Andělský horoskop na 3. říjnový týden: Berani, spolupráce vám bude svědčit, Lvi, zútulněte domov

Andělský horoskop na 3. říjnový týden: Berani, spolupráce vám bude svědčit, Lvi, zútulněte domov
Dobré skutky bychom měli konat vždy, bez ohledu na datum či roční dobu. Konejme dobro a andělé se nám dobrem odvděčí, neboť jim usnadňujeme práci. Čím více dobrých lidí na této planetě bude, tím více času se mohou věnovat našim přáním. Přečtěte si, co vás čeká a jak můžete přiložit ruku k dílu vy.

Ze všeho nejdůležitější je přát druhým lidem spokojenost. Naučíme-li se radovat z radosti druhých, nic nám nezabrání prožít štěstí. Není to o penězích ani úspěchu, ale o emocionálním spojení s druhými, co nás skutečně naplní pozitivní náladou. Tím pádem jsme více soustředění a jsme schopni vyřešit své problémy, které se nám již zdají nepatrné. Co vás čeká v týdnu od 16. října? A co vám andělé radí?

Beran (21. března – 19. dubna)

Začátkem týdne spolupracujte s ostatními lidmi. Jejich pomoc budete potřebovat mnohem více než si myslíte. Zároveň vám hrozí špatné rozhodnutí, které může zničit váš vztah s rodinou. Domýšlení důsledků bude velmi důležité. Jednat impulzivně nyní nedoporučujeme, hlavně ve středu. Přesvědčte se, že znáte všechny možnosti, jak by vaše rozhodnutí mohlo dopadnout.

Andělská rada: Nechcete-li, aby vám unikl důležitý detail, nestraňte se ostatních lidí. Důležité také bude nehádat se, pokud nesouhlasíte s někým jiným, a mluvit klidným hlasem, pokud hádku započne někdo jiný. Důkladně popřemýšlejte o každém kroku, než ho učiníte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zpočátku se vám bude zdát, že všechno máte pod kontrolou. Nebuďte si tím tak jisti. Hlavně ve čtvrtek byste měli následovat pravidla a vyhnout se jejich porušování, jinak ponesete následky za každou špatnou věc, kterou uděláte.

Andělská rada: Nebuďte tak tvrdohlaví. Pokud vám někdo řekne něco, co vás vytočí, vezměte tato slova v úvahu. Skrývá se za nimi moudrá rada, která vám pomůže pouze v případě, že ji pustíte do své mysli. Odmítavý postoj nic nevyřeší a pouze vám přihorší.

Blíženci (21. května – 21. června)

Při rozhodování se budete řídit svými nejsilnějšími touhami, ale postupem týdne zjistíte, že vás vůbec netěší, jak jste se rozhodli. O svých rozhodnutích se poraďte s přáteli, řeknou vám, zda jsou moudrá či nikoli. Měli byste naslouchat jejich intuici. Koncem pracovního týdne budete vytíženi, nedovolte, aby vás vaše emoce rozhádaly s vlivným pracovním partnerem.

Andělská rada: Máte-li někoho, komu plně důvěřujete, nechte ho, aby se nyní rozhodl za vás. Jen se ujistěte, že vaší důvěry nezneužije. Pocítíte-li na sobě emoční vypětí, zpomalte své tempo a věnujte se něčemu, co vás naplňuje veselím.

Rak (22. června – 22. července)

Změny, změny a změny. Tento týden se jim nevyhnete. Pocítíte silné nutkání změnit svůj život. Problém je, že nevíte přesně, proč se vám ten nynější nelíbí. V průběhu celého týdne vám budou poskytnuta silná vodítka. Budete-li pozorní, najdete je všude, kam se podíváte.

Andělská rada: Snažíme se vám vaše hledání co nejvíce usnadnit. Proto vám posíláme důkazy naší přítomnosti. Chceme, abyste věděli, co byste měli změnit, abyste byli konečně šťastní. Obraťte se také do svého nitra, také tam naleznete odpovědi.

Pocítíte silné nutkání změnit svůj život
Pocítíte silné nutkání změnit svůj život | Zdroj: DimaBerlin / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

V poslední době jste měli hodně napilno, ale to se hned v pondělí změní. Doma je toho mnoho, co byste měli udělat, a nyní dostáváte dostatek času na všelijaké opravy a zútulnění vašeho domova. Ve druhé polovině týdne navštívíte své příbuzné a získáte cennou informaci, která se vám bude hodit v budoucnu.

Andělská rada: Spokojenost pramení z života v místě, kde se cítíte spokojení. Pokud se vám něco nelíbí, je čas to vyměnit za něco nového. Také dekorace uvolní přebytečný stres. Poslouchejte svou rodinu navzdory tomu, jak nezáživné vyprávění to bude. Vždy se dá něčemu přiučit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte volbu, co podniknete se svými penězi. Můžete se stát spokojenými, ale také dost zaplakat nad svou ztrátou. Odolejte svým touhám a šetřete. Důležité je bezhlavě neutrácet. Od středy si možná nebudete jisti, jak naložit se svým životem, nicméně budete mít jasno, co v žádném případě nedělat, abyste zůstali spokojení.

