Až do března procházíme obdobím Kozoroha

Až do března procházíme obdobím Kozoroha
Období mezi lednem a březnem je období, kdy Mars prochází Kozorohem. Mars je označován jako planeta akce, agrese, sexu, ale také posunu kupředu. Je to období od 24. ledna do 6. března, kdy máme k dispozici spoustu planetární energie.

Období přicházejících změn

Toto je ideální čas na to, abychom dokončili všechny úkoly z minulého období, případně se otevřeli něčemu novému, změnili své dosavadní jednání. Postavení Marsu nám také říká, abychom byli pečliví na detaily a využili tento čas k plánování.

Mars ovládá i naši sexuální energii, a proto se můžeme správným směrem posunout i v našem milostném a sexuálním životě. Můžeme udělat čistku v našich vztazích a zmapovat nejen naše osobní cíle, ale i cíle, které máme jako pár. Jste-li ve svém milostném životě nešťastní, je právě teď vhodné období pro změnu. Pokud naopak v páru nejste, ale rádi byste, je to právě období, kdy je vhodné udělat první krok.

Co se týče vaší kariéry, může být toto období vhodnou dobou pro zahájení nového podnikání nebo rozšíření toho stávajícího, zapsání se k novému studiu či do vzdělávacího programu nebo kurzu. Protože toto období přeje harmonii, empatii a soucitu je to vhodná doba i pro zahájení dobrovolnického či charitativního projektu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Během tohoto období se můžete cítit méně výkonní a více se soustředíte na vytvoření ideálního prostředí především v rodině, která to ocení.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte silnou potřebu starat se o ostatní. Máte posílené své emocionální vnímání a cítíte velkou potřebu pomáhat ostatním.

Beran (21. března – 19. dubna)

Probouzí se ve vás chuť si udělat v životě pořádek, stanovte si pravidla, nastavte opatření, která jsou pro vás dlouhodobé příjemná a udržitelná.

Býk (20. dubna - 20. května)

Chcete být tvůrci svého vlastního života a už nechcete být závislí na tom, co se od vás očekává. V tomto období získáte nápad, který vám pomůže nasměrovat se na zcela novou cestu.

Blíženci (21. května – 20. června)

Tohle období vás inspiruje myšlenkou znovu zkusit dosáhnout něčeho, čeho jste možná v minulosti zanechali, aniž byste chtěli. Tato nová vášeň bude mít pro vás obnovující účinek, který vám přinese štěstí.

Rak (21. června – 22. července)

Je čas nechat plavat konflikty, které vám ubírají energii. Zanechat činností, které vám víc berou, než dávají, a kvůli kterým přicházíte o svůj život.

Lev (23. července - 22. srpna)

Máte chuť zavést do svého života více rutiny, přijmout disciplínu, abyste vyvážili spontánnost, která momentálně vládne vašemu životu. Díky tomuto kroku můžete nad svým životem znovu získat kontrolu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Život není jenom práce. V tomto období si to uvědomujete víc než kdy dřív. Buďte společenští, plánujte svůj volný čas a naopak buďte trochu spontánní.

Váhy (23. září – 22. října)

Vystupte ze své komfortní zóny, abyste byly schopni růst. Máte tendence zůstávat tam, kde se cítíte nejpohodlněji, ale nyní je čas naskočit na vlak a vydat se na cestu.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Už dlouho přemýšlíte o změně v profesním životě, ale dosud se neukázala žádná dostatečně lákavá příležitost... Až doteď.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Toto období vás vybízí, abyste zkrotili svoji divokou stránku a zažili i radost z disciplíny, která vám paradoxně pomůže rozproudit vaši kreativitu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Tohle období je Vaše. Bude se vám dařit vše, co si zamanete, a pokud se i tak objeví překážka na vaší cestě, je to nejlepší čas k jejímu odstranění.

 

Zdroje: