Andělská poselství na úterý: Raci, nemusíte reagovat úplně na všechno, Panny, chce to více trpělivosti

Andělská poselství na úterý: Raci, nemusíte reagovat úplně na všechno, Panny, chce to více trpělivosti
Naučme se vážit si vlastního štěstí. Podle andělů pořízení nového mazlíčka či získání nového zaměstnání nás naplní pocitem štěstí, to však záhy vyprchá, pokud s ním nedokážeme hospodařit. Je mnohem lepší štěstí prožívat postupně, aby nám vydrželo déle, než nechat radost zatemnit naši mysl a užít si ji pouze krátce.

Je to stejné jako s penězi. Máme-li tisíc korun a každý den utratíme dvě stovky, peníze nám vydrží pět dní, čili o čtyři dny déle než kdybychom je utratili najednou. Přistupujme k vlastnímu štěstí s rozumem. A stejně jako můžeme investovat peníze, andělé nám radí investovat své štěstí do jiných lidí. Uděláme jim radost a naše štěstí se znásobí a nakonec nám bude vráceno. Přečtěte si andělská poselství radící, jak najít štěstí dnes.

Beran (21. března – 19. dubna)

Místo žárlení na úspěšnější a spokojenější lidi se s nimi spojte a vytvořte velmi silnou dvojici, která dosáhne i zdánlivě nemožného. Naučte se být spravedliví, pokud společně uspějete po kariérní stránce, rozdělte své výdělky napůl místo toho, abyste si vzali většinu.

Andělská rada: Sobeckost je špatná vlastnost, která vám možná přinese peníze navíc, ale nikoli štěstí. Pravá spokojenost spočívá v pocitu, že každý dostal díl, který si zaslouží.

Býk (20. dubna – 20. května)

Můžete být milováni, aniž byste sami sebe upřednostňovali před jinými. Pravá náklonnost spočívá v přesném opaku. Místo abyste říkali, co všechno umíte, zkuste někomu podsunout pocit, že jakkoli těžký se jeho úkol jeví, on to zvládne s přehledem. Vaše slova se lehce mohou stát skutečností.

Andělská rada: Stačí motivovat ostatní lidi a zjistíte, že ani pro vás nic nebude tak těžké jako dříve. Může za to dobrý pocit, že jste někomu zlepšili den, a vaše výsledky se silně zlepší.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nemyslete na to, jestli něco zvládnete, protože to zvládnete. Udělejte vše pro to, abyste zvýšili své sebevědomí, ale zároveň neubližujte jiným lidem. Pokud váš úkol před vámi zvládlo hodně lidí, proč byste vy nemohli? Nevyhýbejte se samochvále, pokud to neublíží nikomu dalšímu.

Andělská rada: Máte-li obavy, svěřte se lidem, kteří vás vždy dokážou rozveselit. Ti vás znají nejlépe ze všech a dokážou vyzdvihnout vaše nejlepší vlastnosti. Na oplátku pochvalte i vy je.

Rak (22. června – 22. července)

Dříve, než si prosadíte svůj názor, zamyslete se, zda je to opravdu vhodné. Nemusíte reagovat negativně, když máte špatnou náladu. Místo toho stravte nějaký čas v soukromí a naučte se různé negativní podněty rozdýchat. Co štve vás, nemusí štvát ostatní, a kazit jiným lidem den vám nepomůže být více oblíbenými.

Andělská rada: Jakkoli nepříznivě se vám nynější situace jeví, za chvilku bude lépe. Zkuste se na vaše problémy podívat z jiného úhlu pohledu, jako byste s nimi neměli nic společného.

Pokud máte špatnou  náladu, zkuste nějaký čas trávit v soukromí a rozdýchat negativní podněty
Pokud máte špatnou  náladu, zkuste nějaký čas trávit v soukromí a rozdýchat negativní podněty | Zdroj: AndreyBezuglov / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Kdo říkal, že úkoly v domácnosti musí být nudné a musíte je dělat sami? Máte-li spolubydlící, svolejte je a domluvte se na rozdělení úkolů. Pokud bydlíte sami, svolejte pár dobrých přátel, kteří vám neřeknou ne, a domluvte se, že až skončíte u vás doma, domluvíte se, kdy uklidíte u nich.

Andělská rada: Ve dvou a více lidech vám práce půjde více od ruky, budete-li ji dělat s někým, s kým se navzájem doplňujete a v jehož přítomnosti cítíte určitou mentální pohodu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Většina problémů se dá vyřešit tím, že se důkladně rozdýcháte, jakmile začnete mít pocit, že lidé dělají přesný opak toho, o co jste je požádali. Možná postrádají motivaci. Ujistěte se, že v minulosti jste je za jejich dobře odvedenou práci důkladně odměnili, slíbili-li jste jim odměnu.

Andělská rada: Když už někomu slíbíte odměnu, je dobré tento slib naplnit. Ať už se bude jednat o peníze či materiální dar, předávejte ho s úsměvem, aby obdarovaný neměl pocit, že se zdráháte mu tuto odměnu vydat.

Váhy (23. září – 23. října)

Dopřejte si trochu zdravého sebevědomí. Jste si tak blízcí s jinými lidmi, ale přesto cítíte jisté odlišnosti. A to je dobře. Nesnažte se být stejný jako někdo jiný, udělejte ze svých názorů vaše pravé já, které ví, co chce, a nebojí se toho dosáhnout.

Andělská rada: Hlavní je stále si uvědomovat vlastní sílu. Pokud vás přemůže, můžete udělat něco, čeho budete následně litovat. Ukažte ostatním své silné stránky, ale stále zůstaňte při zemi.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Ztrácet čas děláním více věcí najednou není dobrý nápad. Znovu se zamyslete nad svými plány. Mohou se vám všechny zdát stejně dobré, jeden plán je ale mnohem lepší a pro vás důležitější než ty ostatní. Naučte se vyhradit si jednu prioritu a na tu zaměřit svou plnou pozornost.

Andělská rada: Až dokončíte práci, můžete se věnovat své zábavě. Obzvláště pokud vstanete plni energie, kterou si nedokážete vysvětlit, znamená to, že dnes jste schopni dosáhnout velkého pokroku.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Držte se přátel, na které se můžete spolehnout. Mohou vám pomoci uklidnit se, jste-li rozčilení, ale také zrealizovat vaše plány, pokud si sami dostatečně nevěříte. Setkávejte se s těmi, kteří vám opravdu mají co nabídnout, ne s těmi, kteří vám ve skutečnosti pouze vysávají energii.

Andělská rada: Můžete mít dojem, že je slušnost stýkat se s dlouholetými přáteli. Avšak i lidé, které znáte jen chvilku, vám mají co nabídnout – a mnohdy mnohem více než ti dlouhodobí přátelé.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nebojte se sdílet své úspěchy. Někteří lidé jako by vás neslyšeli, ale spoustu dalších inspirujete k jejich vlastnímu úspěchu. Ani kritiku ale nepřijímejte příliš negativně. Ačkoli tato sdělení mohou být řečena ze vzteku a neměla vás poučit, vy z nich poučení můžete vytěžit.

Andělská rada: Máte svou vlastní čest. Nezapomínejte na to, pokud vás někdo chce zesměšnit. Být dobrým člověkem neznamená nikdy nekřičet, znamená to být schopni svůj vztek využít pro dobro všech.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ne všechno půjde jako po másle, obzvláště za předpokladu, že svou práci uspěcháte. Nebuďte tak líní, najděte ve své práci pravý smysl. Dokud vás vaše práce nebude bavit, budete se jí trápit a nebudete ji odvádět dobře. Poraďte se s přáteli či rodinou, jak si práci začít užívat.

Andělská rada: Potřebujete změnu. Ne že byste měli hned utíkat z práce, ale zkuste nadřízeného požádat, zda byste si na den či dva mohli zkusit něco nového.

Ryby (19. února – 20. března)

Trávení času s lidmi, s nimiž máte toxický vztah, může být jasnou odpovědí na vaši otázku, kde se ve vás bere ta negativní energie. Přebíráte dobrou i špatnou náladu jiných lidí. Zkuste dnes strávit čas s někým klidným a trpělivým. Sami uvidíte, jak se i váš pohled na okolní svět změní.

Andělská rada: Obklopte se inspirativními lidmi. Mohou vám pomoci netvářit se tak kysele a zvýšit váš optimismus, který nyní můžete považovat již za ztracený.

Zdroj článku:
  • Autorský text