Andělský víkendový horoskop: Ryby, pozor na vlastní emoce, Střelci, nevybíjejte si vztek na ostatních

Andělský víkendový horoskop: Ryby, pozor na vlastní emoce, Střelci, nevybíjejte si vztek na ostatních
Ego nám může namluvit, že bychom neměli hledět na ostatní, že je mnohem lepší hledět pouze na sebe. Tento víkend to může být podobné. Andělé se snaží, abychom mysleli více na ostatní. Vědí, že služba ostatním nám pozvedne náladu, zatímco pokud myslíme jen sami na sebe, nikdy nebudeme šťastní. Co můžete tento víkend očekávat?

Zachovat chladnou mysl nám pomůže přežít tento víkend s dobrou náladou. Část z nás se pokusí o získání kontroly nad ostatními. Je lepší si těchto jedinců nevšímat, ignorovat je. Po čase je to přejde. Pokud my sami zatoužíme po pozornosti, andělé radí tuto touhu přemoci. Neboť nezískáme z ní užitek ani my. Jak naše chování ovlivní druhé, si snad nemusíme povídat. Jaký bude váš víkend podle andělů a jak ho učinit pozitivnějším?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše vztahy mohou být narušeny, nebudete-li si dávat pozor na to, co říkáte. Vaše slova mohou působit agresivně, přestože si to nemusíte uvědomovat. Budete převážně výbušní. Je dobré se rozdýchat, když vás někdo naštve.

Dobré zprávy: Na bezhlavé utrácení nebudete mít ani pomyšlení, vaše peněženka rozhodně nezhubne. Do budoucna máte jedno velké plus.

Na co si dát pozor: Vztahy mohou skřípat. Snažte se co nejdetailněji vysvětlit, jak svá tvrzení míníte, a pečlivě naslouchejte. Hledejte pravé významy sdělení, než si o něčem uděláte obrázek.

Andělská rada: Ceňte si svých vztahů. Na světě je spousta lidí, kteří by rádi měli rodinu a přátele, ale osud jim je vzal. Buďte vděční, nic neberte jako samozřejmost.

Býk (20. dubna – 20. května)

Socializace pro vás bude naprosto důležitá, ale může se zvrtnout v silnou hádku. Poznáte mnoho nových lidí. Vaše nedůvěra je ale může zastrašit. Nevytvářejte si o nikom ucelený obrázek, dokud neznáte všechna fakta.

Dobré zprávy: Co se týče stávajících přátel, budete si je pěkně hýčkat a budete za to odměněni. Nečekaná návštěva někoho, koho máte rádi, vás zahřeje u srdíčka.

Na co si dát pozor: Hlavně na veřejnosti není vhodné komentovat každou maličkost, která se vám nelíbí na druhých. Chystáte-li se do obchodu, je lepší mlčet než chtít říci svůj názor za každou cenu.

Andělská rada: Hádky vám nesvědčí. Místo abyste se nechali uvrhnout do nepříjemné diskuze, vykouzlete na tváři úsměv, jakmile na vás někdo bude mít uštěpačné poznámky.

Blíženci (21. května – 21. června)

Mít svou vlastní pravdu můžete, ale nyní budete mít problém přihlížet na názory ostatních. Přestože potkáte lidi, kteří vám dopodrobna vysvětlí, že některé věci je lepší nedělat, vy budete mít svou vlastní hlavu. Můžete pěkně narazit. Nechte si poradit, nesnažte se být ze všech nejchytřejší.

Dobré zprávy: Dokážete-li naslouchat, můžete změnit svůj život nadobro. Obzvláště rady rodičů vám mohou pomoci zaměřit se na vaše slabé stránky a učinit je silnými.

Na co si dát pozor: Jakmile si začnete myslet, že vás někdo chce shodit, začnete být hádaví a nebude s vámi kloudná řeč. Více se zaměřte na úmysly druhých osob, než je začnete urážet.

Andělská rada: Zachovejte chladnou hlavu. Pokud si nebudete myslet, že jste zahnáni do kouta, nepřestanete se usmívat. Obzvláště v oblasti lásky neberte milovanou osobu jako vašeho nepřítele.

Rak (22. června – 22. července)

Doma to nebudete mít lehké. Ať už svou vinou či kvůli špatné náladě spolubydlící osoby, pokud si nepřiznáte, že ne každý den všechno půjde podle vašeho plánu, budete nešťastní. Ne vše je ale tak, jak se zdá. Lidé na vás mohou křičet, protože se jim zrovna nedaří. Přejděte to.

