Andělská poselství na pondělí: Býci, jste dostatečně silní, Kozorozi, nevybíjejte si vztek

Andělská poselství na pondělí: Býci, jste dostatečně silní, Kozorozi, nevybíjejte si vztek
Jak andělé vypadají? Nemají žádnou stálou podobu. Jsme-li setkání s nimi tváří v tvář dostatečně nakloněni, vezmou na sebe podobu, která nás uklidňuje nejvíce. Avšak i pokud je nevidíme, chtějí nám pomoci. I dnes nám všem přinášejí poselství.

Andělé se starají o rovnováhu v tomto světě. Pokud se nám momentálně nedaří, znamená to, že jsme v poslední době zažívali jen samý úspěch. A tímto stylem bychom ztratili motivaci, proč se snažit. Andělé nás nikdy nenechají v horších dobách příliš dlouho. Jakmile si uvědomíme, jak se máme poučit, opět se nám začne dařit. Přečtěte si poselství a rady andělů pro dnešní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Odevzdejte nám všechny své obavy, které skrýváte ve svém nitru. O negativních pocitech je třeba komunikovat, ne je držet uvnitř sebe. Nemáte-li s kým mluvit, můžete si o nich pohovořit s námi, a to kdykoli. Neustále nad vámi bdíme a jsme ochotni vám naslouchat.

Andělská rada: Všechny vaše vztahy se zlepší, pokud nebudete potlačovat emoce. Chcete-li o nich mluvit s ostatními lidmi, zůstaňte v klidu a nekřičte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Chcete-li popostrčit, požádejte nás o to. Máme moc dodat vám sebedůvěru, kdykoli ji potřebujete. Jste stejně nezkažená bytost jako my sami. Pokud budete více věřit ve své nynější schopnosti, dokážete se poučit ze svých chyb a najít nejlepší řešení každodenních problémů.

Andělská rada: Jste mnohem silnější než si myslíte. Stačí jen rozvíjet vaše nejsilnější osobnostní rysy.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jsme neustále u vás. Nezáleží na tom, co zrovna děláte. Poskytujeme vám radost i při běžných činnostech, jako je četba knihy či pochutnávání si na vašem oblíbeném pokrmu. Když se zrovna nedaří, přinášíme vám motivaci ke zdolání všech překážek.

Andělská rada: Jakkoli temně nyní vidíte svou budoucnost, vězte, že usilovně pracujeme na tom, aby vaši tvář zdobil krásný úsměv. Buďte milí sami k sobě a vidět ostatní v dobrém světle již nebude tak složité.

Raci by měli
Raci, vyrazte do přírody a čerpejte z ní energii. | Zdroj: Evgeny Atamanenko / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Vnímejte krásu vnějšího světa. Jakmile něco nejde podle plánu, máte tendenci zapomínat na to, jak je svět krásný, a čerpat pozitivní energii. Vyjděte si do přírody a pozorujte barevnou paletu života, který kolem vás existuje. Uvědomte si, že souzníte s přírodou, nevybočujete z ní.

Andělská rada: Jste součástí celého světa, proto se k přírodě chovejte s úctou. Můžete čerpat z radosti zvířat i z rychlého růstu rostlin. Toto vše vás učiní šťastné, pokud to své mysli dovolíte.

Lev (23. července – 22. srpna)

Upřímnost je jediná cesta, jak být zadobře s těmi, kteří si vaši pozornost zaslouží. Ještě důležitější je být upřímní sami k sobě. Lži nemají ve vaší mysli místo, pouze jimi lepíte zranění způsobené vašimi neúspěchy, ale nakonec zjistíte, že všechny lži vám pouze přitíží, pokud je začnete vrstvit.

Andělská rada: Je tak jednoduché zajít za člověkem a přiznat, že jste mu lhali. Může být naštvaný, ale až se uklidní, ocení vaši upřímnost.

Panna (23. srpna – 22. září)

Máte-li před sebou důležité rozhodování, poraďte se s námi o tom, která cesta bude ta nejlepší. My vám poskytneme vše, co potřebujete ke štěstí. Nebojte se experimentovat, zjistit, co pro vás bude nejvhodnější. Vidíme-li vaši ochotu a chtíč po zlepšení vaší situace, rádi a rychle vám pomůžeme.

Andělská rada: Nad vším důkladně popřemýšlejte, než to skutečně uděláte. Máte dar vidět problémy ze všech úhlů, stačí si udělat více času na rozjímání.

Váhy (23. září – 23. října)

Dejte nám své svolení, abychom zlepšili váš život. Posilte svou víru v nás, jinak nemůžeme provést viditelné změny. Můžete nám sdělit cokoli, aniž byste něco říkali. My vám plně rozumíme a usměrníme váš hněv, pokud nastane.

Andělská rada: Vaše myšlenky nás zajímají, nikdy je neodsuzujeme v případě, že jsou negativní. Svěřte svůj život do našich rukou a uvidíte, jak rychle se budete mít mnohem lépe.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Dobré skutky vám pomohou cítit se dobře a léčit zraněnou duši. Nezapomeňte, jaký to byl skvělý pocit, když se vám nedařilo a někdo jiný vám pomohl. Tento pocit můžete zažít znovu, pokud pomůžete někomu jinému. Odstraňte všechny předsudky a nechte své srdce, aby vám ukazovalo správnou cestu.

Andělská rada: Dokážeme vám pomoci se správně rozhodnout. Přivolejte nás pouhou myšlenkou, kdykoli nás potřebujete.

Nekřičte na lidi, kteří za nic nemohou.
Kozorozi, nekřičte na lidi, kteří za nic nemohou. | Zdroj: ESB Professional / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nebojte se zhodnotit svůj život. Vedli jste pokorný život a nyní vás čeká lepší budoucnost. Problémy, jimž nyní čelíte, jsou pouze zkouškou síly vaší osobnosti. Pomůžeme vám je vyřešit, pokud i v těchto horších časech budete šířit lásku a projevíte vděčnost všem, kteří vám pomohli.

Andělská rada: Uvědomte si, že máte potřebnou sílu pokračovat dál. Zjistěte, proč vaše problémy vznikly, a propříště jim znemožněte znovu se objevit.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Způsob, jakým vidíte ostatní lidi, odrazuje vaše myšlenky k vám samotným. Nemáte-li rádi sebe, o to hůře budete mít rádi ostatní lidi. Mnozí z nich vám pomohli, když jste byli na dně, ale vy jste si jejich pomoc neuvědomili, protože jste byli příliš zabraní do sebelítosti.

Andělská rada: Pokud vás někdo naštve, nekřičte na lidi, kteří s vaším problémem nemají nic společného.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vaše volání o pomoc není nevyslyšeno, jen je trochu složitější vám pomoci vhodným způsobem, abyste se opět mohli radovat. Vyčkejte a zatím si udělejte něčím radost. Pozitivní energie nám pomáhá vaše přání splnit co nejdříve.

Andělská rada: Zakřičíte-li v duchu o pomoc, vždy vás uslyšíme a vynasnažíme se vám pomoci, jak nejrychleji to půjde.

Ryby (19. února – 20. března)

Myslíte-li srdcem, otevíráte si nové, lepší možnosti, které vás uspokojí. Přejete-li ostatním jen to dobré, dobro si k vám najde cestu. Nezapomínejte poděkovat všem lidem, které jste na své cestě potkali, a to včetně nepřátel, kteří vás naučili vyrovnanosti a trpělivosti.

Andělská rada: Nezavírejte oči před problémy, právě z nich pramení veškerá vaše moudrost.

Zdroj článku:
  • Autorský text