Andělský horoskop na 1. listopadový víkend: Váhy budou přecitlivělé, Berani se budou cítit nedoceněni

Andělský horoskop na 1. listopadový víkend: Váhy budou přecitlivělé, Berani se budou cítit nedoceněni
Ne vždy je s námi kloudná řeč a tento víkend je toho jasným důkazem. Myslíme si, že všichni jsou proti nám, a vytváříme komplikace sobě i ostatním. Andělé toto chování nepodporují, ale ani nás nesoudí pro naše chyby. Co přesně se podle nich přihodí vám a jak se v oné situaci zachovat?

Andělé se nám vždy snaží co nejlépe poradit. Uvědomují si, že ne s každým řešením souhlasíme a že ne vše, co se snažíme udělat, je správné. Jejich práce je složitá, ale vyplatí se. Jakmile nám pomohou, mohou se zaměřit na někoho jiného. Jejich motivací je náš spokojený život. Poté je pouze na nás, jak se ke svému životu zachováme. Pokud se naše situace zhorší, znamená to, že jsme sešli z jimi doporučené cesty. I tehdy nám pomohou, abychom byli spokojeni. Na co si dát pozor tento víkend, abychom byli šťastní?

Beran (21. března – 19. dubna)

Postarejte se, aby rovnováha mezi dáváním a přijímáním nekolísala, zejména pokud se jedná o lásku. Můžete mít pocit, že vás partner (či potenciální partner) pouze využívá a nesnaží se vám vaše milá gesta oplácet. Ke konci víkendu se objeví problém, který jste nedořešili. Tentokrát ho vyřešte.

Andělská rada: Je sobecké k ostatním pouze brát, a stejně tak je sobecké k sobě samým pouze dávat. Také vy si zasloužíte to nejlepší, proto sebou nenechte zametat lidmi, kterým důvěřujete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Držte se zdravého rozumu. Již od pátku budete mít pocit, že si z vás všichni dělají legraci a všem jste pouze pro smích, když se snažíte zavést nějaká nová pravidla. V neděli si dejte pozor na unáhlená rozhodnutí či slova, která budete říkat o ostatních lidech.

Andělská rada: Někdy je nejlepší řešení nic neřešit, zůstat doma a na veřejnosti se ukázat až začátkem nového týdne, nemáte-li něco na práci.

Blíženci (21. května – 21. června)

Zjistíte, že jste byli obelháni někým z vaší rodiny. To povede k nejedné hádce. Snažte se přijít na to, co tohoto člena rodiny vedlo k těmto špatným činům. Křičet a nechtít vědět příčinu dokáže každý, ale chtít zjistit, zda dotyčný nebyl pod tlakem, to udělá jen opravdu moudrý člověk.

Andělská rada: Snažte se více naslouchat. Možná vás tento člen dříve požádal o pomoc, ale vy jste na něj neměli čas.

Přemýšlejte nad příčinou, než si uděláte závěr problému
Přemýšlejte nad příčinou, než si uděláte závěr problému | Zdroj: Ground Picture / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Budete zpochybňovat slova někoho jiného jen na základě toho, že někdo jiný říká, že tento člověk je falešný. Tento víkend se zaměřte na to, abyste nevěřili všemu, co kdo říká. Držte se více svého vlastního názoru. Ke konci víkendu povedete šokující rozhovor o dětech či lásce obecně.

Andělská rada: Snažte se být více pouční než ukvapení. Ne všechno je vhodné říkat. Mějte na jazyku jen to, co může posloužit jako dobrá rada někomu jinému.

Lev (23. července – 22. srpna)

Je dobré se neustále soustředit, ať děláte cokoli. Právě nedostatek pozornosti vám znemožní správně se rozhodnout a své chyby budete později hodně litovat. Hlavně strávíte-li víkend prací, měli byste si dát pozor na unáhlená rozhodnutí.