Dobré zprávy: Někdo vám blízký oslaví úspěch a pozve vás, abyste se také radovali. Má pro vás drobné překvapení. Vy jste mu totiž byli tou silnou motivací, která ho vynesla až nad oblaka.

Na co si dát pozor: Špatně vyložené chování jiných lidí vám nepřinese nic než vztek. Nemyslete na to. Věnujte se svým zájmům, tomu, co vás naplňuje dobrým pocitem.

Andělská rada: Někteří lidé jsou nevypočitatelní. Nemyslete si, že jejich špatná nálada je vaše chyba. Jste v tom nevinně, pokud se stáhnete do své ulity, nemohou vám nic vyčítat.

Pokud jste ve znamení lva, dávejte si pozor, jakým tónem mluvíte s policií.
Pokud jste ve znamení lva, dávejte si pozor, jakým tónem mluvíte s policií. | Zdroj: HayDmitriy / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Během komunikace s lidmi, na kterých vám záleží nejvíce, si nebudete brát servítky. Můžete je nepěkně poranit u srdíčka, proto vám radíme, abyste nevypouštěli z úst všechno, co vám přijde na mysl. Empatie je přesně to, co byste nyní měli kultivovat.

Dobré zprávy: Doma vám nic chybět nebude a vaši nejbližší udělají vše, co vám vidí na očích. Pokud dokážete jejich činy ocenit, nic vám nezabrání v prožití poklidného víkendu.

Na co si dát pozor: Na veřejnosti budete mít ostrý jazyk. Pozor si dejte zejména v případě, že budete muset mluvit s policií. Vaše slova by si mohli vyložit jinak než nevinný vtípek.

Andělská rada: Můžete mít pocit, že vaši blízcí vás nemají rádi, ale to není vůbec žádná pravda. Všímejte si všech projevů lásky, které vypouštějí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vaše očekávání budou nad rámec možností ostatních lidí. Budete je zaměňovat za roboty. Hlavně když rozdáte práci časově omezenou, nebudete si uvědomovat, že řada úkolů je nad lidské síly. Nyní je dobré vcítit se do druhých, nebo jim alespoň pomoci s jejich úkoly.

Dobré zprávy: Budete mít dostatek nápadů, abyste si vytvořili plán cesty za úspěchem a začali ho plnit. Volného času budete mít habaděj a proto začnete plnit svůj nový sen okamžitě.

Na co si dát pozor: Jít proti proudu nyní nebude ten nejmoudřejší nápad, jaký jste kdy měli. Spolupracujte s ostatními a vyslechněte si jejich náměty, pokud nesouhlasí s vaším velením.

Andělská rada: Jindy jste hotoví realisté, zkuste to tak i tento víkend. Chcete-li od někoho nadlidský úkon, napřed mu ukažte, že to zvládnete sami s dostatečným předstihem.

Váhy (23. září – 23. října)

Vládnout všem se vám zachce již v sobotu a vydrží vám to až do neděle. Ne všichni vás ale budou poslouchat. Nemějte přehnané nároky. Je skvělé, že chcete ve světě trochu spravedlivosti, ale dopadne to tak, že vy sami začnete být k ostatním nespravedliví.

Dobré zprávy: Vaše touha pomáhat starším vás dožene až k návštěvě domova pro seniory. Ti z vás budou nadšení, budou rádi, že je někdo přišel navštívit.

Na co si dát pozor: Zejména s mladšími lidmi nebudete mít žádnou trpělivost. Budete je vnímat jako ďábly, kteří se narodili, aby škodili. Přestaňte být slepí k holým faktům.

Andělská rada: Jediné řešení je být si stoprocentně jisti, co děláte, a být schopni nejen odpouštět, ale také se omluvit, když sami uděláte chybu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Popadne vás panika, jakmile si budete myslet, že se vám lidé vysmívají. Také se zaměříte na svou minulost a zjistíte, proč se tolik obáváte ponížení. Jakmile to zjistíte, můžete pracovat na odstranění svého strachu.

Dobré zprávy: Nadobro uzavřete svou minulost, zjistíte, že události z této doby nezměníte a pouze se budete trápit, pokud to již nenecháte plavat. Zaměříte se na lidi, kteří při vás stojí, a vaše nálada se zlepší.

