Partnerský horoskop na poslední březnový víkend: Býci mohou s partnerem vyrazit na cesty a Panny se podělí o svá trápení

Partnerský horoskop na poslední březnový víkend: Býci mohou s partnerem vyrazit na cesty a Panny se podělí o svá trápení
Tento víkend je vhodný pro řešení krizí, vztahových problémů a nedorozumění. Přečtěte si, jaké vztahové téma se týká vašeho znamení.

Beran

O víkendu vás pravděpodobně čekají jen pracovní záležitosti, ale čas na rande si určitě najdete. Obzvlášť večery budou pro romantiku a intimní sdílení tím pravým.

Býk

O víkendu se do vašeho vztahu vrátí dobrá nálada. Nezapomenutelné chvíle zažijete při cestování. Pokud nemůžete nikam vyrazit, naplánujte si alespoň společnou letní dovolenou.

Blíženci

Ve vztahu se mohou vyskytnout problémy, které potřebují ošetřit. Dohodněte se na nových pravidlech a nastavte si bezpečné hranice, díky kterým se budete oba cítit lépe. 

Rak

Pokud jste v poslední době řešili problémy v partnerském vztahu, máte nyní skvělou příležitost vše probrat do detailu. Pro tento víkend je tématem vašeho vztahu harmonie a souhra.

Lev

Čím více budete ochotni na vztahu pracovat, tím lépe se vám bude s partnerem komunikovat. To platí i pro ty z vás, kteří si myslíte, že váš vztah jen zraje. Buďte vnímavější k partnerovým potřebám. 

Panna

Nastal čas, abyste se svému partnerovi otevřeli a sdělili vzájemně svá trápení. Čím více toho o sobě budete znát, tím lépe si také můžete vyjít vstříc.  

Váhy

Více než své lásce se budete věnovat rodině. Dařit se bude rodinným oslavám a setkáním. Pokud zvažujete představit partnera rodičům, nemusíte váhat. 

Štír

Vše, co se vám v poslední době zbortilo, může být napraveno. Začněte u sebe a napravte všechno s čím nejste spokojeni. Poté můžete požádat drahou polovičku o intimní rozhovor.

Střelec

Nesnažte se nic skrývat. Upřímnost bude tento víkend na prvním místě. Všechno, k čemu se dobrovolně přiznáte, vám pomůže v lepší vztahové komunikaci.  

Kozoroh

Ve vašem milostném životě se objeví něco nového. Hýříte vtipem a dobrou náladou a vaše láska z vás nemůže spustit oči.

Vodnář

Tento víkend je ideální příležitostí k usmíření. Odpusťte všem, kterým jste v poslední době křivdili. Vaše mírová mise se rychle promítne i do partnerského vztahu.

Ryby

Se svým partnerem strávíte příjemný víkend. Najděte si společné téma nebo činnost, která vás oba těší. Na prvním místě bude důvěra. 

 

Zdroje: