Andělská poselství na úterý: Vodnáři, pozor na zkreslené představy, Raci, buďte vděčnější

Andělská poselství na úterý: Vodnáři, pozor na zkreslené představy, Raci, buďte vděčnější
Jsme utvářeni vlastními myšlenkami. Myslíme-li pozitivně, je pozitivní i svět kolem nás. Andělé toto vědí a snaží se v nás probudit jen to dobré, abychom my sami netrpěli. Mnohdy se jim to daří, někdy ale ne. Co máme předurčeno poznat v úterý?

Snad každý z nás ví, že naše skutky se nám jednou vrátí. Nemusí to být zítra ani za pět let, ale jednou to nastane. Z tohoto důvodu se nás andělé snaží usměrnit, navést nás na cestu dobra. Nakonec ti, kteří všem přáli jen to nejhorší, jsou ti nejnešťastnější. Jakmile ztratíme něco, co nám bylo nejmilejší, uvědomíme si, že jsme se k někomu nezachovali nejlépe. Co vám chtějí andělé sdělit, abyste vedli spokojenější život?

Beran (21. března – 19. dubna)

Když si uvědomíte, že všechno na tomto světě, včetně rostlin, zvířat a lidí, je pomíjivé a jednoho dne zanikne, již se nebudete tolik trápit. Dostaví se vytoužený pocit míru a souznění s přírodou. Také budete schopni si více cenit každé chvíle, kterou můžete strávit.

Tip: Udělejte ze sebe lepšího člověka. V budoucnu se můžete otočit zpátky do minulosti a být spokojení s tím, čeho jste dosáhli.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tím, co vám brání být spokojeni, jsou vaše informace, které jsou nepřesné. Zhluboka se nadechněte a všechna fakta, která vám kdo řekl, si ověřte logickým uvažováním. Neexistuje někdo, kdo vám schválně řekl něco nepřesného, aby vás poškodil? Požádejte nás o radu, kdykoli máte pochybnosti.

Tip: Nikdo není dokonalý, každý má svůj názor. Věřte pouze svému zdravému rozumu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Neexistuje důvod, proč byste měli hromadit majetek. Jednoho dne ho již nebudete vlastnit. Oprostěte se od všeho hmotného, včetně elektroniky. Nepotřebujete k životu ani jednu věc, kterou považujete za svou, pokud máte kde bydlet a co jíst.

Tip: Naučte se spokojenosti. Neustále toužíte po tom či tamtom, ale tyto věci vás šťastnými neučiní.

Štěstí si za peníze nekoupíte. Odprostěte se od hmotných věcí
Štěstí si za peníze nekoupíte. Odprostěte se od hmotných věcí | Zdroj: Fer Gregory / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Buďte vděčni nejen za své vlastní štěstí, ale také za štěstí ostatních lidí. Máte-li se dobře, pouze to umocní váš pocit spokojenosti, a pokud zrovna procházíte náročným životním obdobím, myšlenka na šťastného člověka vám zlepší náladu.

Tip: Myslete na všechny lidi na světě, nejen na známé tváře z vašeho okolí.

Lev (23. července – 22. srpna)

V momentě, kdy vzpomínáte, nevěřte všem svým vzpomínkám. Mění se a s největší pravděpodobností jsou zkreslené. To znamená, že se nemusejí zakládat na pravdě, přestože vy si jasně vybavujete, jak se daná událost stala.

Tip: Je dost pravděpodobné, že vám někdo velmi pomohl, ale vy mu kvůli zkreslenému obrazu křivdíte. Odpusťte všem, kterým odpustit dokážete.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pozor na chvíle, kdy toužíte po všem, co vidíte. Do mysli, která je obklopena touhami, nemůže štěstí proniknout. Zároveň si važte všeho, co již máte, mohli byste to jednoho dne ztratit. Dávejte na svůj majetek pozor, ale opusťte touhu mít mnohem více.

Tip: Chamtivost je zrádná vlastnost, která vás učiní velmi nešťastnými.

Váhy (23. září – 23. října)

Správný záměr je nedílnou součástí dobré karmy. Nemáte-li správný záměr, nikdy nemůžete ostatním lidem skutečně pomoci, ani kdybyste se snažili sebevíc. Chtíč pomoci je jediný chtíč, který spadá do pozitivních myšlenek.

Tip: Nedělejte nic, co by se nelíbilo vám. O všem důkladně popřemýšlejte, než něco skutečně uděláte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Všímavost, též známá jako holé uvědomění, je vlastnost, která vám umožní naslouchat lidem a správně jim pomoci. Začnete si více všímat různých detailů, které jsou hodně důležité. Rozvíjejte proto všímavost, a to nejlépe pomocí meditace.

Tip: Ujistěte se, že vás při meditaci nikdo nevyruší. Také omezte okolní hluk.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Občas příliš mluvíte. To platí také o dnešku. Méně mluvte a více poslouchejte, co vám kdo říká. Neskákejte lidem do řeči. Nejenže je to neslušné, ale také vám unikne spousta informací, které se vám budou později hodit.

Tip: Neodpovídejte lidem nahned, važte svých slov a mluvte, pokud vaše sdělení má nějaký hlubší význam.

Střelci važte svá slova
Střelci važte svá slova | Zdroj: Herlanzer / Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste naštvaní na realitu, která jde proti vašim plánům. Nabízí se jediné možné řešení – vidět realitu takovou, jaká je. Pokud vaše vize reality přestane být v souladu s vámi vytvořeným světem, kde se vám pouze daří, zjistíte, že nemá smysl se zlobit na celý svět kvůli vaší chybě.

Tip: Pomůžeme vám spatřit skutečný svět a pochopit, proč se vám zrovna nedaří, pokud nás o to požádáte.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše myšlení je často nereálné, vidíte lidi jinak než jací skutečně jsou. Přibarvujete si jejich osobnost v závislosti na sympatiích, které k nim chováte. Lidé, kterým slepě věříte, jsou častokrát mnohem horší než lidé, kteří vám jsou velmi nesympatičtí.

Tip: Stres často způsobuje údajnou chladnost některých lidí. Dejte jim šanci a zjistíte, že spousta z vámi opovrhovaných jedinců je hodně milá.

Ryby (19. února – 20. března)

Pocit viny z toho, že nemůžete uspokojit všechny lidi ve vašem okolí, vás uvrhuje do utrpení. Toto utrpení je zbytečné, pouze z něj máte pocit absolutního zklamání všech okolo. Pamatujte na to, že nikdy nedokážete uspokojit všechny, vždy se najde jedinec, kterému se nezavděčíte.

Tip: Myslete na dobro všech, ale netrestejte se, pokud nemáte dostatek sil na všechny dobré skutky.

Zdroj článku:
  • Autorský text