Andělská poselství na středu: Štíři, zbavte se stresu, Berani, pomůžeme vám odstranit obavy

Andělská poselství na středu: Štíři, zbavte se stresu, Berani, pomůžeme vám odstranit obavy
Jsou dny, kdy se cítíme být naprosto opuštěni. Ostatní lidé se proti nám jakoby spiknou, nikdo nám nerozumí a všichni dělají všechno pro to, aby nás stáhli na samotné dno. V tu chvíli se objeví vyšší moc, která nám pomůže postavit se na nohy. Jsou to naši andělé strážní, kteří nám neustále radí.

Andělé jsou moudří tvorové. Jsou zde mnohem déle než kdokoli z nás. Vědí, co je pro nás nejlepší a jak řešit ty nejsvízelnější situace. Snaží se nám poradit, abychom nemuseli trpět vlastní vinou. Avšak jen málokdy jim nasloucháme. Co vám sdělují na středu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Budete-li si to přát, odstraníme vaše obavy z toho, co by se mohlo stát, kdybyste se rozhodli tak nebo tak. Přejeme vám jen to nejlepší. Obavy jsou negativní stavy mysli, které vás pouze utápějí v smutku. Bez nich se budete cítit volní, nic pro vás nebude nemožné.

Tip: Důvěřujte nám a na oplátku pocítíte hřejivý pocit uvolnění.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste obětavý člověk a neustále hledáte nové způsoby, jak udělat ostatní lidi šťastné. Stejně jako vy se staráte o blaho ostatních lidí, my se staráme o vaši spokojenost. Někdy jsou vaše přání těžší na splnění, ale s dostatečným množstvím času pro nás nic není nemožné.

Tip: Vaše dobré skutky posilují vaši pozitivní karmu. Tu používáme k naplnění vašich tužeb. Dělejte dál, co je ve vašich silách, a dosáhnete absolutního uspokojení.

Blíženci (21. května – 21. června)

Dnes je vám propůjčena schopnost slyšet všechna naše slova. Nevyužívejte ji pouze ke zlepšení vašeho vlastního života, také poraďte ostatním, jak se mít mnohem lépe. To vám zaručí větší svobodu při rozhodování, budete koncentrovanější.

Tip: Každý člověk přemýšlí odlišně, ale pokud se budete dívat pozorněji, zjistíte, že jsme téměř totožní. Stačí jen tolerovat rozdílnost jednotlivých jedinců.

Rak (22. června – 22. července)

Jste boží tvor, který má předurčeno být šťastný. Děláme, co je v našich silách, abychom uspokojili vaše potřeby. Pomozte nám a přejte si pouze to, co skutečně potřebujete, nebo co se hodí někomu z vašich blízkých. Nikdy vám neřekneme ne, proto neplýtvejte přáními a přejte si jen to důležité.

Tip: Zaměřujeme se i na nepotřebné věci, ale poté, kdy si budete přát něco důležitého, budeme napřed muset nabít energii.

Neplýtvejte energíí pro nedůležité věci
Neplýtvejte energíí pro nedůležité věci | Zdroj: fran_kie / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud se vám zrovna nedaří, myslete pozitivně a také svůj záměr přenastavte na takový, z něhož mohou čerpat štěstí všichni, nejen vy. Možná se vám nedaří právě proto, že váš cíl je příliš sobecký. Myslete více na ostatní a brzy si všimnete, že se na vás usmívá štěstí.

Tip: Omluvte se všem lidem, kterým jste ublížili na své cestě za úspěchem.

Panna (23. srpna – 22. září)

Netrapte se okamžiky, které vám nejsou tolik příjemné. Místo toho se zamyslete nad tím, jak jim předejít. Pouhé litování sebe sama nikdy nic nevyřešilo, naopak černé myšlenky vám brání v prožití štěstí. Vyjděte ven a konejte dobro či se vyrazte pobavit.

Tip: Myslete na to, že každá špatná zkušenost vám má co nabídnout. Nic se nestává jen tak.

Váhy (23. září – 23. října)

Neustále si připomínáte své chyby, jako by to bylo něco, čeho jste se nikdy neměli dopustit. My vám odpouštíme v okamžiku, kdy nějakou chybu uděláte, proto není důvod, proč byste si neměli odpustit vy sami. Vznikly-li vám z toho problémy, zkuste je vyřešit.

Tip: V případě neřešitelných potíží nemá cenu si něco vyčítat. Pokud někdo jiný není schopen s vámi problém vyřešit, zaměřte se místo toho na pomoc jiným lidem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Stres je vaším vězením, ze kterého můžete utéci, ale nenapadá vás ten správný způsob. Požádejte nás, abychom vám otevřeli bránu, a opět budete svobodní. Nedržte ve svých vzpomínkách lidi, kteří vás dávno opustili. Zaměřte se na současný život, nepřebývejte v minulosti.

Tip: Pokud se člověk, který vás opustil, bude chtít vrátit, udělá to sám bez toho, aniž byste na něj soustavně mysleli.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Odsuzujete ostatní lidi, protože oni mají tendenci odsuzovat vás. Toto chování je špatné a vy jste první na řadě, abyste ostatním ukázali, že jste lepší než oni a dokážete se ve svých slovech ovládat. Nikdy neříkejte ostatním nic, co by je mohlo zranit. Nikdy nevíte, jaká bude jejich vnitřní reakce.

Tip: V našich očích jste milé stvoření, které se teprve musí naučit, jak se správně chovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Projděte se přírodou nebo se usaďte doma. Pomůže vám to s námi navázat spojení. Dnes je to velmi důležité, máme pro vás zprávu, která vás dovede k úspěchu. Zatím vám něco uniká a my vám chceme ukázat, jak správně postupovat.

Tip: Meditace naši komunikaci s vámi ještě více usnadní. Myslete jen na to dobré a my si k vám najdeme cestu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Aniž byste si to uvědomovali, jste silná opora ostatních lidí, pokud nevědí, jak pokračovat. Můžete se na ně spolehnout, pokud se dostanete do této zdánlivě bezvýchodné situace vy. Upevňujte vztah se svými přáteli a buďte milí k ostatním, známým i naprosto cizím lidem.

Tip: Šiřte radost mezi ostatní, dejte si pozor na možné emoční vypětí.

Ryby (19. února – 20. března)

Jsme šťastní tehdy, když naplníme vaše přání a pocítíme vaši radost. Za své úspěchy neděkujte pouze nám, projevte vděčnost všem lidem, kteří vás doprovázeli tímto životním obdobím. Poděkujte jim za to, že při vás stáli, a to i v momentě, kdy jste měli horší náladu.

Tip: Každý člověk si zaslouží pochvalu. Zahřeje u srdce jiné lidi stejně jako vás.

Zdroj článku:
  • Autorský text