Vánoční horoskop pro ohnivá znamení: Berani si budou plnit své sny a Střelci budou plní nápadů

Vánoční horoskop pro ohnivá znamení: Berani si budou plnit své sny a Střelci budou plní nápadů
Při přechodu z období Střelce do období Kozoroha vám vliv Berana pomůže naplánovat vše, co přijde a co vás čeká. Nebo spíše to, co chcete, aby se vám splnilo. A to všechno se bude dít v nejkrásnějším načasování roku, o Vánocích.

 V dnešním článku se dozvíte, co horoskop předpovídá pro ohnivá znamení. Jednadvacátého prosince se přesuneme z živelného období Střelce do rozvážnějšího období Kozoroha. Je to konec jedné dekády, což způsobuje, že se období Nového roku zdá být velkou událostí. A vliv Kozoroha vám pomůže naplánovat si všechno, co přijde.

Nebo spíše to, co chcete, aby přišlo. Vánoční týden je krásným úsekem citové otevřenosti, stanovování cílů, přání a společnosti těch, které máte rádi. Přináší obvykle také víru radosti při pouhém pomyšlení na to, co by mohlo být. A ať už se rozhodnete, že to bude cokoliv, ujistěte se, že je to pro vás pozitivní výzva.

Beran (21. března –⁠ 19. dubna)

Vánoční týden začíná ubývajícím srpkem Měsíce ve Štíru, který vás ve spojení s Marsem ve Štíru vyzve, abyste se oddali emocím. Ať už na vaše duševní břehy udeří přílivová vlna štěstí, nebo moře problémů, nechte se jimi zaplavit.

Nic neukládejte do lahví, zejména ne negativní myšlenky. Zpracujte je, jak nejlépe umíte, ještě před 26. dnem, kdy nastane zatmění novoluní v Kozorohu. To je ideální den pro stanovení záměrů pro nadcházející rok. Vzedmuté emoce také znamenají, že i vaše vášně jsou na výši. 

Období Kozorohů vás možná nabádá k praktičnosti, pokud jde o uskutečňování snů, ale není nic špatného na tom, když víte, co chcete. A nikdo nemůže říct, že se Beran bojí jít přesně za tím. Stejně jako po zbytek prosince si jen dejte pozor, abyste se příliš nebránili a nevybuchli, pokud vám někdo nabídne návrhy nebo kritiku.

Vánoce, zdroj: Rido / Shutterstock

Lev (23. července –⁠ 22. srpna)

Slunce se právě 21. prosince vrhlo do znamení Kozoroha, takže se vaše bujaré a okázalé já může cítit o něco mírněji než obvykle. To však neznamená, že jste ztratili něco ze svého vrozeného nadšení pro život. To zdaleka ne.

Mars ve Štíru a Měsíc v průběhu týdne znamenají, že budete překypovat vzrušením z nadcházejících možností. I když nemáte žádné nápady na předsevzetí nebo cíl, za kterým byste chtěli jít, pouhá myšlenka stačí k tomu, abyste se rozněžnili. 

Vaší starostí v tomto období Kozorohů je pohybovat se na hranici přílišné úzkoprsosti a přílišného volnomyšlenkářství. Existuje zdravý střed, kdy se nevystavujete zklamání. Podělte se o své pochybnosti i sny se svými blízkými. Získání zpětné vazby od lidí, kteří vás znají, je skvělým způsobem, jak určit své hranice.

Střelec (22. listopadu –⁠ 21. prosince)

Tento týden se Slunce oficiálně přesune z vašeho znamení do znamení Kozoroha. Pokud vás to nebude příliš mást, tak použijeme vánoční metaforu pro vánoční týden. Bude to pro vás, jako byste prosinec strávili balením budoucích plánů do pěkných mašliček.

Velké nápady, malé nápady, nápady, které mají divný tvar. Proto je nemožné je všechny elegantně zabalit. Většinu z nich nakonec necháte nedotčenou pod psychickým vánočním stromkem své mysli. Ale ty nápady, které se rozhodnete rozbalit, mohou být dárky, které budou dávat dál. A nebojte se toho.

Dny 24.–⁠26. prosince budou probíhat v duchu rostoucího vzrušení z toho, co vás čeká, a vyvrcholí zatměním novoluní v Kozorohu. Není lepší čas než tento, abyste si začali vytvářet seznamy úkolů, jak si můžete splnit své představy. Nenechte se však příliš rozptylovat tím, co přijde, během svátků se určitě věnujte svým blízkým.

Zdroje článku: