GOLO dieta: Jak se zbavit nadbytečných kil za 30 dní?

GOLO dieta: Jak se zbavit nadbytečných kil za 30 dní?
Jistě si říkáte, že pár kilo dole by vám jen prospělo. Stačí odbourat tuk, a váš život bude zase hezčí a sebevědomí vyšší. Víte, že existuje několik druhů diet? Některé jsou mírné a pomalé, jiné zase zcela drastické.

Vyzkoušeli jste snad už všechno – a nic nepomohlo? Možná na to jdete špatně. Poslední dobou se rozmáhá nový druh diety, která zaručuje úspěch. Nejlepší na ní je, že trvá jen jeden jediný měsíc a výsledky jsou opravdu vidět. A jde to dokonce i bez drastických změn v jídelníčku, nebo nesmyslného trápení se v tělocvičně nebo posilovně. O čem je řeč? O nové GOLO dietě.

Co je GOLO dieta

Dalo by se říct, že hovoříme o dietě slavných. Pokud budeme dodržovat tento druh diety, je zaručeno, že se nebudeme trápit změnou jídelníčku nebo hladovění. Jde pouze o redukci hormonů v těle, které jsou potřeba nějakým způsobem upravit. Jde především o optimalizaci produkce inzulinu. Je potřeba zrychlit spalování cukru v krvi a také zmírnit únavu. Tak, jako u každé diety, je i zde potřeba zajistit dostatečný pohyb. Ten zase napomáhá k rychlejšímu spalování tuků, cože je u této diety optimální.

Jak na GOLO dietu?

Jak již bylo řečeno, tento hubnoucí proces trvá pouze 30 dní. Jde o jakousi výzvu, při které naše trápení nebude mít dlouhého trvání.

Základem je snížit energetický příjem, samozřejmostí je i zmenšení porcí a také dostatečný, nejlépe pravidelný pohyb. Pokud budete toho dodržovat, výsledek vás nemine.

Pozor ale na příliš rychlé hubnutí. Může se vám stát, že kila ztrácíte příliš pomalu, ale to je v pořádku. Při této dietě je optimální úbytek váhy maximálně jedno kilo za týden. Tedy za celý měsíc je dobré shodit cca 5 kilogramů.

Dobrou vlastností dodržování této diety je fakt, že pokud se nám povede dodržovat tempo, můžeme tím snížit riziko rozvoje cukrovky. Ze zdravotního hlediska tedy údajně zcela v pořádku.

Zdroje: