Horoskop na 3. prosincový víkend: Váhy odhalí pravdu, Ryby propovídají celý víkend

Horoskop na 3. prosincový víkend: Váhy odhalí pravdu, Ryby propovídají celý víkend
Tento víkend se naše myšlenky budou přemisťovat z přítomnosti do minulosti, do budoucnosti a opět zpět. Uran a Merkur se totiž tento víkend střetnou a poskytnou nám více úhlů pohledu na naše problémy, čímž usnadní jejich vyřešení. Podívejte se, co čeká přímo Vás.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nikdo nečeká, že se stanete zábavnou a hravou osobou, která všem v pátek příjemní celý víkend. Díky Vaší veselé povaze si najdete spoustu nových přátel, s nimiž si o víkendu užijete spoustu zábavy. Velkou část víkendu ale také strávíte u technologií, které Vám zkrátí dlouhou chvíli.

Býk (20. dubna – 20. května)

Od pátku se značně zvýší Vaše intuice. Dokážete pochopit slova a činy ostatních lidí z tohoto týdne, nicméně bude to chvíli trvat, než plně pochopíte, co Vám chtěli říci. Díky tomuto pochopení se Vám začne více dařit ve všech životních oblastech. Také můžete zjistit, že způsob, jakým jste dosud vedli svůj život, není ten pravý.

Blíženci (21. května – 21. června)

V pátek pochopíte, proč na Vás Vaši přátelé nebyli dvakrát milí. Odhalíte poselství, které Vás sdělovali prostřednictvím slov. Sobota je pravý čas se s nimi udobřit a omluvit se jim za unáhlená rozhodnutí. V neděli se opět budete smát a jejich i Vaše problémy vyřešíte společně.

Rak (22. června – 22. července)

Od pátku do neděle budete mít možnost si všimnout, že někoho nevědomky diskriminujete. Touha po rovnoprávnosti bude jedním z hlavních témat Vašeho víkendu. Dále zatoužíte po lásce, pokud nemáte partnera, můžete si najít člověka, s nímž můžete sdílet svou láskyplnou povahu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Delší dobu máte pocit, že Váš život není tak veselý, jak byste si ho přáli mít. S tím je teď konec. Buď svůj život změníte od základů, abyste dosáhli pocitu štěstí, nebo přijdete na to, že ono štěstí s Vámi je celou dobu, pouze Vy jste ho ignorovali. Dařit se Vám bude ve všech životních oblastech.

Panna (23. srpna – 22. září)

Po náročném týdnu, kdy jste přesně nevěděli, co máte od ostatních lidí čekat a co si máte myslet, nastává poklidný týden. Pokud s Vámi všichni mysleli všechno dobře, dojdete uspokojení, ovšem pokud k Vám někdo nebyl zcela upřímný, i to se z rozhovorů s ostatními lidmi dozvíte.

Váhy (23. září – 23. října)

Dozvíte se pravdu o něčem, co Vás dlouhodobě trápí. Může se jednat o něco o Vašem domově či můžete zjistit, že jste vlastně nevěděli vůbec nic o Vašem původu. Také se rozhodnete míchat se do problémů ostatních, abyste nastolili rovnováhu. Tímto způsobem můžete získat nového partnera, pokud nyní žádného nemáte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše intuice Vám bude pomáhat po celý víkend. Díky ní budete vědět, co byste měli udělat a co byste raději dělat neměli. Budete hodně vnímaví ke slovům ostatních lidí, mohou se stát Vaší osobní intuicí. Máte-li hodně práce i o víkendu, dokážete si ji řádně zorganizovat.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete si hodně rozumět především s lidmi, kteří sdílí Vaše názory a Váš způsob života. Najdete si nové přátele, avšak ani na ty stávající nezapomenete. Budete se soustředit na to, kdo co říká, mnohem více než obvykle, což Vám umožní porozumět lidem.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Tento víkend budete hodně přemýšlet o všem možném, což ve Vás může probudit šarm, ale někteří lidé nemusejí pochopit Vaše názory, mohou jim připadat příliš silné. Dejte si pozor na to, co říkáte. Pokud budete něco dělat, zkuste tentokrát zvolit méně radikální metodu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Po celý víkend si začnete třídit své myšlenky na ty realizovatelné a na ty nereálné, které je potřeba vytlačit, aby uvolnily místo něčemu, co zařídit lze. Vaše intuice bude pracovat na plné obrátky, pokud si nebudete jisti, zda máte něco udělat či ne, poslechněte svůj vnitřní hlas.

Ryby (19. února – 20. března)

Tento víkend budete doslova upovídaní. Budete vyhledávat všechny své přátele jen proto, abyste se dozvěděli něco nového. Avšak ne všechno, co Vám přátelé řeknou, bude pravda. Naštěstí nebudete ve lži dlouho - ještě tento víkend se projeví, který z Vašich přátel k Vám byl neupřímný.

Zdroj článku: