Partnerský horoskop na víkend 16. – 17. října: Raci propadnou vášni a Ryby čeká romantika

Partnerský horoskop na víkend 16. – 17. října: Raci propadnou vášni a Ryby čeká romantika
Měli jste náročný týden? Podívejte se, co můžete udělat pro to, abyste si o víkendu odpočinuli ideálně v náruči své lásky.

Beran

Užijte si společný čas s přáteli. Možná se mezi vás vloudí nějaké to nedorozumění, ale vše nakonec se nakonec urovná. V sobotu budete mít energie na rozdávání, proto si naplánujte tvůrčí aktivitu, výlet nebo rodinnou oslavu.

Býk

V sobotu se zdržte všech hromadných akcí. Raději si zalezte s důvěrným přítelem do útulné kavárny a nechte čas přirozeně plynout. Vyvarujte se obzvlášť žárlivých scén, později byste mohli svého jednání litovat.

Blíženci

Vaše potřeba mít za každou cenu pravdu může tento víkend přispět k problémům. Je čistě na vás, zda necháte romantický večer propuknout v hádku nebo se upozadíte a zkusíte svému partnerovi dříve, než sami promluvíte, nejprve naslouchat.

Rak

Pokud máte v plánu strávit se svým partnerem romantický čas, tak tento víkend vás nezklame. Budete pozitivně naladěni a vášnivě oddáni jeden druhému. Váš vztah se posílí a stane se intimnějším a intenzivnějším.

Lev

Neváhejte a vyrazte s přítelem někam ven, kde se vaše energie rozproudí a posílíte tak společné zážitky. Užívejte si krásy přírody kolem vás, pomůže vám zklidnit mysl a omladí vaši duši. 

Panna

Pokud tento víkend nastane ve vašem vztahu nedorozumění, ve výsledku se tím vztah jedině posílí. Konflikt vás donutí spolupracovat a najít společné řešení. Buďte tak vděční za vše dobré i špatné a neztrácejte naději, i když se věci budou vyvíjet jinak, než jste očekávali. 

Váhy

Pro váš vztah budou v několika následujících dnech důležité společné rozhovory. Přestože toho máte hodně naplánovaného, udělejte si na sebe čas a pozorně vnímejte, co vám partner říká. 

Štír

Tento víkend jste připraveni přijmout jakoukoli výzvu, která vám přijde do cesty. Vychutnejte si intimní chvíle se svou láskou na maximum. Soustřeďte se vždy na to hezké a víkend spolu strávíte v hřejivém objetí. 

Střelec

O víkendu se může ve vašem vztahu objevit chvilková nerovnováha. Nepropadejte panice a nenechte se zlákat do ostré výměny názorů. Dřív, než víkend skončí, bude vše opět v pořádku. Snažte se být k názorům druhých otevření a tolerantní.

Kozoroh

Se svou láskou strávíte příjemné chvíle. Bude to čas jen pro vás dva, který vám dodá sílu a stabilitu v dalších dnech. Nenechte si však v žádném případě kazit vaši mírumilovnou atmosféru jinými členy rodiny.

Vodnář

Tento víkend budete mít možnost svobodně vyjádřit své touhy. Nebojte se být odvážnější, udělejte si čas na romantiku a otevřete se novým možnostem.

Rozmanitost a otevřenost pomůže vrátit do vašeho vztahu příjemné napětí.

Ryby

Pokud jste měli náročný týden, o víkendu si opravdu užijete klidu. Nepřehánějte to s návštěvami, spíš si vyberte jednu činnost, které se budete věnovat a dosytosti si to užijte. S partnerem si naplánujte romantický večer a prozkoumejte své nejhlubší touhy.

 

Zdroje: