Partnerský horoskop na týden od 18. října: Důvěra a čas jsou nejlepšími léky

Partnerský horoskop na týden od 18. října: Důvěra a čas jsou nejlepšími léky
Ať už ve vztahu řešíte jakýkoli problém, první pomocí je vždy odstup a čas. Jak moc bude trpělivé v tomto týdnu právě to vaše znamení?

Beran

Pokud máte v poslední době se svou drahou polovičkou problémy, uvidíte, že se věci začnou měnit k lepšímu. Komunikace mezi vámi bude snadno plynout a vy se dohodnete na věcech, které možná dřív nepřicházely vůbec v úvahu.  

Býk

Tento týden myslete na budoucnost. Váš vztah si zaslouží péči a rituály. Neměli jste nedávno výročí, které jste zapomněli oslavit? Nevracejte se do minulosti, vyjádřete své momentální city a vytvořte si krásnou oslavu. 

Blíženci

Tento týden se můžete rozhodnout, zda váš vztah posunete na další úroveň nebo se rozloučíte a každý půjdete svou cestou. Každý vztah má nějaké trhliny, záleží čistě na vás, zda do něj chcete věnovat svou energii. Možná budete příjemně překvapení, kam vás vaše rozhodnutí nasměruje.

Rak

Můžete mít pocit, že jste vašemu vztahu v uplynulých dnech nevěnovali dostatek pozornosti. Nebojte se, vše se zase zlepší, jen na sebe buďte dostatečně trpěliví. Udělejte z vašeho vztahu prioritu. Domluvte si večeři při svíčkách a ráno nespěchejte do práce. 

Lev

Pokud u vás s partnerem došlo k nějaké hádce, nečekejte na omluvu a udělejte první krok. Mlčením a trucováním nic nevyřešíte, rozhýbejte komunikaci a začněte mluvit o svých pocitech. Svého partnera neosočujte, ale vyjádřete vaše potřeby a navrhněte, co vy naopak můžete udělat pro něj. 

Panna

Kolik úcty a podpory je ve vašem vztahu právě teď, Panny? Měli byste se k sobě chovat s respektem a obdivem jeden k druhému, a to i přesto, že se občas vyskytne nějaká ta hádka. Laskavost a úcta je ve vztahu lékem na všechny strachy a obavy.  

Váhy

V případě, že jste se s vaší láskou pohádali, netlačte na sebe, abyste hned došli k nějakému zásadnímu rozhodnutí. Dejte si na chvíli pauzu, abyste měli čas najít rovnováhu mezi romantikou a skutečným životem. Až se znovu setkáte, budete problém vidět z úplně jiné perspektivy. 

Štír

Nebojte se ve vašem vztahu vydat dosud neprozkoumanou cestou, Štíři. Strach, který při rozhodování prožíváte je pouze krátkodobý. Jakmile se na nové cestě zorientujete, získáte odvahu, která vás příjemně překvapí.

Střelec

Dejte si pozor na to, zda dodržujete pravidla, která jste sami stanovili. Vzpomeňte si, co vás k nim vedlo a čemu jste tím chtěli předcházet. Uprostřed týdne můžete vidět ve vztazích posun k lepšímu. Vyžadujte však od sebe vzájemný respekt.

Kozoroh

Začínáte vidět svého partnera takového jaký skutečně je. Chápete, že vztahy vyžadují hodně práce a že na svých nedostatcích můžete společně pracovat. Tento týden si můžete s partnerem popovídat o tom, jak chcete, aby se váš vztah dál vyvíjel. 

Vodnář

Tento týden se možná rozhodnete, zda je čas jít nebo ve vztahu zůstat. Zvažte, zda máte dostatek síly na řešení dlouhodobých problémů, které se ve vztahu nakupily. Úplně před nimi nikdy neutečete, ale můžete si vybrat, zda je řešit hned nebo si potřebujete na čas odpočinout. 

Ryby

Místo posedlosti nad tím, co vše váš partner dělá špatně, se zaměřte spíš na sebe. Nejdůležitější vztah je ten, který máte sami se sebou. Sebeláska je stěžejní právě pro zdravé partnerské vztahy. Pokud svému partnerovi nedůvěřujete, zeptejte se, zda důvěřujete sami sobě.

 

Zdroj: