Andělská poselství na pátek: Býci, nepodléhejte nátlaku, Lvi, přiznat se k vlastním chybám vás učiní silnějšími

Andělská poselství na pátek: Býci, nepodléhejte nátlaku, Lvi, přiznat se k vlastním chybám vás učiní silnějšími
Tou největší chybou, které se můžeme dopustit, je měnit se kvůli někomu, kdo na nás neustále hledá nové a nové chyby. Těmto lidem se nezavděčíme nehledě na intenzitu naší snahy. Nikdy pro ně nebudeme dokonalí. Andělé říkají, že tyto jedince bychom pro své vlastní dobro měli přestat poslouchat.

Nikdo jiný než my nežije náš život. Proč se tedy tolik upínáme na názory jiných lidí, které se týkají přímo nás? Pro uchování dobrých mezilidských vztahů je dobré dělat kompromisy, ovšem pokud nám kompromis nepřináší žádnou výhodu, je to využívání naší důvěry. Každý z nás je jedinečný a žije svůj vlastní život. Vy, stejně jako například váš soused či kdokoli jiný, víte nejlépe, jakou životní cestou se chcete vydat. Pojďme proto společně dát na svůj vlastní úsudek. Tím odstraníme spoustu problémů. Také si přečtěte andělská páteční poselství, která vám dodají inspiraci, pokud nevíte, jak začít.

Beran (21. března – 19. dubna)

Přílišné obdarovávání lidí, které máte rádi, je může uvést do rozpaků. Ne nadarmo se říká, že byste neměli kupovat příliš drahé dárky. Daní jedinci si budou připadat hloupě, když vám nebudou moci koupit stejně hodnotný dárek. Raději kupujte něco levnějšího, ale praktického, něco, co odráží váš vztah.

Andělská rada: Vyhazujte z kopýtka pouze jednou za čas, například na narozeniny či svátky. I tak je ale nevhodné zasypávat lidi příliš drahými dárky, které vám nemohou oplatit.

Býk (20. dubna – 20. května)

Cítíte-li velký nátlak, abyste se někomu přizpůsobili, hned se odeberte domů. Vaše soukromí je pro vás velmi důležité, stejně jako nezničitelnost vašich názorů a návyků. Nikdo nemá právo říkat vám, jak jednat. V zaměstnání je důležité se přizpůsobit, ale nenechte sebou zametat.

Andělská rada: Někteří nadřízení zneužívají svých pravomocí. Jde-li to nad rámec únosnosti, pamatujte, že i vaši nadřízení mají své nadřízené, s nimiž se můžete poradit o správnosti šéfova chování.

Blíženci (21. května – 21. června)

Když si o vás lidé myslejí něco pozitivního, vychutnávejte si ten pocit, avšak nezapomeňte se stejným způsobem zachovat i vy. Není nic špatného na získávání pochvaly za něco, co se vám povedlo, nebo za vaše vlídné chování. Stejně jako vás komplimenty potěší i jiné osoby.

Andělská rada: Cokoli dostanete, vraťte zpátky. To se týká dobrého pocitu, který získáte ze slov jiných lidí. Oplaťte jim jejich pozitivní přístup a to samé praktikujte alespoň na dva jiné lidi.

Rak (22. června – 22. července)

Plány, které trvají příliš dlouho, se mohou stát otravnými a šance na jejich dokončení se začne rychle snižovat. Váš plán je příliš obsáhlý a skvělým řešením je rozdělit ho na několik menších plánů, na kterých začnete postupně pracovat. Efektivita i radost se rychle navrátí.

Andělská rada: Přistupujte k práci více logicky než emocionálně. Počáteční nadšení, co bude, až svou práci dokončíte, může rychle zmizet, když se táhne příliš dlouhou dobu. Naučte se zažívat radost z toho, co děláte.

Naučte se mít radost z toho, co děláte a přistupujte k práci více logicky
Naučte se mít radost z toho, co děláte a přistupujte k práci více logicky | Zdroj: yacobchuk1 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Upřímnost je mnohdy ten nejlepší způsob, jak vyřešit vaše problémy. Pokud jste něco pokazili, přiznejte se k tomu. Výsledek bude mnohem lepší než kdybyste házeli vinu na všechny kolem vás. Na pravdu se stejně jednou přijde a vy byste se do té doby obávali, kdy ten den nastane.

Andělská rada: Zároveň si dávejte pozor, aby se vaše upřímnost nezakládala pouze na negativních myšlenkách. To by silně ovlivnilo váš úsudek a nebylo by to o nic lepší než předtím.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nejlepší vztahy neexistují jen tak, vždy je o ně dobře pečováno. Pomyslete na člověka, na kterého jste si v poslední době neudělali čas, ale zároveň který je pro vás tolik důležitý, že by vám v životě chyběl. Navštivte ho. Chováte v sobě zlost, se kterou byste neměli vyrukovat. Raději si místo toho své myšlenky napište na kus papíru.

Andělská rada: Když už k někomu jdete na návštěvu, není moc pokorné začít ukazovat na dotyčného člověka s tím, že vás naštval nebo že vás zdržuje od práce. To může vztah pohřbít. Na návštěvu jste přišli vy z vlastního rozhodnutí.

Váhy (23. září – 23. října)

Ústupky jsou vhodné, když chcete vyřešit závažný problém, ale neměly by se stát jediným smyslem vašeho života. Máte-li pocit, že tlak přichází z celého okolí, přišel čas prosadit si svou. Než abyste se rozkřičeli, když už to s vaší psychikou začne být špatné, včas zdůrazněte, co se vám nelíbí.

Andělská rada: Prosadit si svou neznamená nebýt soucitní. Ba naopak, existuje mnoho způsobů, jak ostatním říci, co vám nemají dělat, aniž byste vyzněli naštvaně. Ovšem pouze moudří pochopí, o co je žádáte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Marnotratnost a špatný úsudek, co je opravdu důležité si koupit, může potkat i vás. Nemusíte mít každý den své nejoblíbenější drahé jídlo nebo si koupit první věc, která vás nadchne. Naštěstí máte přirozenou schopnost odolávat pokušení. Myslete na své budoucí já a řekněte ne.

Andělská rada: Místo utrácení se zaměřte na něco jiného, například na vztahy či na průběh vašeho plánu. Je vše v pořádku? Pokud ne, zaměstnejte svou mysl přemýšlením, jaké máte nyní možnosti.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Cítit se provinile proto, že jste sami sebou, je holý nesmysl. Slova vaší rodiny o tom, že něco děláte špatně, se vás dotýká. Vymyslete kompromis, vysvětlete jim, že toto jste vy a ne loutka někoho jiného. Ukažte jim vzorový příklad tím, že je podpoříte ve změnách, které by chtěli udělat oni sami.

Andělská rada: Úplně každý člověk touží být sám sebou a být respektován. Má někdo z vaší rodiny nepopulární názor? Diskutujte s ním o něm, ukažte mu, že vám nevadí jeho odlišnost.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pomluvy, které slyšíte od jiných lidí, se ve vaší mysli mohou snadno proměnit v obavy o váš budoucí život. Nenechte se zmást svými myšlenkami. Jen minimum z toho, čeho se obáváte, se opravdu vyplní. Také je zapotřebí, abyste se vyhnuli pomluvám i vy.

Andělská rada: Pomluvy jsou informace o jiných lidech, které se nezakládají na faktech. Nehledě na to, jak hodně svým domněnkám věříte, nikdy to nebude fakt, dokud se to nepotvrdí jednáním oné osoby.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Není nutné vykládat všem přátelům o vašich finančních bonusech. Někteří jedinci, kteří byli soustavně zaneprázdnění svou prací, si totiž náhle udělají čas. Travte čas s těmi, kteří s vámi jsou kvůli vašemu charakteru, a vyhněte se těm, kteří přijdou, jen když potřebují založit do další výplaty.

Andělská rada: Finance mohou zmizet i v plánu, kterému věříte. Existují ale i levnější způsoby, jak dosáhnout úspěchu. Stačí popřemýšlet a brzy vás něco napadne.

Ryby (19. února – 20. března)

Buďte opatrnější při rozhodování. Nic není černobílé, přestože se vám to tak může jevit. Dejte si pozor na přílišný optimismus či pesimismus. Dejte si načas, napřed si zjistěte všechna fakta, která s vaším rozhodnutím souvisejí, popřemýšlejte, co pro vás bude nejlepší a poté se rozhodněte.

Andělská rada: Vstřícnost způsobila mnoho vašich špatných rozhodnutí. Myslete také na své dobro, nechtějte pouze pomáhat ostatním na svůj úkor. Najděte tu správnou rovnováhu.

Zdroj článku:
  • Autorský text