Andělská poselství na sobotu: Kozorozi, nevypouštějte uštěpačné poznámky, Vodnáři, neraďte, nejste-li tázáni

Andělská poselství na sobotu: Kozorozi, nevypouštějte uštěpačné poznámky, Vodnáři, neraďte, nejste-li tázáni
Správný přístup k životu, ale také k našim skutkům, je zapotřebí, abychom vedli spokojený život a lidé nás měli za moudrého člověka. Nejdůležitější ze všeho je neškodit nikomu jinému. Každý z nás někdy žil v mylné představě, že má jedinou pravdu, a poté jsme zjistili opak. Následoval stud. Nejlepší je vše si ověřovat, než vůbec zareagujeme.

V historii lidstva si můžeme povšimnout lidí, kteří se provinili výraznými zločiny. Způsobili mnoho bolesti a utrpení tisícům či milionům jiných lidí. Budeme-li cestovat hlouběji, povšimneme si lidí opačného charakteru. Celý svůj život zasvětili pomoci lidem. Jen se o nich příliš nemluví. To ale není důvod, abychom nebyli součástí dobra. Naopak, tito lidé vedli skromný, ale zato velmi spokojený život. Andělé radí, abychom se inspirovali právě touto druhou kategorií lidí. Jaká poselství vám přinášejí dnes?

Beran (21. března – 19. dubna)

Občas děláte věci, kterých později litujete. Bude moudré si vzít ponaučení a příště to již nedělat. Jste trochu impulzivní zejména v oblasti utrácení peněz. Zkuste si říci ne. Bude-li to pro vás příliš těžké, zkuste utratit o sto korun méně a tyto peníze si dát stranou někam, kde na ně nesáhnete.

Andělská rada: Při každém nákupu utraťte o něco méně. Tyto peníze uschovejte například v krabičce. Zkuste to dělat po celý zbytek roku a na Vánoce krabičku otevřete. Skvělý dárek pro vás od vás samotných, že?

Býk (20. dubna – 20. května)

Nebojte se být výjimeční. Spousta lidí očekává, že uděláte všechno podle jejich instrukcí. To je v pořádku, pokud jejich plány neobsahují chyby. Když nějaké najdete, upozorněte na ně a navrhněte lepší řešení dané úlohy. Nebojte se prosadit své názory, ale napřed se ujistěte, že jsou správné.

Andělská rada: Nebuďte nepoctiví ani nemanipulujte s lidmi, kteří vám důvěřují. Vám by se také nelíbilo, kdyby vám někdo pomohl a následně vás na základě toho donekonečna vydíral.

Blíženci (21. května – 21. června)

Váš život ukrývá řadu tajemství, která jste dosud neodhalili. Vydejte se na soukromou cestu za sebepoznáním. Ne všechno, co se o sobě dozvíte, vám bude příjemné. Na druhou stranu vám to osvětlí cestu ke zlepšení sebe sama. Nepochybujte o sobě, vaše originalita vám pomůže uspět.

Andělská rada: Během této cesty můžete mít pocit, že jste sami ze sebe zklamaní. Nepropadejte panice, místo toho popřemýšlejte nad tím, co změnit, abyste se více líbili sami sobě.

Rak (22. června – 22. července)

Vaši přátelé vás občas dokážou pěkně pozlobit. Občas máte své nálady, ale to neznamená, že byste si měli nechat diktovat, jak se v přátelském vztahu máte chovat. Líbí se vám opravdu všechno, co vaši přátelé dělají nebo jak se chovají? Také oni mají své mouchy, proto nebuďte tak přizpůsobiví.

Andělská rada: Nikdo nemá právo říkat vám, jak máte reagovat na různé situace. Vysvětlete svým přátelům, že toto jste vy a změníte se teprve tehdy, až sami uznáte za vhodné.

Vaši přátelé vás občas dokážou i pěkně pozlobit, nenechte si diktovat, jak se v přátelském vztahu chovat
Vaši přátelé vás občas dokážou i pěkně pozlobit, nenechte si diktovat, jak se v přátelském vztahu chovat | Zdroj: Wavebreakmedia / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Více spolupracujte s jinými lidmi. I s těmi, které zatím neznáte tak dobře. Vždyť se jedná o skvělou příležitost, jak je poznat mnohem lépe. Zejména stresové situace vám o druhém člověku prozradí mnohé. Zda-li si s tímto člověkem budete rozumět či nikoli, záleží na tom, jak dokážete spolupracovat.

