Andělská poselství na pondělí: Berani, udělejte si čas na povinnosti, Štíři, více se soustřeďte

Andělská poselství na pondělí: Berani, udělejte si čas na povinnosti, Štíři, více se soustřeďte
Podle mínění andělů bychom měli mnohem méně problémů, kdybychom si přestali myslet, že jsme výjimečnější než ostatní. Jistě, každý z nás je výjimečný, ale jako komunita toho zvládneme mnohem víc než jako jedinec. Problémy vytváříme sami sobě tím, že neposloucháme rady, které nám jsou poskytnuty.

Dobře míněné rady můžeme zaslechnout všude. Někteří lidé totiž mají bohaté životní zkušenosti, které by se nám hodily. Jenže se nám nehodí, poněvadž během toho, co jsou nám nabízeny rady, se stáváme ke sdělení hluchými, nevnímáme onu informaci, která nám dokáže pomoci. Andělé nám radí každý den a někdy nám posílají lidi, kteří nám je předávají. Přečtěte si jejich poselství a rady na dnešní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Probudíte-li se ráno plni energie a odhodlání splnit všechny dnešní úkoly a poté, když s nimi konečně začnete, tak z vás ona energie vyprchá, plně nerozumíte své motivaci. Vaše vize nemusí být tak jasná, jak se vám nyní zdá. Zaměřte se na to, zda vám tento úspěch skutečně stojí za to.

Andělská rada: Někdy je lepší odložit některé úkoly a vrátit se k nim za pár dní. Můžete si psát své myšlenky na kus papíru či do počítače, abyste zjistili, co je vaší hlavní motivací.

Býk (20. dubna – 20. května)

Všechno, co řeknete, může být použito proti vám, zejména v této době, kdy vládnou světu sociální sítě. Váš názor může být jakkoli nevinný, ale pár slov může být vytaženo z konceptu a použito k tomu, aby poskvrnilo vaši dobrou pověst. Nemluvte s nikým, komu dostatečně nedůvěřujete.

Andělská rada: Pokud vám něco vadí, dnes je lepší mlčet. Závistiví lidé z vás mohou udělat toho nejhoršího člověka, který kdy po této planetě kráčel. Meditujte, abyste byli připraveni pohřbít svůj vztek.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nuda je vaším velkým nepřítelem, naneštěstí negativně ovlivňuje i vaši motivaci vykonávat povinnosti, které byste měli rychle odbyté. Udělejte si seznam všeho, co dlouhodobě oddalujete na jindy, a dokončete to. Pocítíte velkou radost, až uvidíte práci dokončenou na sto procent.

Andělská rada: Ne do všeho se vám musí chtít, ale pocit, že to budete jednou muset udělat, snižuje vaše štěstí. Přitom stačí vyhradit si pár minut či hodin, abyste se tohoto nechtěného pocitu zbavili.

Rak (22. června – 22. července)

Zaměřte se na důležitější věci než na kontrolu každého produktu, který si koupíte a který se chystáte sníst. Spíše vnímejte své vlastní emoce, zjistěte, proč někdy reagujete negativně i na zdánlivě pozitivní událost. Možná je to tím, že jste neuzavřeli svou minulost a tato událost vám někoho připomněla.

Andělská rada: Zkuste zkontaktovat každého, s kým jste se nerozešli úplně v dobrém. Nemusíte znovu navazovat vztah, jde jen o to všechno si vyříkat, abyste nereagovali tak, dle slov ostatních, přehnaně.

Máte vyřešenou svou minulost?
Máte vyřešenou svou minulost? | Zdroj: milangucci / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Zábava nikdy neuškodí, nedovolte však, aby si člověk, s nímž mluvíte, vaše vtipkování vyložil špatně. Buďte upřímní ve svých záměrech. Například chcete-li s někým flirtovat jen proto, abyste nyní zahnali nudu, ujistěte se, že druhý člověk bude na stejné vlně a nevezme vaše sladká slova vážně.