Andělská rada: Všechno zlé je k něčemu dobré. Můžete si uvědomit, že vaše dosavadní úsilí směřovalo nesprávným směrem, a provést nezbytné změny, aby vás váš vlastní život nenudil.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nebudete si jisti svými rozhodnutími, převážně v oblasti lásky a vzájemného porozumění. Pesimismus může váš víkend nepěkně pokazit. Nevylévejte svůj hněv na lidi, kteří se k vám chovají mile. Raději najděte příčinu svých negativních emocí a zbavte se jich. V neděli na něco změníte názor.

Andělská rada: Buďte sami k sobě milí a všechny výbuchy nálad si odpusťte napřed vy, teprve až poté proste o odpuštění druhé, či se jim pouze omluvte.

Váhy (23. září – 23. října)

Ujistěte se, že máte čistou mysl, pokud se budete rozhodovat, na čí straně je pravda. Budete opravdu přecitlivělí, což se negativně podepíše na vašem zdravém úsudku. V neděli pozor na impulzivní nákupy, příští dny o nakoupené věci ztratíte zájem.

Andělská rada: Snažte se odpočívat a čerpat energii, všechna důležitá rozhodnutí nechte na později. Pokuste se více se soustředit, abyste se nerozhodli nesprávně.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V oblasti přátelství a lásky můžete špatně pochopit, co vám ostatní říkají. Buď budete mít povznesenou náladu a všechno zlehčovat nebo naopak uděláte vše pro to, abyste své nejbližší znemožnili tím, že jim veřejně projevíte svou nedůvěru. V neděli budete štvát ostatní jen proto, abyste se pobavili na jejich účet.

Andělská rada: Nedoporučujeme vám shazovat ostatní, abyste vynikli. Naopak, pomáhat jim a projevit jim podporu jim vykouzlí na tváři úsměv, z něhož můžete čerpat radost také vy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Budete mít smůlu na lidi, kteří se vás budou chtít za každou cenu umlčet, a to hlavně v pátek a v sobotu. Tito lidé o vás nebudou vědět nic. Nejvíce je naštvete úsměvem na tváři, když se vás budou snažit ponížit. V neděli si dejte pozor na své činy, nebudou v souladu s vašimi názory.

Andělská rada: Ujasněte si, co od života vlastně očekáváte. Podle toho jednejte. Snažte se vyhnout lidem, kteří k vám nepřicházejí s dobrým úmyslem.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V první polovině víkendu si rozmyslete, co od ostatních lidí očekáváte. Ne vše bude tak černé, jak se vám bude zdát. Milující jedince můžete odstrkovat, protože si špatně vyložíte jejich slova. Ve druhé polovině víkendu budete hodně upovídaní, budete chtít strávit co nejvíce času s přáteli.

Andělská rada: Několikrát si promyslete, zda máte čisté myšlenky, když si vytvoříte nějaký názor na jiné osoby. Buďte více upřímní k ostatním a lidé k vám budou sdílnější.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V oblasti intimity můžete zaznamenat nějaké problémy, nejspíše půjde o nedostatečnou komunikaci s partnerem či někým, s kým chcete trávit čas v soukromí. V neděli se nepohodnete s někým, kdo je vaší autoritou, a můžete mít problém mluvit s pokorou.

Andělská rada: Se svými nejbližšími sdílejte více pocitů. Nebojte se mluvit o svých nedostatcích, lidé, kteří vás mají rádi, je pochopí.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše vztahy se hned začátkem víkendu ocitnou napjaté, nebudete mít příliš pochopení s ostatními lidmi. Zamrzí vás, že skoro každý bude myslet pouze na sebe, a budete přecitlivělí. V neděli se s nikým nebavte o politice ani vzdělávání, zbytečně byste se pohádali.

Andělská rada: Nyní není vhodná doba na poznávání nových lidí. Starejte se o vztahy, které již existují, a snažte se, abyste si něco nevyložili špatně.

Zdroj článku:
  • Autorský text