Andělská poselství na pátek: Ryby, neodhánějte lidi, kteří vám chtějí něco sdělit, Kozorozi, potají odhalujte falešné přátele

Andělská poselství na pátek: Ryby, neodhánějte lidi, kteří vám chtějí něco sdělit, Kozorozi, potají odhalujte falešné přátele
Každý z nás je bezpochyby úžasná bytost. My i každý jedinec, kolem kterého projdeme. Všichni hledáme pozornost, ne každý je však schopen věnovat tu svou jiným lidem. Nemůžeme od ostatních očekávat něco, co sami nedáváme. Andělé radí, abychom vyslechli každého, kdo nás o to požádá.

V každém příběhu se ukrývá drobné poučení. Navíc trávení času s dalšími lidmi nás činí nesobeckými, učíme se lidem porozumět. Budeme-li potřeby ostatních stavět nad své vlastní, pak teprve budeme bezchybně úžasní a budeme to slýchávat od ostatních. Co dalšího můžete pro sebe i celé lidstvo udělat? Přečtěte si páteční andělská poselství.

Beran (21. března – 19. dubna)

Představivost vám může pomoci překonat problémy, ale zároveň se jedná o nebezpečný nástroj, který se ve vaší mysli může proměnit na zbraň zkázy. Nevěřte všemu, co vaše mysl vyplodí. Většinou to není pravda. Když už svému tvrzení tak pevně věříte, hledejte důkazy, které by vaši myšlenku podpořily.

Andělská rada: Nepitvejte osobnosti lidí, nepřirovnávejte nikoho k sobě či k lidem vám blízkým. Všichni jsou vychováváni jiným způsobem, nesdílejí vaše úsudky a nechovají se stejně jako vy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Je důležité držet se těch přátel, kteří vás mají skutečně rádi. Ti z nich, s nimiž máte mnoho společných zájmů, se dnes stanou terčem vaší pozornosti. Ať už pochybujete o své lásce k někomu, o kariérních očekáváních či o slovech příbuzných, tito přátelé vám pomohou tyto pochyby vymazat.

Andělská rada: Budete mít hlavní slovo, započnete všechna témata v rozhovorech. Vybírejte pečlivě. Můžete sklidit buď potlesk nebo ne příliš motivující slova.

Blíženci (21. května – 21. června)

Najděte svého soukromého učitele v oblasti, v níž se chcete zlepšit. Můžete se zapsat na kurz či se podívat po okolí, zda někdo rozumí tomu, v čem se chcete zlepšit, více než vy. Trávení času s tímto člověkem a komunikace budou příjemné, neboť úplně zahltí vaši přemýšlivou mysl fakty.

Andělská rada: Nemusíte utrácet za profesionály, nechcete-li. Běžte ven a poznávejte nové lidi. Několik z nich vám pomohou se zdokonalit, chce to jen mít vůli hledat.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše vnímání reality se může stát ještě přesnějším. Již přibližně víte, jak se cítí ostatní lidé, když jim neříkáte hezké věci nebo jim zkazíte práci dobrým záměrem pomoci. Vaše všímavost k detailům je také úctyhodná. Dnes máte za úkol tyto výhody zkombinovat a s jejich pomocí se s někým usmířit.

Andělská rada: Máte spoustu nápadů na omluvu. Zrealizujte alespoň jeden z nich. Dokud se neodhodláte k usmíření, můžete se pouze dohadovat sami se sebou, jak by druhá osoba reagovala.

Jestliže je někdo, s kým by jste se rád usmířil, udělejte to nyní
Jestliže je někdo, s kým by jste se rád usmířil, udělejte to nyní | Zdroj: diego_cervo / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Zklamání rozhodně zažívat nechcete. Někdy je ale nevyhnutelné. Abyste jeho pravděpodobnost omezili na minimum, dávejte si pozor, co s kým sdílíte. Vezměte pár dobrých přátel a vydejte se na průzkumnou misi. Vytvářejte společně vzpomínky místo toho, abyste jim podrobně líčili svůj životopis.

