Andělská poselství na neděli: Panny, šetřete radami, Střelci, bavte se

Andělská poselství na neděli: Panny, šetřete radami, Střelci, bavte se
Andělé nám nikdy nenařizují, co máme dělat. Svůj osud máme pevně ve svých rukou. Jejich poselství nám ale mohou pomoci zlepšit náš život, pokud budeme sami chtít. Z jejich slov se můžeme hodně poučit, pokud jsme ochotni se změnit. Co nám vzkazují dnes?

Naše problémy nám berou štěstí, které si podle andělů zasloužíme. Ale co je vlastně problém? Slovo pochází z řečtiny, kde znamená něco, co nám stojí v cestě (překážku). Přitom překážky se dají překročit, nemusíme se před nimi zastavit. Zatímco my vidíme své problémy velké, andělé se na ně dívají nezaujatě a před jejich očima se zmenšují. Zkusíme-li udělat to samé, nic již nebude nemožné překonat. Přečtěte si andělská poselství a rady na dnešek.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nemá smysl se zabývat něčím, co nemůžete změnit. Pokud vám osud nedopřává to, co chcete, nebyli byste s tím šťastní. Máte ve zvyku si všechno malovat růžově, pokud vás něco zaujme, ale posléze zjistíte, že s tím je spojeno mnoho starostí.

Andělská rada: Naučte se prohrávat. Nikdy nemůžete mít úplně všechno, na co si vzpomenete. Buďte vděční za to, co máte, a nic vám nebude chybět.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaši přátelé na vás mají velký vliv, pokud se vám daří. Vyslechněte si jejich rady i tehdy, když se nemáte moc dobře. Vždy vás podrží a poskytnou vám jen ta nejmilejší slova. Nepředstírejte, že máte všechno pod kontrolou, když nemáte. Vztek vás lehce ovládne.

Andělská rada: Přátelé, kteří vás shazují, když jste na dně, nejsou skuteční přátelé a pouze z vás vysávají energii. Najděte si jiné přátele, s kterými vám bude lépe.

Blíženci (21. května – 21. června)

Myslete pozitivně a rozhodujte se moudře. Myslete také na jiné lidi. Když někoho neznáte osobně, neznamená to, že vám má být lhostejný. Naopak, všichni lidé jsou spojeni, sdílejí stejné potřeby a touhy. Nechcete-li být nešťastní, nejednejte na úkor jiných.

Andělská rada: Neříká se to jen tak, opravdu se vaše chování odrazí na vaší spokojenosti. Nepřející lidé jednají ze skryté sebenenávisti. Odlište se od nich.

Dávejte si pozor na nepřející lidi
Dávejte si pozor na nepřející lidi | Zdroj: Mix and Match Studio / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Ne všechny vaše sny se splní. Máte jich mnoho a času není nazbyt. Je mnohem lepší se soustředit na splnění jednoho snu a pořádně se snažit než rozkouskovat vaši energii mezi několik desítek snů a nakonec zjistit, že ani s jedním jste neuspěli.

Andělská rada: Naučte se selektovat věci ve vašem životě. Ne všechno touží po vaší reakci, ať už chtíči tu věc mít nebo se jí zbavit. Neutrální postoj je ten nejlepší.

Lev (23. července – 22. srpna)

Je důležité, abyste byli za každou cenu pozitivní, ale nesmějte se neštěstí někoho jiného. Buďte shovívaví k citům ostatním a ukažte všem okolo, že vám se mohou svěřit, aniž byste kohokoli odsoudili. Odměnou vám bude dobrý pocit, že na vás záleží spoustě jedinců.

Andělská rada: Je-li někdo naštvaný, evidentně zrovna neprochází nejlepším životním obdobím. Zůstaňte klidní a snažte se pomoci, vyprovokováním hádky nikomu nepomůžete.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nevnucujte své rady lidem, kteří o vaši pomoc nestojí. Zbytečně z vás pouze vyčerpávají energii, kterou můžete využít ke skutečné pomoci někomu, kdo si vás za to bude vážit. Jste-li odmítáni, nepřipomínejte si to do konce života. Naberte pozitivní energii vzpomínkami na lidi, které jste učinili šťastnými.

Andělská rada: Se svým volným časem nakládejte rozvážně. Ne vždy je pomoc ostatním vhodná, někdy vám ale život zlepší. Využijte svou moudrost k tomu, abyste se rozhodli správně.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste znuděni pouze tehdy, když nemáte dostatek kreativity na vymyšlení vhodného vyplnění volného času. Zkuste si něco naplánovat. Drobný výlet nikdy nic nezkazí, naopak navštívíte nové místa a vaše nadšení z neznámého zažene všechnu nudu, která vás ovládá.

Andělská rada: Pokud vám došly nápady, poptejte se sousedů, přátel či rodiny, co v uplynulých dnech dělali oni. Mohou vám dodat potřebnou inspiraci.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Čekají vás nějaké změny. Neskrývejte je před svou rodinou ani před přáteli. Budou nadšeni, jakmile tyto novinky uslyší. Jedná-li se o něco velkého, dokažte jim, že to myslíte naprosto vážně a nežertujete. Pokud si myslíte, že nejsou rádi, jsou v šoku, dejte jim proto čas na vstřebání nové informace.

Andělská rada: Upřímně si řekněte, zda si myslíte, že je pro vás změna dobrá a zda jí věnujete dostatek svého času. Možná je čas ubrat pár desítek minut z jiné činnosti a využít je k přípravě na uvedenou změnu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Dnes je dobré jít ven a bavit se. Nemůžete pomáhat lidem donekonečna, aniž by to na vás nezanechalo negativní následky. Péče o vaši vlastní duši je také hodně důležitá. Setkejte se s přáteli a vymyslete odpočinkový program. Nechcete-li ven, přečtěte si dobrou knížku nebo se podívejte na váš oblíbený film.

Andělská rada: Nechte o sebe pečovat, zasloužíte si to. Nejste robot a potřebujete, aby se o vás jednou za čas někdo postaral.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nemáte-li důkazy o neschopnosti někoho z vašich přátel, neberte ho jako někoho méněcenného a hlavně tuto potenciální lež nešiřte dál. Může se stát, že tento člověk vám ještě vytře zrak. Pomluvy nejsou dobré a přestože můžete nabýt dojmu, že toto chování vás uklidňuje, ve skutečnosti tomu tak není.

Andělská rada: Řeči, které slyšíte od jiných lidí, nepovažujte za podložené informace. Mohly projít přes několik lidí a každý dané sdělení mohl poupravit podle svého pochopení.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Můžete mít problémy v rodinném kruhu. Je spousta způsobů, jak se poprat se svou vnitřní bolestí, ale působit dojmem opravdu bezcitného člověka vám nepomůže se této bolesti zbavit. Naopak, hrozí četné hádky a vaše vnitřní bolest se bude jen a jen kupit.

Andělská rada: Jakkoli těžké to pro vás bude, snažte se pochopit ostatní a sdělit jim, že rozumíte jejich situaci – pokud je to pravda.

Ryby (19. února – 20. března)

Na každý obtížný úkol hleďte jako na něco, co je hodně snadné vykonat. Zvýšením sebejistoty toho dokážete mnohem více, než si nyní myslíte. Rozhodněte se, zda vaše myšlenky budou proti vám nebo vám pomohou zlepšit vaši situaci, ať už řešíte cokoli.

Andělská rada: Vždy je cesta ze zdánlivě neřešitelné situace. Nejistota vás ale činí slepými a vy ji nevidíte. Zkuste se oprostit od všech negativních myšlenek, které vás sužují.

Zdroj článku:
  • Autorský text