Druidský horoskop na březen: Vrby se budou vrtat v minulosti, Borovice budou sdílnější

Druidský horoskop na březen: Vrby se budou vrtat v minulosti, Borovice budou sdílnější
Starodávní druidi žili v souladu s přírodou. Brzy si začali všímat podobností mezi některými stromy a vlastnostmi lidí, kteří se narodili v určité datum. Netrvalo dlouho a sepsali svůj vlastní horoskop, který nám dnes pomáhá zvládat naši životní situaci.

Druidové se více než na své problémy soustředili na způsob, jakým mohou přírodě vrátit svůj dluh. Proto těchto problémů měli hodně málo. Nepovažovali je za nic mimořádného, věděli, že například i ptáčci se občas poperou, ale stále drží pospolu, aby přežili. S jejich pomocí ale můžeme vyřešit své problémy snáze. Přečtěte si svůj druidský horoskop na měsíc březen roku 2024.

Jabloň (23. prosince – 1. ledna, 25. června – 4. července)

Vyhledáte přítomnost lidí, s nimiž můžete sdílet své skvělé nápady. Žádná myšlenka není tak špatná, aby nestála za řeč. Také se postavíte za to, čemu věříte. Lidé, kteří dosud nenašli žádnou oporu, budou mile překvapeni vaším odhodláním postavit se za správnou věc.

Jedle (2. - 10. ledna, 5. - 20. července)

Váš talent vypluje na povrch. Zejména co se týče pomoci druhým lidem, budete přesně vědět, co kdy udělat. Místo abyste úspěch hledali, stanete se jeho základním kamenem a necháte ho růst s vaší pomocí. Stačí trochu experimentovat a pomáhat druhým uspět a váš vlastní úspěch se objeví téměř okamžitě.

Jilm (12. - 24. ledna, 15. - 25. července)

Oběti, které jste na svůj vlastní úkor věnovali někomu jinému, se nyní změní na sladkou odměnu. To vás bude motivovat k dalším pokusům vedoucím ke spokojenosti nejen ostatních lidí, ale i vás samotných. Sdílejte své myšlenky, pomohou jiným lidem, kteří zrovna nevědí, co mají dělat.

Sdílejte své myšlenky, pomohou jiným lidem, kteří zrovna nevědí, co mají dělat
Sdílejte své myšlenky, pomohou jiným lidem, kteří zrovna nevědí, co mají dělat | Zdroj: SIphotography / Depositphotos

Cypřiš (25. ledna – 3. února, 26. července – 4. srpna)

Těšte se na posílení již existujících vztahů. Konečně zjistíte, jak jsou pro vás závazky velmi důležité. Pokud jste někomu v minulosti hodně ublížili svým nerozvážným rozhodnutím, nyní najdete kuráž jít se omluvit. Nebude to tak strašné, jak se nyní možná obáváte.

Topol (4. - 8. února, 5. - 13. srpna)

Vytvoříte jakýsi spolek s lidmi podobného smýšlení, v němž se budete navzájem podporovat. Brzy zjistíte, že čím více vás je, tím silnější se stáváte, sdílíte-li stejné názory a hodnoty. Pozvete i několik členů rodiny a přátel, kteří se nebojí vyjádřit svůj názor. Společně vytvoříte slibnou budoucnost již nyní.

Břestovec (9. - 18. února, 14. - 23. srpna)

Otázka, zda se více máte věnovat sami sobě či jiným lidem, bude nyní zodpovězena. Správná odpověď je zlatá střední cesta. Zapomínáte-li na sebe, jste nešťastní, a stejného výsledku dosáhnete, jste-li sobečtí. Tento měsíc se naučíte rozeznat lidi v nouzi od těch lidí, kteří vás pouze využívají.

Borovice (19. - 28./29. února, 24. srpna - 2. září)

Mít radost je skvělý způsob, jak začít každý den v měsíci březnu. Budete sdílnější s ostatními lidmi. Kreativně se vyjádříte ke všemu, co se vám nelíbí, a inspirujete ostatní lidi, aby si více vážili svého života, také budete šířit harmonii a víru v dobro. Výsledkem bude větší harmonie v celé vaší komunitě.

