Andělský víkendový horoskop: Raky čeká zásadní změna, Kozorohům pomůže intuice

Andělský víkendový horoskop: Raky čeká zásadní změna, Kozorohům pomůže intuice
Čeká nás příjemný víkend. Někteří z nás se mohou těšit, že jim nic nezkazí náladu. Naopak jiní si sami mohou zavinit stres, pokud budou příliš přemýšlet. Andělé nám odkrývají, jakou z těchto verzí víkendu zažijete vy.

Tento víkend bude nadprůměrný, co se týče dobré nálady všech lidí. Nicméně pozor. Někteří z nás budou více náladoví než jiní a mohou se snadno urazit. Naštěstí se jedná pouze o výjimeční jev. Co vám andělé vzkazují na tento víkend? Přečtěte si jejich horoskop a radu, podle níž se můžete řídit.

Beran (21. března – 19. dubna)

Čekají vás velké změny v oblasti přátelství. Tyto změny povedou vesměs k lepšímu. Máte-li pochybnosti o důvěryhodnosti jednoho ze svých přátel, nyní se dozvíte, kde leží pravda. Ve společnosti se budete cítit uvolněně, nic vás nebude trápit.

Dobré zprávy: Zaměříte se převážně na životní prostředí. Upozorníte všechny okolo na problémy s tím související. Získáte nové přátele, kteří smýšlejí podobně jako vy.

Na co si dát pozor: Pokud zjistíte, že někdo z vašich přátel vás zklamal, můžete pocítit pocit prázdnoty a na chvilku odehnat ty, kteří se o vás vždy starali s láskou.

Andělská rada: Neodhánějte od sebe všechny lidi jen proto, že vás zklamal jeden jediný člověk. Naopak o svých starostech mluvte s těmi, kterým plně důvěřujete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Myšlenky na změnu zaměstnání se mohou objevit kdykoli. Mohou vám poskytnou velkou šanci zlepšit svůj život, pokud víte, že novou práci opravdu potřebujete. Nemáte-li jistotu, bude lepší se rozhodnout žádné životopisy neposílat a ani na to nepomýšlet.

Dobré zprávy: Budete-li postupovat pomalu, uvědomíte si, co je pro vás v životě opravdu důležité a naopak kde byste se mohli špatně rozhodnout. Samotné rozhodování bude potom mnohem snazší.

Na co si dát pozor: Můžete mít pocit, že vaše stávající práce již nenaplňuje vaše očekávání a nebaví vás. Jde-li o krátkodobý pocit, můžete se špatně rozhodnout.

Andělská rada: Než se napevno rozhodnete, že hned v pondělí podáte výpověď, nechte si to projít několikrát hlavou. Popřemýšlejte, zda by nebylo lepší zkusit místo toho požádat o zvýšení platu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Začnete více selektovat lidi, s kterými budete trávit svůj volný čas. Uvědomíte si, že někteří lidé vám nestačí, co se týče vymýšlení promyšlených nápadů. Naopak lidé, kteří myslejí napřed na vás a teprve až potom na sebe, se nemusí obávat o své místo ve vašem životě.

Dobré zprávy: Pochopíte, proč jste dosud neuspěli ve svém nejtajnějším přání. V přítomnosti vašich dobrých přátel se ale nic nebude zdát nemožné.

Na co si dát pozor: Vaše nutkání dosáhnout úspěchu co nejrychleji nebude potřebné ani prospěšné. Soustřeďte se na něco smysluplnějšího a nechte čas, aby vám pomohl dosáhnout úspěchu.

Andělská rada: Rozšiřujte své znalosti, dokud jsou přímo před vámi. Nikdy jindy než teď nebudete mít lepší příležitost přiučit se něčemu, co využijete ve svém životě později.

Rak (22. června – 22. července)

Ve vašem životě se něco změní. Co to bude, záleží na vašich preferencích. Která oblast je pro vás úplně nejdůležitější? Budete-li hledat vodítka, jak dosáhnout větší spokojenosti, rychle je najdete. Vaše přecitlivělost se nyní vůbec neprojeví, tudíž vám nic nebude bránit provést potřebné změny.

Dobré zprávy: Budete více samostatní, nebude vám vadit trávit čas o samotě či s hrstkou přátel, kteří s vámi sdílejí stejnou vizi budoucnosti. Budete se inspirovat navzájem.