Andělská rada: Máte-li na výběr, zda něco utratit či ušetřit, raději zvolte tu druhou možnost. Rozhlédněte se po svém domově. Kolik věcí máte, pro které nemáte využití? Odolejte své touze mít všechno, co vidíte kolem sebe.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše zažité vzorce chování vám způsobí neplechu. Když se vám přestane dařit, vybíjíte si vztek na ostatních a všechny okolo obviníte, že mohou za váš neúspěch. Celý tento týden to ale budete přehánět a odeženete od sebe své dobré přátele. Je důležité více naslouchat lidem a pochopit jejich potřeby. Jejich upřímnost vás děsí, ale měla by vás inspirovat ke zlepšení sebe sama.

Andělská rada: Na vše se dívejte objektivně. Chovejte se tak, jako byste se s různými situacemi setkali poprvé. Zapomeňte na reakce, na které jste zvyklí, a naučte se jednat nezaujatě. Spousta lidí vás zklamala, ale žádný člověk na světě se nechová stejně.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Již od pondělí přestanete sdílet své myšlenky s ostatními včetně vašich nejbližších. Nedávno vám někdo ublížil a vy jste naštvaní na celý svět. Je důležité nepřehánět a zjistit, proč se ve vás zrodila nenávist ke všem, které potkáte. V pátek již budete mít jasno, proč tomu tak bylo, a rozhodnete se pro rapidní změnu, díky které si vás ostatní lidé budou více vážit.

Andělská rada: Náhlá myšlenka na spiknutí vás může rozeštvat s lidmi, na nichž vám záleží. Nechcete-li se nikomu svěřovat, je to v pořádku, ale při rozhovorech buďte milí a vypouštějte alespoň ta nejzákladnější sdělení. Lidé si potom nebudou myslet, že jste na ně naštvaní.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Po celý týden budete ve spěchu. Nejvíce ze začátku, poté si uvědomíte, že tímto tempem si nestíháte užít ani tu největší radost ze života. V polovině týdne začnete vzpomínat na to dobré i na to špatné. Zatoužíte vědět, zda více převažují pozitivní či negativní vzpomínky.

Andělská rada: Nepřehánějte to s aktivitami ani s prací. Užívejte si každý okamžik, který je vám nabídnut. Objeví-li se vám před očima negativní vzpomínka, zkuste na ní najít něco dobrého.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Být trochu ambiciózní není na škodu. A přesně toto vás tento týden čeká. Vaše produktivita vzroste společně s kreativitou, která vám zajistí šokovat nadřízené i přátele jednoduchostí a originalitou způsobu, jakým budete řešit všechny problémy. Koncem týdne ale hrozí hádka s rodinou, pokud ji odstrčíte na druhou kolej.

Andělská rada: Kdykoli vás někdo poprosí, zda byste s ním nestrávili nějaký ten čas, pokuste se ho vměstnat do svých plánů. Pracovní vytížení se může rychle změnit v syndrom vyhoření, pokud na sebe budete klást příliš velké nároky.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete hledat složité způsoby, jak dosáhnout svého štěstí a zlepšit vztahy se svými sousedy. Začátkem týdne budete zavřeni doma a střádat plány. Ty se nesetkají s úspěchem. V průběhu týdne zjistíte, že v jednoduchosti je skutečně síla a nejde pouze o rčení.

Andělská rada: Naslouchejte tomu, co vám lidé říkají. Mohou vám pomoci zorganizovat myšlenky, které vám momentálně dělají v hlavě nepořádek. Svého cíle dosáhnete rychleji, pokud se dokážete soustředit. Zkuste meditaci, která vám bude hodně nápomocná.

Ryby (19. února – 20. března)

Začátkem týdne vám začne být jasné, že jste to vy sami, kdo vás drží v beznaději, z níž není úniku. Pochopíte, že vaše finance mizí jen proto, že vy jste povolili a někomu něco koupili. Nyní je čas šetřit. Hlavní je si nepůjčovat finance od nikoho a raději živořit (myšlenky na půjčku totiž přijdou v průběhu týdne).

Andělská rada: Opusťte své předsudky, které chováte jak k ostatním lidem, tak převážně k sobě. Jakmile se dostanete do stavu, kdy nenávidíte sami sebe, uniká vám, jak celou situaci vyřešit logicky. Podívejte se do zrcadla a buďte pyšní na osobu, kterou uvidíte před sebou. Jen pozor, abyste nespadli do opačného extrému.

Zdroj článku:
  • Autorský text