Andělská rada: Dokažte ostatním, že jste schopni zachovat chladnou hlavu, přestože situace je pro vás nepříznivá. Můžete radit ostatním, jak toho dosáhnout, což výrazně zvýší vaši popularitu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Některé zdánlivě jednoduché úkoly jsou složitější, než se na první pohled zdají. Typickým příkladem jsou rodinné vztahy. Ujistěte se, že se všichni mají dobře a nepotřebují vaši radu. Pokud budete ignorovat problémy rodinných příslušníků, může nastat doba, kdy se na skrytý problém budete muset zaměřit více.

Andělská rada: Neradi snášíte, když jste nuceni vrátit se zpátky na začátek jen proto, že jste přehlédli malý detail. Předejděte této možnosti tím, že budete všímavější než ostatní lidé.

Váhy (23. září – 23. října)

Vztahy nejsou stálé, neustále se tvarují. Zvraty se v nich mohou stát, přestože vy si přejete opak. Proto, pokud si myslíte, že úžasnější vaše vztahy být nemohou, přesvědčte se o pravdivosti svého tvrzení. Lepší zjistit pravdu hned než ji odmítat a potom být nemile překvapeni.

Andělská rada: Pokud vám pro vás velmi důležitý člověk říká, že byste měli šetřit, patrně to s vámi myslí dobře. Nebude to jeho boj, až vám dojdou peníze, a přesto se zajímá o vaši situaci. Udělejte to samé.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Lidé si všímají vašich potřeb, jen to nedávají dostatečně najevo. Nebuďte naštvaní, že nikdo nereaguje na vaše změny nálad. Lidé, kteří k vám mají nejblíže, se hodně zajímají o vaše mentální pohodlí. Poproste je, aby vám pomohli vyřešit vaše trápení, a zjistíte, že jim nejste lhostejní.

Andělská rada: Nespolehliví lidé do vašeho života přicházejí, ale dlouho se v něm neohřejí. Máte nos na falešné lidi, ale nebuďte příliš podezřívaví k lidem, kteří s vámi všechno myslejí dobře.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Složité úkoly není radno chtít řešit o samotě. Ne nadarmo se říká, že víc hlav víc ví. Vaše znalosti a dovednosti dosahují úctyhodných hodnot, avšak nestačí na vyřešení všeho. Zajděte za někým, kdo vašemu problému rozumí mnohem více než vy, a požádejte ho o pomoc.

Andělská rada: Lidé rádi uslyší, že s nimi počítáte a že jsou pro vás výjimeční. Proč jim to tedy neříkat? Vy jste výjimeční svým vlastním způsobem, stejně jako každý člověk, kolem kterého projdete.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nudíte-li se, najděte si zábavu. Když se nudíte příliš dlouho, máte tendenci rýpat do ostatních lidí a poskytovat jim výčet všech jejich životních chyb. Ani vy nejste dokonalí a jednou můžete potkat člověka, který vám vše vrátí i s úroky. Nedovolte, aby se to někdy přihodilo.

Andělská rada: Zdravý rozum je něco, co vás charakterizuje. Avšak i vy občas dokážete být impulzivní a tím si způsobujete problémy. Na každý problém se dívejte z co nejvíce úhlů pohledu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nevnucujte všechny své rady rodinným příslušníkům, obzvláště pokud vám řeknou, že je vaše soustavné kritizování doslova obtěžuje. Naučte se mít hranice a držet se jich – jedině tak začnete s lidmi více vycházet. Život není jen o vás, je o vás a dalších lidech.

Andělská rada: Místo rad zkuste nabídnout manuální pomoc. Pomozte někomu vylepšit jeho domov, pokud se chystá malovat nebo sestavovat nábytek. Budou rádi, že se tak angažujete.

Ryby (19. února – 20. března)

Během komunikace nenuťte lidi, aby vám sdělovali svá největší tajemství. Nevyptávejte se na zbytečnosti, místo toho více poslouchejte, co říkají. Pokud vám budou chtít prozradit něco o svém životě, udělají to sami, nemusíte je do toho neustále tlačit.

Andělská rada: Zde neplatí pořekadlo, že kdo nic nezkusí, nic nezíská. Naopak, trpělivostí získáte mnohem více odpovědí. Zkuste nebýt tak zvědaví a dozvíte se mnoho novinek.

Zdroj článku:
  • Autorský text