Na co si dát pozor: Někdy budete odmítat věnovat svou pozornost předtuchám, které se objeví ve vaší mysli. Zaměřte se na ně, právě ony posunou váš život kupředu rychleji.

Andělská rada: Nemusíte postupovat rychlostí světla, abyste byli spokojenější než předtím. Někdy to chce čas, abyste dosáhli pravého štěstí. Nikam nespěchejte.

Nikam nespěchejte, pokud míříte za štěstím. Někdy to chce jen čas
Nikam nespěchejte, pokud míříte za štěstím. Někdy to chce jen čas | Zdroj: Dirima / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nadcházející události vám sdělí pravdu o jednom z vašich současných vztahů, před kterou jste doposud zavírali oči. Může změnit i váš postoj k životu nebo k tomu, jak se k vám přátelé chovají. Zatoužíte po větší rovnosti a uděláte všechno pro to, abyste jí dosáhli.

Dobré zprávy: Ujasníte si, co vlastně chcete od přátelství. Také se posunete v něčem, na čem jste pracovali již dlouhou dobu, patrně v nějakém projektu či vzdělání.

Na co si dát pozor: Slova člověka, s nímž si promluvíte, radikálně změní váš život. Možná budete chtít strávit nějaký čas o samotě, abyste si urovnali své myšlenky.

Andělská rada: Buďte sami k sobě upřímnější. Nenechte vztek, aby vás ovládal. Ujasněte si, co čekáte, že pro vás udělají – a co pro ostatní děláte vy sami.

Panna (23. srpna – 22. září)

Můžete, ale také nemusíte pochopit, proč se vám donedávna nedařilo dosáhnout svého cíle. Budete-li vnímavější k detailům, váš život se změní k lepšímu. Rovněž se zaměříte na zdravější životní styl. Pokud opravdu začnete tento víkend, máte slušnou šanci vydržet a dosáhnout velkého pokroku.

Dobré zprávy: Upustíte od některých svých očekávání, neboť zjistíte, že v dohledné době nejsou naplnitelné. Díky tomu z vás opadne zbytečný stres.

Na co si dát pozor: Neustále budete přebíhat mezi péčí o sebe a péčí o jiné lidi. To může vyústit ve velkou nerovnováhu, která neposlouží vám ani ostatním. Nechtějte dostatek času hned, vytvářejte ho postupně.

Andělská rada: Ať už se snažíte o cokoli, postupujte pomalu, ale s viditelnými změnami. Nedovolte ostatním, aby vám ničili vaše sny. Sami dobře víte, že poslouží nejen vám, ale pomohou i jiným lidem.

Váhy (23. září – 23. října)

Zaměříte se více na lásku, hlavně na romantiku. Máte dobrou šanci počít miminko, pokud si to přejete, nebo nechat svou rodinu rozrůst o domácího mazlíčka. Nyní budete mít snížené nároky na svého partnera, již existujícího či vysněného, a hádky vymizí nadobro.

Dobré zprávy: Projevíte větší vděčnost všem lidem, s kterými jste v kontaktu. Napjaté vztahy se opět uvolní, což vám přinese pocit velké spokojenosti.

Na co si dát pozor: Vaše kreativita bude pracovat na plné obrátky, avšak ne všechno, co považujete za milé vy, ostatní lidé přijmou bez projevu zklamání. Dělejte to, co ostatním udělá radost, ne to, co si myslíte, že jim udělá radost.

Andělská rada: Jakkoli krásné se vztahy zdají být, nepolevujte ve svém úsilí pochopit ty, na kterých vám záleží. O vztah je dobré se starat i v těch lepších časech.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Očekávejte velké změny v rodinném a domácím životě, naštěstí k lepšímu. Může vás navštívit příbuzný, s kým jste nebyli v kontaktu celá léta, zlepšíte rodinné vztahy či zútulníte svůj domov. Ať už to bude cokoli, po této události vám nic nebude moci zkazit výbornou náladu.

Dobré zprávy: Vaše intuice vám dokáže přesně říci, co máte v danou chvíli udělat, abyste nic nepokazili. Budete mít zvýšenou schopnost své intuici naslouchat.