Vrba (1. - 10. března, 3. - 12. září)

Setkání s blízkými vám dodá pocit výjimečnosti. Pochopíte, jaký je skutečný smysl vašeho života, a užijete si příjemné rozhovory s lidmi, které znáte téměř od narození. Také zatoužíte dozvědět se něco o své minulosti, kdy jste byli pouhé batole. Z historek, které vám budou poskytnuty, se pobavíte.

Lípa (11. - 20. března, 13. - 22. září)

Zvědavost a všímavost vám rozhodně chybět nebude, naopak se začnete zajímat o to, jak vás vidí jiní lidé. Vzdělávání není vyloučeno a nově nabyté poznatky vám umožní postoupit v kariéře či zlepšit vztahy se svou rodinou. Kritiku budete přijímat pozitivně a poučíte se z ní.

Líska (21. - 31. března, 23. září – 3. října)

Existuje velké množství způsobů, jak jiným lidem sdělit, že nemají pravdu. Tento měsíc využijete hned několik možností, jak poučit jiné lidi. Pomocí svých slov budete šířit jen a jen lásku, ne nenávist. Myšlenka, že byste někoho rozesmutnili či dokonce rozplakali, vás bude děsit.

Jeřáb (1. - 10. dubna, 4. - 13. října)

Spíše než doma budete bloudit po blízkém okolí. Budete hledat nový domov, kde byste byli šťastnější. Brzy zjistíte, že dokonalý domov se nenachází nikde ve vnějším světě, musíte ho najít ve svém srdci. To se vám podaří. Budete šťastní kdekoli, jen když kolem sebe máte správné přátele.

Javor (11. - 20. dubna, 14. - 23. října)

Najdete stabilitu, kterou jste tolik hledali. Zjistíte, že nemusíte mít velké množství peněz, abyste byli bohatí. Nyní je vám propůjčena vynalézavost, pomocí které zlepšíte svůj život a dosáhnete vymodleného úspěchu. Budete myslet i na druhé lidi, vezmete je s sebou a budete za to odměněni.

Ořech (21. - 30- dubna, 24. října – 11. listopadu)

Spojení s jinými lidmi je nesmírně důležité, avšak k lepšímu mentálnímu stavu vám to nepomůže, dokud nebudete v souladu s vaší myslí. Nyní se ujmete úkolu zlepšit se ve vnímání sebe sama. Naleznete způsob, jak si být více vědomi toho, co se v daný moment chystáte udělat.

Kaštan (15. - 24. května, 12. - 21. listopadu)

Spíše než pouhé tlachání vás uspokojí rozhovory, které vás poučí. Začnete hledat více příležitostí k osobnímu růstu a k pomoci jiným lidem, přestože je nemusíte znát. Vaše sebevyjádření nebude zaostávat. Objevíte své skutečné já, které jste v poslední době pohřbívali, abyste oslovili někoho jiného.

Jasan (25. května – 3. června, 22. listopadu – 1. prosince)

Uzavřete všechny neshody se svými blízkými. Jakmile zjistíte, že nic nemáte nevyřešeno, pohltí vás zvláštní, avšak příjemný pocit, že jste udělali, co jste mohli. Také začnete více ctít své vlastní hranice, nebudete dělat nic, do čeho se cítíte tlačeni a u čeho nevíte, k čemu by to vlastně bylo dobré.

Habr (4. - 13. června, 2. - 11. prosince)

Láska k blízkým lidem vás bude provázet po celý měsíc. Upřednostníte potřeby svých nejbližších před svými vlastními. Pozor, můžete utrácet za dárky, aniž byste si uvědomovali, co si můžete dovolit koupit a co už ne. Také si doma vytvoříte místnost, kam budete utíkat, až se budete potřebovat uklidnit.

Fíkovník (14. - 24. června, 12. - 22. prosince)

Již od prvního dne budete inspirováni ke zlepšení sebe sama. Myšlenka, že se k jiným lidem budete chovat mnohem lépe než doposud, se stane vaší hlavní motivací. A nezapomenete ani na svou možnou budoucnost, uděláte vše pro to, aby se ubírala směrem, který vám bude vyhovovat nejvíce.

Zdroj článku:
  • Autorský text