Celebrity, které se z ošklivého káčátka proměnily v sexy osobnosti

Celebrity, které se z ošklivého káčátka proměnily v sexy osobnosti
Určitě znáte pohádku o ošklivém káčátku. I v lidském životě tomu tak bývá, že se z nijak nevybočující průměrnosti vyklube postupem času zajímavá osobnost, která zazáří ve světle reflektorů. Týká se to také světoznámých filmových hereček. Do kterých byste neřekli, že budou v dospělosti takovými kráskami?

Scarlett Johansson

Americká herečka Scarlett Johansson se řadí mezi nejvíce obsazované hollywoodské hvězdy. Její filmová kariéra přitom začala poměrně záhy. Filmovala už v devíti letech, a to po boku Bruce Willise ve snímku Všude dobře, doma nejlíp. Talentem zaujala filmové kritiky, kteří jí ale předpovídali, že v dospělosti kvůli vzhledu její hvězda pohasne. Podle nich totiž neměla na to, aby mezi hollywoodskými kráskami obstála. A vidíte, opak se stal pravdou.

George Clooney

Když se podíváte na fotografii pubertálního George Clooneyho, překvapí vás, jak se z nevýrazného hocha mohl vyklubat tak krásný chlap, který láme srdce ženám a jenž je považován za sexy symbol. Je vidět, že nikdy nemá člověk nad sebou lámat hůl. Někdy stačí tak málo – dospět, změnit účes i styl oblékání, získat životní zkušenosti a hned se z člověka stane někdo jiný.

Zdroj: Autor: magicinfoto / Shutterstock

Kate Winslet

O kráse se nedá hovořit ani u mladistvé Kate Winslet. Ta také s věkem zraje jako víno. Svůj půvab uměla prodat v kultovním snímku Titanic. A nyní, kdy jí je 45 let, o ní lze říci, že je opravdu nádhernou ženou, na kterou je radost se podívat.

Jennifer Lopez

Ani Jennifer Lopez jako teenagerka nijak svým vzhledem nevybočovala z davu. S krátkým sestřihem vlasů vypadala obyčejně a průměrně. Dnes patří mezi nejkrásnější herečky a objevuje se pravidelně na titulních stranách časopisů.

Zdroj: Autor: AGIF / Shutterstock

Říká se, že podle vzhledu lze posuzovat květinu či motýla, nikoliv však lidskou bytost. Ve filmovém světě ale toto neplatí. Zde krása prodává.

Zdroj:

  • Autorský text