Výklad tarotových karet na tento víkend: Váhy jsou strůjcem svého štěstí, na Býka číhá zlo doslova na každém rohu

Výklad tarotových karet na tento víkend: Váhy jsou strůjcem svého štěstí, na Býka číhá zlo doslova na každém rohu
Tarotové karty jsou dodnes zahaleny rouškou tajemství. Jak je možné, že pomocí těchto obrázků dokážeme předpovídat budoucnost? Učíme se však z moudrosti našich předků a předáváme si tajuplnou magii z generace na generaci. Pojďte i vy nakouknout pod pokličku tarotu a podívat se na to, co nám přinese tento víkend.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Eso disků vám přináší bohatství. Proto se na chvíli zamyslete nad tím, zda potřebujete spíše bohatství materiální nebo duchovní. Konečné rozhodnutí bude na vás. Karta vám také radí, abyste váš vztah posunuli někam dál a dali mu pevnější rámec.

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Zlo na vás číhá doslova na každém rohu, vždyť vám také vyšla karta Ďábla. Dávejte si tedy pozor na lidi ve vašem nejbližším okolí a vybírejte si pouze ty, kterým věříte na 100 %. Za každých okolností také jednejte jen a jen podle vašeho uvážení a nenechejte se do něčeho někým tlačit a nutit.

Blíženec (21. 5. – 21. 6.)

Královna disků, která je vaší dominantní kartou, představuje zralost a logiku. Tento víkend se budete řídit převážně svou hlavou, ne svým srdcem, proto raději některá rozhodnutí nechejte na příhodnější čas. Nic přece nemusíte uspěchat. Mohli byste toho totiž později litovat…

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Císařovna je velmi činorodou kartou, a právě díky ní budete doslova nabití energií a bude se vám ve všem dařit. Tato karta slouží jako zdroj inspirace, a vy tak můžete úspěšně dokončit všechny úkoly, které máte rozdělané. Zejména přátelé a rodina vaši aktivitu ocení, co takhle vložit síly a úsilí do nějaké společného víkendového projektu?

Lev (24. 7. – 23. 8.)

Pracujte pečlivě a vytrvale i o víkendu a vesmír vám vaše úsilí několikanásobně vrátí. Co totiž do světa vyšlete, to se vám také vrátí. Osmička disků vám radí, abyste se o víkendu soustředili zejména na svého partnera a rodinu. Buďte spolu a zkuste si najít i nějaké společné aktivity, které vás budou bavit a stmelí vás dohromady.

Zdroj: Yulia Prizova / Shutterstock

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Udobřete se a zahoďte veškeré partnerské starosti stranou. Víkend je pro to jako stvořený. Vyřešte si všechny neshody a přijměte mír. Víkend naopak využijte k tomu, abyste strávili i nějaký čas spolu. Dvojka mečů také přináší určité rozhodnutí. Ať již bude jakékoli, přinese vám to duševní klid a spokojenost.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Strůjcem svého štěstí jste jen vy sami. I když vám Kolo osudu dodá potřebnou energii na víkend, naplánovat si volný čas musíte již sami. Karty vám doporučují trávit ho aktivně a chopit se každé příležitosti.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Neusněte na vavřínech. Poslední dobou vám karta Desítka disků přináší bohatství, lásku i spokojený život. Uvědomte si ale, že nic není samozřejmostí a za vším stojí jen vaše píle a práce. Neustále budujte a rozvíjejte to, co máte.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

O víkendu si pořádně odpočinete. Tarot Desítka pohárů vám přinese harmonický duševní klid. Na sobotu si nic neplánujte a nechejte čas plynout. I lenošení jednou za čas je pro vaše zdraví prospěšné! Přijímejte nabídky k volnočasovým aktivitám jen pokud to opravdu chcete. Raději byste si četli? Nenuďte se do ničeho!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pětka pohárů je kartou smutku. V neděli vás překvapí nemilá věc, ale pokuste se s ní co nejrychleji vypořádat. Berte to jako začátek něčeho nového. Truchlit moc dlouho nebudete, jelikož začátek nového týdne již vypadá příznivě.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Chcete nějakou změnu? Ať už se jedná o úpravu bytu, zahrady či komplikovanější a vážnější situace, jděte do toho! Osmička pohárů je totiž velice silnou kartou, která vám dodá odvahu pohnout se svým osudem. Podrží vás při každém vašem rozhodnutí a vězte, že bude správné!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Co si takhle udělat den jen sami pro sebe? Karta Poustevníka je kartou, která se zaměřuje na vaše vnitřní já. Buďte tedy sami sebou a alespoň jeden den si užijte tak, jak chcete jen vy! Zkuste si u toho také popřemýšlet, co od života skutečně chcete a zda jste spokojení s tím, co máte. Nebo chcete něco změnit?

Zdroj článku:
  • autorský text