Jaké barvy oblečení se k vám hodí, pokud jste Blíženci

Jaké barvy oblečení se k vám hodí, pokud jste Blíženci
Blíženci, chcete být milováni a zároveň mít kariérní úspěch. Tento článek vám přináší seznam barev, které vám nejenže toto vše splní, ale také vám poskytnou pocit štěstí. Tyto barvy byste měli nosit, pokud chcete pomocí barev projevit svou skutečnou osobnost.

Slunečně žlutá

Slunečně žlutá barva oblečení je nejen jasně vidět již z dálky, ale také podtrhuje vaši optimistickou osobnost. Jakmile na sobě máte jasně žluté oblečení, cítíte se šťastně. Vaše kreativita je značně zvýšena touto barvou. Také vám pomáhá být středem pozornosti. Je jen málo lidí, kteří se neohlédnou za někým, kdo má na sobě oblečení ve žluté barvě.

Bledě modrá

Tento odstín modré symbolizuje vaši touhu po svobodě, jelikož připomíná nebe. Jakmile jste na cestách a máte na sobě oblečení v bledě modré barvě, připadáte si mnohem svobodnější, než kdybyste cestovali oblečeni v jiných barvách. Pomáhá vám to prožít cestování či dobrodružství s pocitem, že vás nikdo nedrží a názory ostatních na vás nemají žádný vliv.

bledě modrá blížencům sluší
Bledě modrá blížencům sluší, Zdroj: Studio Romantic / Shutterstock 

Zelená

Občas jste nepředvídatelní a chcete zkoušet cokoliv i přesto, že se nemusí jednat o ten nejlepší nápad, který se zrodil ve vaší mysli. Ovšem jakmile se oblečete do něčeho zeleného, tato touha se téměř vytratí. Zelená barva na vás působí uklidňujícím dojmem. Připomíná vám přírodu, do níž zavítáte hlavně proto, abyste nasbírali pozitivní energii a uklidnili svou mysl.

Oranžová

Tato veselá barva podporuje vaši kreativitu. Jakmile si oblečete oblečení v této barvě, máte spoustu nápadů, jak své myšlenky prolnout se skutečným světem. Oranžová barva vás také posouvá vpřed. Pokud nevíte, kudy v životě dál, oblečte si oranžovou barvu, díky její veselosti vyřešíte nejeden svůj problém. Dává vaší pozornosti k problému více úhlů pohledu, čímž vám značně pomůže.

Zdroj článku: