Monacká princeznička Gabrielle otřásá módním světem

Monacká princeznička Gabrielle otřásá módním světem
Přesto, že je jí pouhých 8 let, plní kněžna Gabrielle titulní stránky módních časopisů. Zazářila i na Týdnu módy v Monte Carlu.

Monacká princeznička Gabrielle má sice jen 8 let, ale již otřásá módním světem. Není se příliš čemu divit, pochází totiž z dlouhé linie stylových žen. Její babičkou byla krásná blondýnka, monacká kněžna Grace (možná ji znáte spíše jako herečku Grace Kellyovou), její matkou je vždy vkusně oblečená kněžna Charlene. I její tety, kněžna Caroline a kněžna Stéphanie jsou pověstné vybraným stylem oblékání, takže je jen příznačné, že monacká kněžna Gabriella, dcera knížete Alberta, už nashromáždila rozsáhlý značkový šatník.

Elegance v novoročním projevu

Monacká kněžna Charlene si upevnila pozici královské módní ikony, ale zdá se, že její osmiletá dcera Gabriella Monacká si se svou matkou v ničem nezadá. Nebýt to matka s dcerou, můžeme směle hovořit o boji o nejstylovějšího člena královské rodiny v zemi. Vybraný vkus obou dam se potvrdil i v novoročním projevu, kde byla celá rodina opět velmi elegantně oblečená.

Gabriella, dcera Charlene a prince Alberta, si na video oblékla tvídové šaty Emporio Armani s odpovídajícím oříznutým buclatým sakem. Gabrielle je známá svým vkusem již od šesti let věku a vypadá to, že si luxusní oblečení skutečně užívá.

Malá módní ikona

Role princezny jako mini módní ikony není ničím novým. Na začátku roku 2021 tehdy šestiletá princezna zazářila se stříbrnou kabelkou Lady Dior za 75 000 korun, ležérně přehozenou přes růžový tvídový kabát a sukňový komplet Dior. A od té doby se její pověst roztomilé milovnice módy stále vyvíjí.

Slavná vánoční fotografie

Gabrielle, která je druhá v pořadí následnictví, všechny uchvátila i na rodinné vzpomínkové vánoční fotografii pro rok 2022. Měla na sobě sladké asymetrické růžové šaty se zlatými střevíčky a zlatou čelenkou, která ladila s ozdobami na šatech. Velkou pozornost jejích fanoušků (ano, i takhle malá holčička může mít zástup fanoušků) upoutala také její roztomile drzá póza, kdy si jednu ruku položila na bok a druhou spočinula na rukou svého bratra prince Jacquese. Tato její modelkovská póza je v Monaku nyní v kurzu a sociální média zaplavují fotografie malých i velkých slečen v podobném outfitu a totožném postoji.

První účast na módní akci

Gabrielle se již dříve se svými rodiči zúčastnila několika společenských akcí, kde mohla svůj vybraný vkus ukázat. Koncem loňského roku však svůj zájem o módu potvrdila, když svou matku doprovodila na slavnostní předávání cen MCFW Fashion Awards během Týdne módy v Monte Carlu. Gabriella zvolila květované žakárové šaty s asymetrickými rukávy. Obě kněžny si gala večer užily a kněžna Charlene zveřejnila několik fotek na sociálních sítí s popiskem: "Milovala jsem každý okamžik, kdy jsem připravovala svou princeznu na její první oficiální událost. Těšíme se na skvělý večer na předávání módních cen."