Partnerský horoskop na 5. lednový víkend: Býci se více zamilují, Panny se inspirují partnerem

Partnerský horoskop na 5. lednový víkend: Býci se více zamilují, Panny se inspirují partnerem
Po celý tento víkend pokračuje vliv na naše vztahy Venuše, která je pod vlivem Ryb, znamením lásky a romantiky, ale také vysoké citlivosti. Pokud si s partnerem plně rozumíme, vztah se bude jevit pohádkově, nicméně pokud s partnerem dosud nejsme plně spřízněny, hádky nejsou vyloučeny, nebudou však trvat dlouho. Co čeká v lásce Vás?

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento víkend se rozhodně nebudete ve vztahu nudit. Pokud existují překážky, které Vám brání být s partnerem šťastni, spolehněte se na svou intuici – ukáže Vám, co je potřeba změnit, pokud jste si toho dosud nevšimli. Zájem o partnerovy pocity vám pomůže se sblížit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Buďte bez obav – s partnerem se v pátek shodnete úplně na všem. Během soboty a neděle se shodnete na velké většině názorů, avšak jiný přístup k různým tématům Vaši vzájemnou lásku prohloubí. Vaše kreativita se zvýší, pozvěte proto partnera na nevšední romantikou schůzku.

Blíženci (21. května – 21. června)

Váš partner Vás tento víkend bude obdivovat za Vaše neúnavné pracovní nasazení. Nepochopí, kde se ve Vás bere tolik energie, abyste zvládali práci i jeho požadavky. Odvděčí se Vám tím, že si s Vámi bude povídat dlouhé hodiny. Existuje-li něco, co jste s ním chtěli probrat, udělejte to.

Na blížence čeká obdiv za jejich pracovní nasazení, Zdroj: Bangkok Click Studio/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Příliš dlouhý pobyt doma by Vás s partnerem odcizil a Vy to víte již od čtvrtka. Je tedy hodně pravděpodobné, že se již v pátek ráno probudíte v cizím městě v objetí svého miláčka. Pokud ne, nezoufejte – máte celý víkend na to, abyste si naplánovali výlet a skvěle se pobavili.

Lev (23. července – 22. srpna)

Tentokrát byste měli upřednostnit soukromí. Váš partner ho jistě ocení, už jen z toho důvodu, že Vaše názory se nebudou rozcházet. Tento víkend si s partnerem užijete hodně romantiky i intimity, avšak ani o zábavu nebude nouze, ba naopak, pobavíte se ve dvou.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud nemáte žádný plán, co se svým partnerem o víkendu dělat, nechte vše na něm, vymyslí geniální plán, jak se zabavit. Věřte, že i hraním deskových her se můžete dost pobavit, proto neodsuzujte jeho nápady. Nic není tak černobílé, jak se na první pohled může zdát.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete partnerovi neustále nablízku. Nyní je čas splněných přání, budete to však Vy, kdo bude ona přání plnit. Uděláte to bez nátlaku, od pondělí do pátku prostě budete chtít pomáhat svému partnerovi s čímkoliv, co si zamane. Vyjádříte mu tím svou stále trvající lásku.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V partnerském životě Vás čeká jedna radost za druhou. S partnerem se konečně shodnete, jak si rozdělíte domácí práci, aby obě strany byly spokojené. Po celý víkend Vás navíc čeká spousta zábavy a sexuálních hrátek ve večerních hodinách. Vaše potřeby budou plně uspokojeny.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Tento víkend bude nemyslitelné, aby se Váš partner nesetkal se všemi Vašimi přáteli. Je dost možné, že Váš partner nechtěně žárlil na lidi, s nimiž jste se v posledních dnech setkali, a nyní je čas uspořádat zábavu pro všechny lidi, které máte rádi, a zároveň pro Vašeho partnera.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Je nejvyšší čas partnerovi říci, jak hodně ho milujete. Tento víkend Vám to nejlépe půjde prostřednictvím básní. O výběr správných slov se nemusíte starat – tento víkend budete rozený básník, který přirozeně vycítí, co jeho partnera potěší.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento víkend bude pokračovat Vaše soustavná nespokojenost s finanční situací Vaší i Vašeho partnera. Myslete na to, že ať je jakákoliv doba, peníze nejsou ve vztahu nejdůležitější. Čím dříve to zjistíte, tím dříve můžete zjistit, že Váš partner má i své světlejší stránky.

Ryby (19. února – 20. března)

O víkendu konečně zjistíte, co Vám ve vztahu chybí. Poslední dobou jste se zaměřili pouze na partnerovo štěstí a zapomněli jste, že i Vy jste pouze člověk, který nemůže donekonečna pouze dávat. Musí i brát. Požádejte partnera o jemnější zacházení, pokud k Vám bude hrubý.

Zdroj článku: