Andělská poselství na úterý: Lvi, více se soustřeďte na průběh než na výsledek, Vodnáři, volný čas stravte o samotě

Andělská poselství na úterý: Lvi, více se soustřeďte na průběh než na výsledek, Vodnáři, volný čas stravte o samotě
Andělé se nám snaží domluvit, že abychom se stali skutečně dobrými lidmi, je dobré se postarat sami o sebe, dopřát si něco dobrého a jinými způsoby zlepšit své mentální zdraví. Starat se pouze o ostatní je pro nás psychicky náročné. Abychom si udrželi dobrý úsudek, musíme myslet také na sebe.

Když pomáháme někomu, kdo na tom není nejlépe, je to dobrý skutek. Zároveň nás to ale táhne ke dnu, a nebudeme-li dělat nic jiného, brzy to pocítíme. Andělé proto dohlížejí na to, abychom jednou za čas udělali něco pro sebe. Tato činnost by neměla poškodit kohokoli jiného, ale zároveň by nám měla udělat radost. Pokud jste odpočívali až příliš a nevíte, co nyní udělat, andělé vám přinášejí úterní poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše mysl je mocným nástrojem, který dokáže změnit váš život od základu. Stačí si pouze uvědomit, že nejste úplně šťastní, a přestat zavírat oči před vaší skutečnou životní situací. Vaše mysl začne vytvářet nápady, z nichž si můžete vybrat ten nejvíce vyhovující.

Andělská rada: Stačí změnit jeden malý detail a dosáhnete velkých změn. Když se vám nedaří, obvykle měníte celé plány, ale nyní odhalte detail, který vám brání v naplnění plánu, a změňte ho.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše vzpomínky nemusejí zůstávat pohřbeny ve vaší mysli. Potřebujete-li pozvednout náladu, můžete znovu vyrazit do destinací, na které rádi vzpomínáte, nebo můžete s lidmi, s nimiž tyto vzpomínky sdílíte, vyrazit na zcela nové místo a svou sbírku skvělých vzpomínek rozšířit o nové.

Andělská rada: Kdykoli se cítíte špatně, něčím se zabavte. Stres ve vaší mysli ztratí veškerou moc a nakonec bude muset opustit vaše tělo. Nebojte se vyzkoušet něco nového, je-li to zapotřebí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Negativní pocity se občas objeví bez příčiny. Naučte se je ovládat dřív, než ovládnou ony vás. Vaše schopnost logického uvažování může být v záchvatech vzteku ohrožena. Zjistěte si, jak ovládat své pocity, abyste neublížili nikomu jinému. Pamatujte, že všechny pocity jednou odezní, zatímco vaše slova si zapamatuje každý.

Andělská rada: Nedokážete-li se v kritický moment ovládat, pro začátek se naučte se omlouvat, a to hned, jakmile si uvědomíte, že jste se nezachovali nejlépe. Třeba i pár minut po vašem projevu.

Rak (22. června – 22. července)

Setkání s přáteli vás přivede na jiné myšlenky, ať vás už trápí cokoli. Musíte ale pro to něco udělat. Vyjděte ven ze svého domova, tam znáte už všechno. Pozvěte ty nejlepší přátele na společný průzkum oblasti, kterou neznáte ani vy, ani oni. Odhalování nových míst vám přinese hodně spokojenosti.

Andělská rada: Zkuste společně vymyslet aktivitu, kterou jste kdysi dělali společně, ale nyní jste ji jaksi opomíjeli. Nostalgie vás sblíží dohromady a ještě se u ní zasmějete.

Dovolte si nostalgickou náladu
Dovolte si nostalgickou náladu | Zdroj: VitalikRadko / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nemůžete-li dlouhodobě uspět, nyní si odpočiňte. Nic neplánujte. Váš úkol je uvědomit si, že nezáleží na tom, čeho chcete docílit. Důležitá je samotná cesta. Trápíte-li lidi, kteří s vámi do vašeho projektu šli, či sami sebe nedostatkem volného času, problém je zde.

Andělská rada: Máte-li kolem sebe lidi, kteří vám podle vás cíleně lezou na nervy a nechtějí pro viditelný výsledek nic udělat, popřemýšlejte, zda jste jim dali skutečně tu pravou práci.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nemusíte vše dělat podle podrobných návodů, abyste dosáhli dokonalosti. Dokonalými se stanete, pokud uznáte, že ne všechno musí být podle podrobného návodu. Právě vaše kreativita je to, co vás činí tak výjimečnými. A vaše chyby? Ty jen přidávají na vaší výjimečnosti, bez nich byste to nebyli vy.

Andělská rada: Vždy zkoušejte něco nového, přestože výsledek se vám nyní jeví nejasně. Co nezkusíte, u toho nezjistíte, jaký by mohl být výsledek. Více si troufejte experimentovat.

Váhy (23. září – 23. října)

Dokážete naslouchat jiným lidem, chcete-li. Dnes byste této schopnosti měli využít, a to nejen proto, abyste si získali důvěru jiných lidí. Čím více se vám otevřou ostatní, tím větší bude vaše pohoda a tím více se jim můžete otevřít vy. Dokážou vyřešit problém, se kterým si nevíte rady.

Andělská rada: Na problémy jiných lidí hleďte jako profesionál. Vyhraďte si dostatek času, abyste se dostatečně seznámili se všemi detaily, chvilku popřemýšlejte a teprve poté raďte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše ukvapené závěry vás rozdělují s vašimi přáteli, rodinou i člověkem starajícím se o naplnění vaší touhy po romantice. Občas můžete více naslouchat významům vět, ne jen slovům. Udržujte si zdravý úsudek a buďte více objektivní. Nic nemusí být tak, jak se vám na první pohled jeví.

Andělská rada: Lidé vás dokážou mile překvapit jen tehdy, když jim to dovolíte. Usmívejte se a lidé získají motivaci zlepšit váš den ještě víc (a mnohem kreativněji než běžně).

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte mnohem více znalostí než minulý měsíc. To znamená, že jediný důvod, proč nemůžete uspět, je to, že omezujete sami sebe. Zkuste si dopřát volnost a dnes jednejte tak, jak jste si to vždy přáli. Můžete získat mnohem více než si myslíte – stačí jen překonat strach a dopřát si trochu luxusu.

Andělská rada: Nemusíte přetěžovat svůj mozek, abyste byli šťastní. Čím méně úkonů pro svůj mozek budete mít, tím soustředěnější a šťastnější bude.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Sebevědomí vám rozhodně nechybí, ale občas si troufáte až příliš. Nevědomky ubližujete svým nejbližším, když řeknete něco rádoby vtipného, co je může poznamenat po psychické stránce. A věřte, že hodně lidí je zlých a nenechá si váš proslov pro sebe.

Andělská rada: Travte více času o samotě či s lidmi, kteří dokážou udržet tajemství. Co místo vtipkování vyrazit s někým, koho máte rádi, na nákupy? Určitě máte kam jít, abyste se pobavili neškodně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ačkoli můžete trvat na tom, že se půjdete ven pobavit, měli byste si dnes raději přečíst dobrou knihu. Vaše náladovost se občas vymyká vaší kontrole, proto svým přátelům vzkažte, že dnes uděláte něco pro sebe a že se sejdete někdy jindy, až budete připraveni na velké množství lidí kolem vás.

Andělská rada: Cítíte-li se přímo psychicky vyčerpaní, není nic lehčího než vypnout svůj mobilní telefon a lenošit, jakmile se naskytne nejlepší příležitost.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše představivost vám nemusí nabízet pouze zklamání, že nedokážete dosáhnout toho, o čem sníte. Může vás navést na tu správnou cestu, když ji začnete lépe využívat. Odhoďte předsudky o ostatních lidech stranou. Místo toho si představte, že váš a jejich způsob myšlení nejsou tak odlišné.

Andělská rada: Nenuťte ostatní lidi, aby přemýšleli o tom samém jako vy. Ne všichni mají takovou schopnost fantazie. Využijte jiné jejich schopnosti, například trpělivost či ambice.

Zdroj článku:
  • Autorský text