a tato práce bude po zásluze odměněna a Vy se již v druhé polovině roku dočkáte své spřízněné duše. Důvod k radosti bude obrovský. 

Blíženec (22. 5. – 21. 6.) 

Rok 2023 pro Vás bude ve znamení obrovské změny. Tato změna přijde jako blesk z čistého nebe a může mít podobu nové příležitosti a možnosti vycestovat. Může se jednat o dovolenou, ale také pracovní cestu. Pokud takovou nabídku dostanete, neváhejte a přijměte ji. Právě na této cestě se můžete dočkat velkého bohatství. A nejen v podobě peněz, ale také své vysněné lásky. Právě na cestách na Vás čeká partner/ka podle Vašich představ. 

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Na začátku roku Vás příliš šťastné pocity nečekají. Budete si připadat osaměle a pocity nespravedlnosti budou sílit. Jednoho dne Vás ale situace donutí říct si dost a Vy si konečně začnete užívat i za cenu, že většinu aktivit budete dělat sólo. A právě toto rozhodnutí bude nejlepší ve Vašem životě. Díky němu totiž potkáte úžasného člověka, který se stane Vaší láskou. Čeká Vás začátek nového, krásného a láskyplného vztahu. 

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Rok 2023 si pro Vás chystá velmi slibný začátek něčeho nového a krásného. Bude ale velmi důležité vzdát se minulosti, odpustit staré křivdy a začít znovu žít. Hledejte vnitřní klid a harmonii a snažte se ji přenést také na své okolí. Možná na Vás nečeká láska jako trám, ale díky sebepoznání a zvýšení sebevědomí na Vás čekají krásné a úspěšné dny. 

Panna na začátku roku můžete prožívat krásný románek s člověkem. Zdroj: Studio Romantic / Shutterstock

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

Rok 2023 Vám slibuje krásné měsíce provoněné láskou. Na začátku roku můžete prožívat krásný románek s člověkem, který Vás naprosto okouzlí. Zamilujete se velmi rychle a nezůstane jen u vášně a zakoukání. Váš zpočátku nezávazný flirt se brzo promění v krásný, harmonický a pevný vztah, který může vést také k založení rodiny. Konečně se tak dočkáte klidu, harmonie a splněných přání v oblasti lásky. 

Váha (23. 9. – 23. 10.) 

Z boje o lásku jste již unavení a nejinak tomu bude také v roce 2023. Máte pocit, že Vaše snaha stojí až příliš a zisk je minimální. Na nějakou dobu dokonce hledání lásky vzdáte. Rozhodnete se však vytěžit ze svého života maximum, a to i bez partnera/partnerky. Svou životní lásku sice prozatím nenajdete, ale pocity opuštěnosti už nebudou tolik silné. Dejte si ovšem velký pozor na upínání se k minulosti. To totiž nikam nevede. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Rok 2023 si pro Vás chystá velké množství krásných zážitků a lásky. Dařit se Vám bude v podstatě od samého začátku, kdy potkáte velmi atraktivního člověka, který rozhoří oheň vášně uvnitř Vás. Vášeň ale nebude to jediné, co Vás bude spojovat. Postupem času si vybudujete krásný a pevný vztah, který slibuje krásnou budoucnost. Jen si dejte pozor, aby se Vaše nově získané štěstí nesnažil někdo zničit. Velkým problémem by mohli být bývalí partneři nebo potenciální sokové v lásce. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Nadcházející rok se budete cítit trochu jako na houpačce. Chvilku se Vám bude dařit a Vaše srdce bude zalito láskyplnými pocity, ale poté přijde období, kdy Vás budou provázet pocity smutku a budete mít dojem, že nic nemá cenu a lásky se nedočkáte. Zkuste proto najít ve svém životě harmonii. Nenoste růžové brýle a přijměte realitu takovou, jaká je.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Vaše touha po velké lásce a rodině bude nadcházející rok velmi silná. Přejete si konečně potkat člověka, se kterým to bude láska na celý život. Když se Vám to dařit nebude, budete propadat zoufalství. Nakonec ale přestanete tlačit na pilu a zapracuje především na sobě. V komunikaci s ostatními lidmi volte mírnost a laskavost a brzo se Vaše mezilidské vztahy zlepší. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

V roce 2023 na Vás žádná velká láska nečeká. A vlastně Vám to nebude ani moc vadit. Budete se totiž více věnovat sami sobě a svým koníčkům. Podaří se Vám opět obnovit dobrý vztah ke své osobě a začne se mít opravdu rádi. Díky tomu budete ochotni na svou spřízněnou duši ještě nějakou dobu počkat a nebudete se hnát do povrchních vztahů. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Tento rok bude pro Vás opravdu divoký. Máte už plné zuby svého dosavadního života a v roce 2023 se budete do věcí pouštět po hlavě. A tak není divu, že přijmete také nabídku na cestu, která Váš život změní od základů. Díky této zkušenosti začnete opět zářit, poznáte mnoho nových lidí a bude se Vám dařit naprosto skvěle.  

Zdroj článku:
  • Autorský text