Partnerský horoskop na 2. zářijový víkend: Kozorozi ocení lásku, Lvům hrozí odhalení tajemství

Partnerský horoskop na 2. zářijový víkend: Kozorozi ocení lásku, Lvům hrozí odhalení tajemství
Tento pátek budeme k partnerovi opravdu vnímaví a jemní, poněvadž Měsíc Ryb je v plné síle a v sobotu nám pomůže partnerovi opětovně vyznat lásku, poněvadž nám propůjčuje svou moc romantiky. V neděli se Měsíc přesune do Berana, což znamená, že nic pro nás nebude ve vztahu nemožné. Co čeká v partnerství vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud chcete v pátek s partnerem vycházet, měli byste si urovnat své myšlenky a nebýt tolik temperamentní. Nebojte, své myšlenky budete ovládat více než kdy jindy. V sobotu překvapíte partnera něčím novým. V neděli k vám partner bude vzhlížet s láskou.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pátek se budete svému partnerovi naplno věnovat a on se vám odvděčí prohloubením své lásky. V sobotu budete extrémně chápaví a bude s vámi rozumná řeč, čehož partner rád využije. V neděli můžete pro vás oba naplánovat nádherný výlet, váš partner bude mít radost.

Blíženci (21. května – 21. června)

V pátek i v sobotu si můžete s partnerem popovídat o svých kariérních plánech, než je uskutečníte, poněvadž jeho názor vám může pomoci se správně rozhodnout. V neděli si dejte pozor na pusu, jinak tento den může být váš partner opravdu naštvaný.

Rak (22. června – 22. července)

Tento víkend, hlavně v pátek a v sobotu, byste se s partnerem měli vydat na cestu za poznáním. Návštěva neznámé destinace vám pomůže se psychicky spojit a být si blíže. Pokud usilujete o silné zlepšení vašeho vztahu, můžete se o to pokusit v neděli, tehdy máte největší šanci uspět.

Lev (23. července – 22. srpna)

Dejte si pozor na tajemství, která před svým partnerem skrýváte, pátek a sobota jsou kritické dny, kdy vaše tajemství může být vyzrazeno. Budete též přecitlivělí, pokud se to stane. Též v neděli v partnerství neriskujte, mohli byste partnera ztratit, pokud nebudete dostatečně opatrní.

Panna (23. srpna – 22. září)

V pátek a v sobotu budete mít spoustu času věnovat se vašemu partnerovi. Tyto dny přímo navádějí k projevům lásky a náklonnosti k partnerovi. V neděli zatoužíte po intimitě a romantice, s partnerem si tudíž užijete celý víkend naplno.

Váhy (23. září – 23. října)

Začátkem víkendu u vás bude převládat pohoda, která bude trvat až do soboty. V tomto čase se zaměřte nejen na štěstí vašeho partnera, ale také se věnujte sami sobě. Pokud to dodržíte, můžete se těšit na silné zlepšení vašeho vztahu a vzájemné pochopení obou stran.

Štír (24. října – 21. listopadu)

S partnerem zažijete v pátek a v sobotu nezapomenutelné chvíle. Uděláte si na něj čas a budete myslet pozitivně. Oddechnete si od práce a prožijete příjemný čas. Pokud je vám s partnerem dlouhodobě dobře a vážíte si ho, měli byste si ho držet u těla také v neděli.

Chvíle s partnerem, Zdroj: ViDI Studio / shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V pátek budete cítit, že strávení víkendu doma s partnerem bude mnohem výhodnější, než kdybyste byli pryč. Tento pocit vás bude provázet i po celou sobotu. S partnerem zažijete hodně zábavy. V neděli nastoupí nejen romantika, ale také touha vykonávat vaše a partnerovy společné koníčky.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Svého partnera si budete celý víkend hýčkat, počínaje pátkem. V sobotu bude vaše láska ještě sílit a vy pro svého partnera i jeho rodinu budete obrovskou oporou. V neděli partnerovi pomůžete s úklidem domova a nabídnete se, že společně učiníte váš domov komfortnějším.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V pátek a v sobotu bude nesmírně důležité, abyste naslouchali své intuici, může vám poradit, jak zlepšit vztah nebo ho okořenit o nové zkušenosti. V neděli se zúčastníte neplánované akce, je možné, že váš partner si pro vás připraví překvapení v podobě výletu.

Ryby (19. února – 20. března)

Váš partner na vás bude moci v pátek a v sobotu oči nechat, poněvadž vaše kreativita vám dá možnost vymyslet skvělý plán na celý víkend, čehož ani jeden z vás nebude litovat. V neděli budete s partnerem řešit finance, ne však v negativním duchu.

Zdroj článku: