Andělská poselství na neděli: Štíři, važte si sami sebe, Kozorozi, nebuďte na lidi naštvaní kvůli jejich chybám

Andělská poselství na neděli: Štíři, važte si sami sebe, Kozorozi, nebuďte na lidi naštvaní kvůli jejich chybám
Chceme-li nalézt štěstí, které se nás bude držet, musíme se vydat tam, kde se nacházejí naše nenaplněné touhy a veškeré naše utrpení. Tím místem je naše mysl. Podle andělů ji musíme vyčistit od všeho špatného a najít naše pravé hodnoty. Poté se štěstí objeví samo, bylo totiž vždy v nás samotných.

Jsme to my, kdo nám dokáže dát štěstí. Nikdo jiný. Obvykle spoléháme na ostatní lidi, že nám toto štěstí přinesou. Jenže nepřinesou, a bez ohledu na to, kolik partnerů či přátel vystřídáme, většina lidí se stará o to, jak nelézt své vlastní štěstí. V tomto ohledu se musíme spolehnout pouze sami na sebe. Andělská poselství nám však mohou být velkou inspirací. Co andělé radí vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vkročení do neznáma je u vás na denním pořádku, ale někdy je lepší vědět, co vás čeká a nemine. Zkuste si všímat detailů a odhalit, co vás čeká v nadcházejících dnech. Využijte své předtuchy a připravte se na všechny scénáře, které mohou nastat. Nebudete-li šokováni, dokážete se rozhodovat lépe.

Andělská rada: Usaďte se v tichosti na své oblíbené místo a rozjímejte. Cítíte-li se dobře, dokážete toho vymyslet mnohem více. Na druhou stranu se nestraňte lidí úplně, můžete obdržet dobrou radu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ve vašem přátelském kruhu je člověk, který vás plně chápe a udělal by vše pro to, aby vám mohl pomoci splnit si své sny. Tohoto člověka se držte, má vám co nabídnout. Věnujte mu svou pozornost, když za vámi přijde. Snaží se vám sdělit nejlepší cestu, jak docílit úspěchu.

Andělská rada: Dnešek je ideální den zajít za tímto člověkem a zeptat se ho, jak se mu daří a zda nepotřebuje s něčím pomoci. Bude šťasten ne proto, že mu nabízíte pomoc, nýbrž proto, že jste si na něj udělali čas.

Blíženci (21. května – 21. června)

V centru pozornosti je vám hodně dobře. Nedovolte ale, aby vás ovládla pýcha. Myslete hlavně na ty druhé. Chcete-li je pobavit, drby o lidech momentálně nepřítomných nejsou nejlepší nápad, jak toho docílit. Vždy se dá vymyslet něco vtipného, co neublíží nikomu jinému.

Andělská rada: Máte-li potřebu se do někoho soustavně strefovat, začněte sami u sebe. Lidé se budou bavit mnohem více, když jim ukážete, že si dokážete udělat legraci sami ze sebe.

Rak (22. června – 22. července)

Než k někomu přilnete, ujistěte se, že znáte jeho skutečné záměry. Ne vždy poznáte na první pohled, jaký je člověk ve svém nitru doopravdy. Ušetří vás to zklamání, které nastane, až tohoto člověka poznáte blíže. Zahrajte si hru na upřímnost a postupně se dostaňte k tomu, z jakého důvodu s vámi tráví čas.

Andělská rada: Ne do všech lidí se vyplatí investovat čas a vnitřní energii. Zjistěte, zda někdo nový vám skutečně stojí za tu námahu. Navíc zjistíte-li skutečné záměry, lépe pochopíte, proč se tento člověk chová v různých situacích tak, jak se chová.

Zjistěte zda neplýtváte energií, do někoho kdo k vám není upřímný
Zjistěte zda neplýtváte energií, do někoho kdo k vám není upřímný | Zdroj: AndrewLozovyi / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Využijte svou kreativitu, abyste se stali více produktivními. Máte na to, stačí jen mít tu správnou vizi. Všechno ostatní pak přijde samo. Proto se nechte vést svou intuicí, neodstrkujte ji. Dokáže být více nápomocná, než si dokážete připustit. Zkuste na ni dát a uvidíte, že z vašich plánů bude vaše rodina nadšená.