Na co si dát pozor: Můžete nesouhlasit s pozvolností tempa, které vás opět spojí s vaší rodinou. Buďte trpěliví a již brzy budete spokojeně sedět doma se všemi, na kterých vám záleží.

Andělská rada: Potřebuje-li někdo čas, než se s vámi bude chtít opět sejít, dopřejte mu ho. Ničemu nepomůžete, když budete ostatní tlačit do něčeho, co prozatím sami nechtějí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše sny vám mohou prozradit, co vás čeká v budoucnosti. Pokud se vám nebude líbit, co uvidíte, máte čas to změnit. Zjistěte, co vás drží zpátky, a změňte to. Také si začnete více uvědomovat, jakým způsobem přemýšlíte, a začnete se více ovládat, přestanete být tolik impulzivní.

Dobré zprávy: Začnete si více všímat lidí, kteří si vaši pozornost plně zaslouží, avšak vy jste vždy měli na práci něco jiného, pro vás lepšího. Vztahy se upevní a můžete odpustit někomu, kdo vám ublížil.

Na co si dát pozor: Můžete se stát posedlými sami sebou, vidět problémy všude kolem vás a myslet si, že je způsobujete vy. Uklidněte se, nic není vina pouze vás samotných, a mnohdy nenesete ani trochu viny.

Andělská rada: Meditace je dobrý způsob, jak uklidnit svou mysl a vidět jasně před očima, co je skutečně potřeba změnit, abyste se stali v životě spokojenějšími.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Intuice vám bude hodně nápomocná, obzvláště budete-li řešit otázku financí. Zda si najít krátkodobou brigádu nebo šetřit, kde se dá, či zda nejste až příliš skromní. Ať už vás trápí jakákoli otázka, kterou jste si sami položili, nyní naleznete odpověď.

Dobré zprávy: Jakmile zjistíte, co vás nutí tak bezhlavě utrácet, vaše pracovní a kariérní oblast se opět stabilizuje. Vaši blízcí vás podrží, pokud to bude zapotřebí.

Na co si dát pozor: Některé vaše zvyky (či dokonce emoce) vám mohou znemožnit chopit se příležitosti a získat peníze navíc. Buďte více vděční, poté budete mít dostatek peněz.

Andělská rada: Strach z nedostatku peněz vás nakonec donutí utrácet mnohem víc. Zachovejte si pozitivní přístup k životu, potom svůj problém vyřešíte snáz.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Zatoužíte se svobodně vyjádřit. Ne že byste doposud nemohli, spíše dospějete k závěru, že jste v poslední době před lidmi hodně ustupovali a nyní vám něco chybí. Začnete být upřímnější sami k sobě. Zjistíte, že nový život vám hodně vyhovuje.

Dobré zprávy: Uděláte si více času sami na sebe, na své zájmy a potřeby. Naberete velké množství pozitivní energie, která se vám příští týden bude velmi hodit.

Na co si dát pozor: Pravděpodobně budete velmi impulzivní, zatoužíte ze svého života odstranit vše staré. O vztazích s lidmi a zaměstnání byste ale měli dvakrát popřemýšlet, než něco uděláte.

Andělská rada: Nenechte své obavy, že byste mohli nemít žádnou skutečnou identitu, aby vás zcela ovládly a zkazily vám víkend. Spíše si vymezte více času na přemýšlení.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete-li všímaví, najdete svou slabou stránku, kterou značně posílíte. Máte-li z něčeho strach, ale nevíte z čeho, nyní se to dozvíte a budete pracovat na jeho odstranění – úspěšně. Zaměřte se na své nitro, tím odhalíte vnitřní bloky, které vám brání ve spokojenosti, a odstraníte je.

Dobré zprávy: Uzavřete svou minulost. Usmíříte se se všemi, kteří vám nyní nedávají spát, a najdete způsob, jak v budoucnu lépe zvládat stresové situace.

Na co si dát pozor: Ne všechny myšlenky jsou vhodné k zahájení rozhovoru. Všimněte si, v jaké bude druhý člověk náladě, než se pustíte do nevinných vtípků.

Andělská rada: Je vhodný čas na meditaci. Ta vám pomůže zjistit, co vám brání na cestě za úspěchem či v komunikaci s jinými lidmi, čímž můžete pracovat na nápravě.

Zdroj článku:
  • Autorský text