Andělská poselství na sobotu: Panny, pozor na jazyk, Kozorozi, neubližte ostatním

Andělská poselství na sobotu: Panny, pozor na jazyk, Kozorozi, neubližte ostatním
Andělé nás skrze svá poselství vždy přiučují něčemu novému. Jejich cílem je naučit nás, jak si vytvořit protilátky na všechny negativní stavy mysli, které nás pouze táhnou dolů a ničí všechny dobré vztahy. Jakou zprávu nám chtějí předat dnes?

Největší tajemství schopnosti být šťastní je kultivovat schopnost odpouštět. A to druhým i sobě. Andělé nám v tomto ohledu jsou příkladem. Učí nás, že nenávist a vztek nikdy nevedou k ničemu dobrému, a že naopak bychom si měli vzájemně pomáhat. Přečtěte si, jaké poselství si pro nás přichystali k dnešnímu dni.

Beran (21. března – 19. dubna)

Laskavost je nejlepší způsob, jak získat obdiv ostatních lidí a zároveň být spokojeni sami se sebou. Nezapomeňte na starší generaci, ta si laskavé jednání zaslouží nejvíce ze všech. Neboť až budete prožívat stáří vy, také budete mile zaskočeni, pokud vám někdo podrží dveře.

Tip: Pomáhat lidem tam, kde si oni sami pomoci nedokážou, vás naplní štěstím, které jste doposud neprožili.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nemrhejte časem honbou za splněním přání, které vás neuspokojí úplně. Je hezké mít větší bohatství či lepší přátele než náš nepřítel, ale jakmile toho docílíte, všimnete si, že život tohoto člověka se zlepšil a ten je nyní šťastnější než vy. Ve skutečnosti to není pravda, oba máte problémy.

Tip: Každá naplněná touha zmizí a uvolní místo další touze. Najděte rovnováhu, než ztratíte větší množství vašeho času.

Blíženci (21. května – 21. června)

Váš postoj k životu silně ovlivňuje pocit štěstí, které vytěžíte z různých situací. Máte-li správný postoj, i ta nejnešťastnější událost vás naplní jakýmsi pocitem radosti z toho, že jste mohli dopadnout mnohem hůře. Poděkujte vyšší moci za to, že se vlastně máte stále dobře.

Tip: Ať už se stane cokoli špatného, jste stále naživu a zdraví. Ve skutečnosti jste prožili hezký den.

Vždy může být hůř, proto děkujte za každý hezký den
Vždy může být hůř, proto děkujte za každý hezký den | Zdroj: Krakenimages.com/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Všímejte si různých maličkostí. Nezapomeňte pečovat o své vlastní tělo, to si také zaslouží vaši péči, stejně jako duše. Nejíte-li dostatek vitaminů, dnes to dožeňte. Také si udržujte kondici, dnes budete náchylnější k nemocem.

Tip: Rozcvička vám pomůže cítit se fyzicky i psychicky zdatní po celý den.

Lev (23. července – 22. srpna)

Štěstí je životní cesta, a proto neexistuje žádná cesta, která vás dovede ke štěstí. Budete-li pokorně přijímat všechno, co vás v životě potká, potom budete ten nejšťastnější člověk na světě. Právě proto jsou chudší lidé šťastnější než ti, co mají, co si zamanou. Vše je pouze o stavu vaší mysli.

Tip: Máte-li problém přijmout něco ve vašem životě, požádejte nás o požehnání.

Panna (23. srpna – 22. září)

Lhaní, pomluvy a urážky jsou výsledky vaší mluvy, které ubližují ostatním, ale v konečném důsledku převážně vám. Právě tato slova vás činí tak nešťastnými. Buďte k ostatním upřímnější, ale zároveň si dávejte pozor na způsob, jakým informace šíříte.

Tip: Jste-li zklamaní, nekopejte kolem sebe. Místo toho najděte způsob, jak zklamání změnit v radost.

Zdržte se lhaní a pomlouvání
Zdržte se lhaní a pomlouvání | Zdroj: Andrii Iemelianenko / Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Zkuste si zameditovat. Není to únik z reality. Meditace vás naopak naučí, jak spokojeně žít v souladu s realitou, která je tíživá. Zjistěte si, jak prožít své vlastní štěstí pomocí událostí, které vám život nabízí, a následně se po malých krůčcích přibližujte ke spokojenosti.

Tip: Zkuste transformovat svou mysl, aby přestala na dráždivé události reagovat negativně. Prospěje to vám i ostatním lidem.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Problémy jsou v životě nevyhnutelné. I ti nejúspěšnější lidé se s nimi potýkají. Naučte se své problémy měnit v příležitost, jak se stát lepším člověkem, jak být k ostatním ohleduplnější. Vždyť i oni jsou smutní, když se jim nedaří.

Tip: Ptejte se lidí na jejich pocity. Pomozte jim cítit se lépe tím, že s nimi budete sdílet podobnou zkušenost.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ve svých neúspěších hledejte vtipné momenty. Na cokoli negativního máte možnost reagovat nepodrážděně. Poučte se z vlastních chyb a zároveň se jim zasmějte. Smích je nejlepší lék na starosti, které vás budou doprovázet celý život.

Tip: Berete-li život s humorem, budete soustředěnější a uděláte mnohem méně chyb.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Vyhněte se skutkům, které škodí ostatním lidem. Neusnadňujte si život tím, že ublížíte někomu jinému. Brzy zjistíte, že je mnohem příjemnější trpět sám než způsobit utrpení druhým. Kdykoli se ve vaší mysli objeví negativní myšlenka, vytlačte ji dříve, než vás ovládne.

Tip: Ostatní lidé nejsou roboti, také oni prožívají pocity. Uvědomění, že jste někomu způsobili potíže, zůstane ve vaší mysli hodně dlouho.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete mít tendenci žárlit. Žárlivost je vlastností, která nikomu neprospívá, páchá jen samé zlo a ničí nadějné vztahy. Nenechte svůj špatný úsudek zničit dobrý vztah. Nemáte-li stoprocentní důkaz, že někdo vám blízký má raději někoho jiného, nic neříkejte.

Tip: Žárlivost znamená nedůvěru. Nepokračujte ve vztahu, kterému sami nevěříte.

Ryby (19. února – 20. března)

Nebudete-li si vědět rady, požádejte nás o pomoc. Další možností je více se soustředit na cíl, kterého chcete dosáhnout. Docilte větší stability mysli a klidu. Máte-li pocit, že se nedokážete soustředit, povinnosti přesuňte na jindy.

Tip: Udržujte si pozitivní pocity, těm negativním nedejte šanci vstoupit do vaší mysli.

Zdroj článku:
  • Autorský text