Andělská rada: Potýkáte-li se s finančními problémy, můžete je snadno vyřešit. Máte dar všímat si toho, co ostatním uniká. Jen si dejte pozor, abyste si nemalovali všechno růžově.

Panna (23. srpna – 22. září)

Trávíte-li čas s osobou, kterou máte rádi, nezahrnujte ji svými problémy již od samého začátku setkání. Chce to říci nějaké dobré zprávy, abyste uvolnili atmosféru, která může být napjatá. I jiní lidé mají své problémy, proto jim zlepšete náladu předtím, než se s nimi začnete radit o těch svých.

Andělská rada: Nehleďte na své problémy a problémy vám blízké osoby odděleně. Spojte je dohromady a používejte zájmeno my místo já a ty, abyste vyjádřili svou plnou důvěru a pochopení.

Váhy (23. září – 23. října)

Zkuste na běžné povinnosti hledět z jiného úhlu pohledu. Nic nebude tak všední, pokud jste otevřeni novému pohledu na tyto úkony. Vaše kreativita je vyvinuta lépe než u ostatních lidí, můžete ji využít i jinak než na vymýšlení těch nejlepších plánů, jak se prosadit.

Andělská rada: Nejste-li spokojeni, jak vypadá váš domov, vrhněte se na menší změny, které ve výsledku hodně zútulní váš příbytek a uklidní vás, až se nebudete cítit nejlépe.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Někdy říkáte věci, které nemyslíte vážně, jen proto, abyste si získali něčí důvěru. Mnohem lepší je říkat, jak je to doopravdy. Nemusíte se na každého usmívat a poté za jeho zády říkat, jak je tento člověk divný. Bavte se jen s těmi lidmi, s nimiž se vybavovat chcete. Neničte své vlastní hodnoty.

Andělská rada: Občas si vypomůžete drobnou lží, o níž si myslíte, že nemůže vyjít najevo. Každý takovýto pokus je jako hraní rulety. Lidé se o vaší lži nemusejí dozvědět, ale existuje určitá šance, že to praskne.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše vlastní rodina si s vámi dlouho nevyjela na společný výlet. Změňte to, bude to příjemné zakončení dlouhého a náročného týdne. Pokud s nimi nechcete nikam jet, zkuste navrhnout společnou aktivitu v domácím prostředí. Můžete se pobavit nebo společně vymyslet, jak zlepšit budoucnost.

Andělská rada: Nezaměřujte se na běžné aktivity, vymyslete něco, co jste nikdy nedělali. Výstup z komfortní zóny v rodinném kruhu bude obohacující zážitek, který upevní vaše rodinná pouta.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste schopni soucitu, proto ho využijte ve prospěch všech. Chovejte se ke všem lidem laskavě, přestože vás v poslední době zklamali. Chyby děláte i vy. Místo toho, abyste byli na ostatní naštvaní, se pokuste vysvětlit, co přesně vám na chování dotyčných lidí vadilo.

Andělská rada: Lidé se nikdy nepoučí ze svých chyb, pokud je na ně neupozorníte. Neříkejte lidem, co chtějí slyšet, abyste se vyhnuli nepříjemné situaci. Řekněte jim dopodrobna, co podle vás dělají špatně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Buďte sdílnější vůči nápadům jiných lidí. Přestože se může zdát, že jejich plány nejsou tak dobré jako ty vaše, s vaší pomocí dosáhnou velkého úspěchu – a vy budete jeho součástí. Jakmile se to stane, můžete se těšit na finanční odměnu, která nebude malá.

Andělská rada: Lidé, kteří jsou na tom momentálně špatně, si pamatují až moc dobře, kdo jim pomohl. Nemusíte se obávat, že by vás zatím neúspěšní lidé potopili. Vyhledávejte jejich přítomnost a pomáhejte jim, když můžete.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte výjimečnou schopnost empatie. Ačkoli to mnohdy považujete za vaši nejslabší stránku, spousta lidí si této vaší vlastnosti cení. Nesnažte se ji nijak zakrývat, místo toho ostatním ukažte, co ve vás je a že není nic špatného na tom, cítit emoce jiných lidí jako své vlastní.

Andělská rada: Mnohdy svůj život proklínáte, zažili jste dobrý pocit a následně zklamání. To jsou zkušenosti, které vaši empatii ještě více prohloubily. Nestyďte se za ně, šiřte je dál.

Zdroj článku:
  • Autorský text