Andělská rada: To stejné platí o vás. Zjistěte skutečné záměry jiných lidí. Mohou se schovávat pod maskou přátelství a soucitu, ale mají za úkol z vás tahat informace. Dnes se ujistěte, že víte, komu můžete sdělovat své choulostivé zkušenosti.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zklamání je něco, co na obličejích jiných lidí doslova nesnášíte. Někdy je ale vhodné se omluvit a říci, že něco nemůžete zařídit, než vidět zklamání a být zklamaní z toho, že jste to skutečně nedokázali. Hlavně v kruhu vašich nejbližších přátel se nemusíte bát výsměchu, že nic neumíte.

Andělská rada: Zjistíte-li, že v poslední době ztrácíte svou trpělivost, měli byste se stáhnout do ústraní a čerpat pozitivní energii, která vám pomůže zachovat chladnou hlavu a získat ztracenou trpělivost.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše emoce jsou občas nepředvídatelné i pro vás. Naučte se rozpoznat, kdy na vás přichází záchvat vzteku, a zkuste ho ovládnout. Nezaměřujte se na to, zda dokážete uspokojit požadavky všech lidí ve vašem okolí. Opravdu toho nejste schopni, není proto třeba se rozčilovat. Jste člověk, ne stroj.

Andělská rada: Vaše záchvaty pramení z pocitu, že se nikomu nezavděčíte. Pečujte proto o sebe s láskou tou největší. Nikdo vám nerozumí tolik jako vy, proto se ujměte role své vlastní chůvy a dopřejte si to nejlepší.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Najděte si činnost, která dokáže zvýšit vaše soustředění. V práci vám to ne vždy jde, ale čím více se budete zaměřovat na své zlepšení, tím méně vám to půjde. Stačí několik minut chvilkové zábavy, která vás donutí nemyslet na práci, a pracovní úkoly vám půjdou lépe než kdy dřív.

Andělská rada: Dobrý nápad je rozvrhnout si práci na více milníků a dokončení každého milníku oslavit krátkou přestávkou. Stanete se produktivnějšími a práce vám půjde lépe od ruky.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Máte-li pochybnosti, zda se dnes starat více o sebe nebo o člověka, na němž vám záleží nejvíce, zkuste najít čas na to, abyste se postarali o oba. Nejlepší řešení je navrhnout program, který se zaměří na vaše společné koníčky. Ptejte se dotyčné osoby, zda se baví.

Andělská rada: To, že se skvěle bavíte vy a provozujete aktivity, které máte rádi, ještě neznamená, že dnes ona osoba bude mít na tyto aktivity náladu. Měňte plány, pokud máte pocit, že se ten druhý začíná nudit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Během odpočinku je lepší opravdu odpočívat, ale vy jako byste to neuměli. Plánování počká, až budete více fit. Nepřetěžujte mozek informacemi, tím se pouze unavujete a ve volném čase nenaberete moc energie. Zkuste dnes přestat plánovat a další den budete mnohem odpočatější.

Andělská rada: Když už musíte něco dělat, vyslechněte si příběh člověka, který by se vám rád svěřil. Naslouchání je mnohem méně náročné než vymýšlení všelijakých plánů.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Běžte si zkontrolovat svůj bankovní účet. Možná vás to přesvědčí o tom, abyste přestali utrácet za všechno, co se vám líbí. Je dobré žít přítomností, ale ještě lepší je myslet na svou budoucnost. Chytře nenakupujete ani tehdy, když onen předmět proměníte v dárek pro někoho jiného.

Andělská rada: Vaši přátelé si nepřejí, abyste za ně tolik utráceli jen proto, abyste jim vykompenzovali nedostatek času. Místo toho si vyhraďte hodinu na posezení v restauraci či v kavárně.

Ryby (19. února – 20. března)

Přestaňte pochybovat o svých schopnostech. Umíte toho hodně, tak to neskrývejte před širým světem. Máte za sebou řadu hodin plných práce a nyní jste dost dobří, abyste se mohli pochlubit alespoň svým nejbližším. Nenechte ostatní o vás pochybovat, ukažte jim, co ve vás je.

Andělská rada: Díky své sebedůvěře zvládnete cokoli. Nedovolte proto ostatním, aby ji ničili. Jste skvělý člověk, který ví, co dělá. Na názorech jiných lidí příliš nezáleží, pokud jde o váš soukromý život.

Zdroj článku:
  • Autorský text