Andělská rada: Utvářejte pouze dobré vzpomínky. Budete-li se cítit nekomfortně kvůli chování jednoho z vašich přátel, přejděte to nebo se ho jemně snažte usměrnit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Ne všichni jsou tak snadno čitelní, jak si můžete myslet. Dokonce i vaši nejbližší přátelé, které znáte několik desítek let, mohou být značně nevypočitatelní. Mohou vám odkývat plán a v průběhu jeho plnění usoudit, že lepší by to bylo jiným způsobem – a od původního plánu upustí.

Andělská rada: Ke každému člověku se chovejte tak, jak byste se chovali k cizímu – neznáte ho dobře, ale stále ho respektujete jakožto lidskou bytost. Takto nebudete zklamaní kvůli své nepředvídavosti.

Váhy (23. září – 23. října)

Každou chvíli vám před očima proklouzne malý detail, který vám prozradí něco o vaší budoucnosti, ale také o tom, jak se oprostit od minulosti a být šťastnější. Je to tím, že životem utíkáte. Zkuste zvolnit a procházet jím procházkovým tempem. Odhalíte nejen ony detaily, ale také krásu života.

Andělská rada: Najděte člověka, který vám pomůže prodrat se trnitou cestou. Bude-li dominantnějšího typu, v ruce bude držet imaginární mačetu, kterou vám proseká cestu. Avšak této osobě musíte věřit, že to s vámi myslí dobře.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nedostatek energie nemusí nutně znamenat jen nedostatek spánku. Zkuste vyrazit do společnosti a s někým se dát do řeči. Najděte zajímavé téma, o němž se budete bavit nějakou dobu, a nechte pozitivní energii vstoupit do vašeho těla. Začnete mít větší chuť i do práce, i do domácích povinností.

Andělská rada: Lidé se zamilují do vašeho šarmu. Nechte svého zábavného ducha, aby se stal hvězdou dne. Říkejte vtipy, které vás napadnou. Spoustě jedinců zlepšíte den.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Odsuzující a do jisté míry nebezpeční lidé nemají v tomto dni místo. Držte se od nich dál, nové problémy nepotřebujete. Spojte se se známými tvářemi, u nichž víte, co očekávat. Vydejte se s nimi na vaše společné oblíbené místo, dál od civilizace, a pobavte se jako nikdy.

Andělská rada: Vždy si ve svém dni nechte trochu času na setkání s dobrými přáteli. Máte-li domácího mazlíčka, můžete ho vzít na delší procházku než obvykle.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

I přes všechnu vaši snahu se ve vaší blízkosti stále potulují lidé, kteří vyzvídají informace a poté překrucují pravdu, aby vás poškodili. Nebuďte hrubí na své přátele jen proto, že si myslíte, že zrádce se nachází mezi nimi. Místo toho si vyhraďte čas a hledejte indicie, které vás dovedou k viníkovi.

Andělská rada: Na nikoho nebuďte naštvaní, dokud nezjistíte, že vám škodí. Jde-li o vaši práci soukromého detektiva pracujícího pro sebe, nikomu neříkejte, o co se snažíte, jinak váš pokrok může být nelítostně zastaven.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jakoukoli činnost, která vás baví a naplňuje, se dá zpeněžit. Máte velký smysl pro strategii, čehož nyní můžete využít. Více peněz znamená buď nákup dražších věcí či investování do něčeho užitečného. Nový zdroj příjmů se hodí kdykoli, proto myslete na budoucnost a začněte dnes.

Andělská rada: Máte-li velký problém vyjít do dalšího příjmu, možná je dnes lepší plánovat. Sepište si své měsíční výdaje, a to i za zábavu. Následně škrtejte položky, bez nichž se dokážete obejít.

Ryby (19. února – 20. března)

Objednáváte-li si jídlo, během čekání od sebe neodhánějte lidi, kteří si chtějí popovídat, aby zkrátili svůj čas. Mohou se z nich vyklubat rádci, kteří vám pomohou vyřešit váš momentální problém – ani se jim o tom nemusíte zmínit. Stačí jen poslouchat jejich životní příběhy.

Andělská rada: Osvěžte své vzpomínky tím, že vám někdo sdělí velmi podobný příběh. Vaše chyby se vám promítnou před očima a nyní je znovu neuděláte, což je dobrá věc.

Zdroj článku:
  • Autorský text