Nejšťastnější den příštího týdne: Raci by se měli pustit do něčeho nového, Štíři mohou najít svůj dům snů

Nejšťastnější den příštího týdne: Raci by se měli pustit do něčeho nového, Štíři mohou najít svůj dům snů
Duben se celkově nese ve znamení štěstí, přicházející jaro vlévá novou energii do žil nejen přírodě, ale i lidem. Úspěšný bude 11. duben, kdy se sejde Slunce a Jupiter, oba v Beranu, a vykřešou mnoho energie pro všechny nové projekty. Zároveň se potkává Venuše v Blížencích s Plutem ve Vodnáři což prohloubí vztahy a emoce. Který den v příštím týdnu bude tím vaším nejšťastnějším?

Beran (21.3. - 19.4.)

Berani završují v těchto dnech další rok života a plně si tuto dobu užívají. Čtvrtek 13.4. bude pro vás šťastným dnem, kdy se budete moci předvést v plné kráse. Měsíc vám pomůže s emocemi a vy se budete moci soustředit hlavně na své cíle a touhy. 

Býk (20.4. - 20.5.)

S jarem vás láká zamilovat se, ať už nově nebo s obnovou stávajícího vztahu. Čtvrtek 13.4. bude dnem štěstí a hojnosti, tak se neváhejte podělit. Otevřou se vám nové možnosti, abyste mohli růst ve všech oblastech svého života. Bez obav si dopřejte trochu luxusu.

Blíženci (21.5. - 20.6.)

Někdy se stává, že vám do života mluví lidé, kteří by pro vás měli být autoritami, a s tím máte problém. V pátek 14.4. vás však ani tohle neodradí od vašich cílů, které si srovnáte podle svých představ. V práci vás čeká posun, díky čemuž v ní najdete daleko větší smysl. V tento den očekávejte jen dobré zprávy. 

Rak (21.6. - 22.7.)

Čeká vás nová kariérní příležitost, možná přijde i zvýšení platu nebo nějaká výhodná investice, která se vám do budoucna vyplatí. Úspěch vám nejvíc vykvete ve čtvrtek 13.4., kdy bude skvělý den pro něco nového, co jste ještě nezkusili. Máte ideální možnost se vrhnout do něčeho, pro co jste ještě nenašli odvahu.  

Lev (23.7. - 22.8.)

Nedokončený projekt nebo cíl, který vypadal v nedohlednu se dořeší právě v nejlepší dubnový den, tedy v úterý 11.4.. Pocit vítězství, který vás zaplaví, přímo milujete, tak si ho také pořádně vychutnejte jako správní Lvi. Vezměte svou lásku na procházku nebo vyrazte sami, třeba někde venku čeká. Slaví se lépe ve dvou.

Váhy by měly
Váhy, v pátek si udělejte čas na své blízké | Zdroj: Gorodenkoff / Shutterstock

Panna (23.8. - 22.9.)

Vaše dokonalost občas přece jen ukáže i nějakou tu chybičku, nyní je třeba vyřešit, jak skloubit pracovní život s tím osobním. V pátek 16.4. si proto udělejte čas na své blízké a najděte ideální řešení pro všechny. V analýze situací jste přece dobré Panny, tak to nyní využijte a myslete nejen na praktické stránky, ale i na pocity vašich blízkých. 

Váhy (23.9. - 22.10.)

Jste okouzlující a v úterý 11.4. budete na nejvyšší vlně. Je to den rozšiřování vašich možností, doslova budete expandovat do všeho, co se vám zlíbí. A samozřejmě že s kladnými výsledky. Je jen na vás, co vás zaujme nejvíc, zda se vydáte cestou poznávání nových vědomostí, vrhnete se na lásku nebo budete chtít zabodovat ve finanční sféře. Máte na všechno. 

Štír (23.10. - 21.11.)

Nevyřešený konflikt nebo práce, kterou jste dosud nedokončili zamíří do cíle již v úterý 11.4.. Pak již můžete slavit, ať už se jedná o velký či úplně malý úspěch. Ten si totiž vždy zaslouží pozornost. Podporu najdete i tam, kde byste ji nikdy nečekali, tak si užívejte své výhry. Pokud hledáte dům snů, najdete ho právě v úterý. Tak neváhejte.

Střelci,
Střelci, v úterý dojde k vyhlazení všech vztahů | Zdroj: savageultralight / Shutterstock

Střelec (22.11. - 21.12.)

Přichází pro vás doba smíření a naleznutí kompromisů, ke kterým jste se dříve nemohli dopracovat. Úterý 11.4. dojde k vyhlazení všech vztahů, hlavně těch osobních, které jsou důležité pro vaši celkovou pohodu. Navíc budete doslova nabití nápady a zlepšováky téměř pro všechno kolem vás. Je na čase to využít, vaše osobní kouzlo nikdo nepřekoná. 

Kozoroh (22.12. - 19.1.)

Někdy se i vám stane, že si musíte vyslechnout nějakou kritiku. V pátek 14.4. konečně seberete odvahu se tomu postavit a odhalit své schopnosti sebereflexe. Duchovno je vám nakloněno a vaše rozhodnutí budou vedena správným směrem. Možná dostanete i nový pracovní úkol, který pozvedne vaši životní úroveň, což přesně potřebujete pro svůj klid.

Vodnář (20.1. - 18.2.)

Hned zkraje týdne v pondělí 10.4. přijdou nové zážitky a možná i nová láska. Vy, kteří už ji máte, ji v tento den potěšte nějakým milým dárkem. Úspěch v osobním životě vám pomůže v růstu a rozkvětu vaší osobnosti. Buďte otevření, může přijít zajímavé setkání nebo kulturní zážitek, který vás povznese. Budete se opět cítit jedineční. 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Máte dojem, že nejste dostatečně doceněni? Drobnosti, které se nastřádali za poslední dobu, se spojí s tím, co jste dokázali už v úterý 11.4.. I vaše pracovní snahy budou konečně ohodnoceny podle vašich tajných představ. Díky tomu z vás opadne stres posledních dní a začnete nalézat řešení zdánlivě neřešitelných problémů.