Na co si dát pozor: Strach vás v průběhu víkendu může ovládnout a učinit vás nervózními – a agresivními vůči vašemu okolí. Lidé, které neznáte, nemohou za to, co se vám stalo.

Andělská rada: Naučte se nevybíjet si vztek na lidech, kteří nemohou za vaše špatné zkušenosti. Místo toho popřemýšlejte, jak šířit lásku.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ne všichni známí budou z vašich nálad nadšeni. Opravdu nikoho nepotěšíte tím, že na všechny kolem vás budete shazovat vinu. A co hůř, budete žárlit na své přátele, pokud se rozhodnout trávit svůj volný čas s někým jiným. Chcete-li se bavit, najděte si jiné přátele a nekřičte na ty, kteří nemají čas.

Dobré zprávy: Najdete nový způsob výdělku. Ještě lepší je, že vás tato práce bude bavit. Nemusí se jednat o práci na hlavní pracovní poměr ani brigádu, může jít například o odklizení sněhu od sousedního domu.

Na co si dát pozor: Vaše přátele již může přestat bavit, jak se k nim dlouhodobě chováte. Stejně jako oni nejsou perfektní, ani vy se neobejdete bez chyb. Zkuste je nyní eliminovat.

Andělská rada: Nikdy nezjistíte, čím ostatním ztěžujete životy, pokud se jich přímo nezeptáte. Nebojte se je konfrontovat, ale poté na ně nebuďte naštvaní, vezměte si to k srdci.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ostatní lidé dost dobře nepochopí vaše počínání. To neznamená, že jste podivín. Znamená to jen, že zatoužíte být sami, bez přítomnosti kohokoli dalšího. Potřebujete-li si s někým promluvit, člověk, kterému nejvíce důvěřujete, bude mile překvapen vaší změnou názoru.

Dobré zprávy: Jakmile strávíte čas o samotě, uvědomíte si, jak hodně vám záleží na blízkých. Poté se pouto s k vám nejbližším člověkem prohloubí, když mu povíte, jak hodně vám na něm záleží.

Na co si dát pozor: Neodmítejte jiné lidi jen proto, že nechcete být rušeni. Omluvte se, že nyní si nepřejete být rušeni, a navrhněte jiný den. Zní to mnohem mileji než kdybyste je odmítli bez udání důvodu.

Andělská rada: Chvilkové odloučení je dobré, abyste si uvědomili své priority, ale těm, kteří vás mají rádi bezpodmínečně, budete hodně chybět. Zkuste si na ně udělat čas alespoň na pár minut.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ne všichni lidé věří v to, v co věříte vy. A také vám to dokážou. Negativní emoce pohltí vaši mysl, pokud jim to dovolíte. Také zjistíte, že vám blízká osoba nevěřila vašim plánům tak, jak vám po celou dobu prezentovala.

Dobré zprávy: Zatouláte se mezi občany starší generace. Půjde o náhodné setkání s člověkem, který vám sedne a který bude šťastný, že má komu předat své zkušenosti.

Na co si dát pozor: Budete mít tendenci zveličovat vše negativní, co vám kdo řekne. Někteří lidé umějí pouze a jen závidět, ale jiní vám chtějí pomoci. Neházejte všechny do jednoho pytle.

Andělská rada: Je lepší si všechno vyříkat mezi čtyřma očima než s tím obtěžovat širou veřejnost. Ujistěte se proto, že vaše nepříjemné rozhovory budou po celou dobu soukromé.

Ryby (19. února – 20. března)

Ne všechny vaše emoce budou skutečné. Zejména v oblasti lásky nebudete vědět, čí jste, a můžete se domnívat, že vás lidé nemají rádi. Můžete na sobě hledat chyby, které by potvrdily vaše tvrzení. Nedělejte to, byla by to pouze ztráta vašeho času.

Dobré zprávy: Váš vnitřní umělec se probudí v celé kráse. Ať už zatoužíte celé dny malovat či si zazpíváte jen tak pro radost, naplní vás to motivací změnit svůj život.

Na co si dát pozor: Nechoďte za lidmi s tím, že vám pouze ubližují. Nedělejte ze sebe oběť, neboť nikdo není pouze nevinný či pouze vinný. Všichni lidé mají svůj podíl viny.

Andělská rada: Poraďte se s někým, kdo si již jednou prožil to, co nyní prožíváte vy. Může vám dát pár cenných rad do života.

Zdroj článku:
  • Autorský text