Andělská poselství na středu: Váhy, nejednejte unáhleně, Ryby, dejte si pozor, co s kým sdílíte

Andělská poselství na středu: Váhy, nejednejte unáhleně, Ryby, dejte si pozor, co s kým sdílíte
Nevíme-li, kudy kam, hledáme pomyslné světýlko, které nás vyvede z problémové situace. Ono světýlko je s námi neustále. Jsou to andělé, kteří nám pomáhají přežít každý další den bez psychické újmy. Měli bychom k nim být vnímavější. Jakmile to uděláme, budou mít větší moc nám pomoci.

Občas odmítáme andělskou pomoc zcela dobrovolně. Myslíme si, že vše zvládneme sami. To je naše nejčastější chyba. Kvůli ní trpíme. Přitom stačí tak málo – uvědomit si, že pomoc skutečně potřebujeme. Přečtěte si poselství na středu, kterou vám andělé přinášejí.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nehádejte se s ostatními lidmi, pokud nedělají to, co byste si přáli vy. Nikoho neznáte tolik jako sami sebe a spousta lidí by vám mohla dokázat, že jsou mnohem silnější a hrozivější protivníci než jste si o nich dosud mysleli. Chová-li se k vám někdo sám od sebe sobecky, ignorujte ho.

Andělská rada: Svou pozornost zaměřte na lidi, kteří si ji zaslouží. Nechtějte se za každou cenu pomstít někomu, kdo vám ublížil, nevyplatilo by se vám to.

Býk (20. dubna – 20. května)

Dělat ostatním něco, co by se nelíbilo ani vám samotným, je dnes špatný nápad. Můžete mít nutkání si z ostatních utahovat, ale nedělejte to. Buďte vnímaví, ne zlomyslní. Než něco uděláte či řeknete, vždy zvažte všechny důsledky svých slov a činů. Nenechte své ego, aby vás ovládalo.

Andělská rada: Dejte si pozor na vše, co by vám mohlo zhoršit náladu. Své reakce nemusíte mít tak pod kontrolou, jak si nyní myslíte.

Blíženci (21. května – 21. června)

Lidé, kteří otevřeně vyvolávají konflikt, nejsou ten typ lidí, se kterými byste se dnes měli stýkat. Naopak, setkávejte se s emocionálně velmi vyrovnanými lidmi, kteří přesně vědí, co chtějí, a své emoce dokážou plně ovládat. Stravte s nimi celý den a chybějící energie se vám opět doplní.

Andělská rada: Budete více ambiciózní, což v závistivých lidech vyvolá negativní reakce. Nijak se po nich neohlížejte a běžte si dál za svými cíli.

Rak (22. června – 22. července)

Naučte se fungovat nezávisle na ostatních lidech. Je to dobrý pocit, když víte, že kolem sebe máte lidi, na které se můžete kdykoli spolehnout, ale lepší je vědět, že se dokážete postarat sami o sebe. Pokud vás ostatní lidé štvou, zajděte domů a vychladněte tam, aniž byste kohokoli slovně napadali.

Andělská rada: Asertivní přístup nemají lidé obecně rádi a může vyvolávat hádky. Když už musíte spolupracovat s lidmi, s nimiž si nenotujete, volte vhodnější slova a buďte shovívavější.

Nekřičte na své blízké, raději se jim v klidu svěřte se svými problémy.
Nekřičte na své blízké, raději se jim v klidu svěřte se svými problémy. | Zdroj: IgorVetushko / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Práce je práce a domov je domov. Nepleťte si tyto dva pojmy. Když vás někdo naštve v práci, neventilujte to doma, a naopak. Problémy řešte s lidmi, kterých se to týká, nevybíjejte si nic na nevinných lidech. Mohli byste je ztratit a to by byla škoda.

Andělská rada: Nejvíce mohou trpět vaši blízcí. Mají vás rádi a nemohou za to, co se vám děje. Uklidněte se a svěřte se jim místo toho, abyste na ně křičeli.

Panna (23. srpna – 22. září)

Trochu zvolněte. Vaše hádavost není správná. Nekritizujte ostatní jen na základě toho, že si o nich něco myslíte. Vyprovokovat někoho jiného k hádce je to nejhorší, co pro svou pověst můžete udělat. Snažte se být v pohodě a naopak usměrňujte lidi, kteří neovládají své emoce.

Andělská rada: Svou špatnou náladu můžete přetvořit v něco, co pomůže ostatním lidem. Stačí vám trpělivost a kreativita.

Váhy (23. září – 23. října)

Nejednejte unáhleně. Vaše empatie k ostatním lidem vás mohou donutit udělat chybu, které budete později hodně litovat. Než někomu pomůžete, zjistěte, zda daný člověk o vaši pomoc stojí a zda ji skutečně potřebuje. Také pozor na přecitlivělost vzniklou z psychického vyčerpání.

Andělská rada: Nebuďte mrzutí k lidem, kteří vám nepřejí nic špatného a vždy vám pomohli, když jste potřebovali. Své nálady si nechte na doma, neobtěžujte s nimi ostatní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Naučte se více vycházet s ostatními lidmi. Ne vždy se na všem shodnete, ale to neznamená, že tento člověk si nezaslouží být ve vaší přítomnosti. Bohužel většinou až když někoho ztratíte, tak si uvědomíte, kolik dobrého vám tento člověk do vašeho života přinášel.

Andělská rada: Nejdůležitější je nenechat emoce, aby vás ovládly. Cítíte-li agresi, která prostupuje vaší myslí, nejlepší je změnit téma rozhovoru či odejít jinam.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nejednejte pod vlivem frustrace či strachu. Nerozhodli byste se správně a následně byste museli vycouvat z něčeho, co jste slíbili. To by ublížilo nejen vám, ale hlavně člověku, kterému jste vše odkývali. Agresor by navíc mohl využít vašeho strachu.

Andělská rada: Ne vše, co uděláte, budete myslet špatně, ale někteří lidé si váš krok mohou vyložit jako silně nepřátelský. Dejte si pozor na to, jak jednáte, a nebuďte neuvážení.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nenuťte ostatní lidi jednat podle vás. Mohlo by se vám to šeredně vymstít. Ne každý si totiž nechá vše líbit. A naopak, pokud vás někdo tlačí do něčeho, co nechcete, nebojte se bránit. Nikdo nemá právo nakazovat vám, jak máte žít svůj život.

Andělská rada: Nereagujte způsobem, který může být vyložen jako cílená provokace. Místo toho se snažte vyřešit celou situaci co nejklidněji, jak je to v dané chvíli možné.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tvrdohlavost nyní není ten nejvhodnější způsob, jak reagovat na slova a doporučení ostatních lidí. Ba naopak, může se postarat o vaše propuštění ze zaměstnání či o ztrátu přátel. Nenechte ostatní, aby vám kazili život, ale komunikujte s trochu větší úctou.

Andělská rada: I když se budete pouze bránit, vaše slova mohou být vyložena špatně. Zvažte dopady svých činů, než něco uděláte.

Ryby (19. února – 20. března)

Nechvástejte se. Hlavně na sociálních sítích buďte opatrní, co s kým sdílíte. Negativní reakce, které obdržíte, ve vás mohou vyvolat stres či dokonce nenávist k ostatním lidem. Můžete se stát méně oblíbenými za vaše názory, nechte si je proto pro své nejbližší.

Andělská rada: Nemějte problém s názory ostatních lidí. Raději svůj nesouhlas vyjádřete v duchu než nahlas. Kolikrát je to lepší než poslouchat sáhodlouhou kritiku.

Zdroj článku:
  • Autorský text