Andělská poselství na čtvrtek: Býci, příležitostí ke změně budete mít ještě dost, Blíženci, poznáte, kdo je váš pravý přítel

Andělská poselství na čtvrtek: Býci, příležitostí ke změně budete mít ještě dost, Blíženci, poznáte, kdo je váš pravý přítel
Nikdy není jednoduché poznat, s jakými úmysly k nám lidé vlastně přicházejí. Intuice nám sice radí, avšak andělé zastávají názor, že bychom nikdy neměli ostatní soudit jen podle toho, jak vypadají. V nikom se neskrývá čisté zlo, všichni jsou svým způsobem nějak dobří.

Záleží jen na tom, jakou cestu si jako lidé vybereme. I člověk, který všechno kritizuje, je svým způsobem uvnitř dobrý. Jsou to negativní zkušenosti, co mění naši osobnost k horšímu. Někteří z nás bohužel zažili pouze několik dobrých zkušeností za celý svůj život. A tak není divu, že mají problém věřit lidem, slovní agrese je jejich určitá obrana na špatnou událost, která očekávají, že nastane. Nenechme se jimi proto vyprovokovat, snažme se i s nimi jednat v klidu. Co vám andělé radí skrze dnešní poselství? Jejich rad můžete využít ke své vlastní spokojenosti.

Beran (21. března – 19. dubna)

Lidé s pěkným obličejem vedle vás vypadají opravdu hezky, nicméně lidé, kteří vás tolik nepřitahují, jsou častokrát intelektuálně vyspělejší. A to proto, že většinu času tráví o samotě a více se vzdělávají ve svém volném čase. Zkuste je poprosit o radu, získáte zcela nový úhel pohledu.

Andělská rada: Získat si důvěru introvertů má jisté výhody. Sice nejsou tak společenští, ale na to máte své extrovertní přátele. Aby se vám dařilo, potřebujete znát názor obou skupin lidí na všechno, co děláte.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nad svými emocemi dnes sice nemusíte zvítězit, ale vždy máte příležitost změnit své chování. V poklidu si řekněte, co byste příště udělali jinak, a následně to vyzkoušejte v praxi. Existuje osoba, která vás přímo štve? Zajděte k ní na návštěvu a přesvědčte se, zda nyní máte více trpělivosti.

Andělská rada: Zní to nepohodlně, ale zda jste se skutečně změnili k lepšímu tak, jak jste zamýšleli, zjistíte tak, že se sami donutíte dostat se do té samé situace, v níž jste minule zklamali.

Blíženci (21. května – 21. června)

Lidé si vás váží za to, co jste pro ně udělali. A když ztratíte nervy a rozkřičíte se, teprve poté poznáte, kdo si vás skutečně váží. Kdo se k vám otočí zády, v životě toho nemáte skutečné místo a dotyčný si nezaslouží vaši plnou pozornost. Ti, kdo vás přesto budou mít rádi, jsou skuteční přátelé.

Andělská rada: Všechno jednou musí skončit, i zneužívání vaší dobroty. Když se vám něco nelíbí, dejte to najevo. Když to v sobě dusíte, pouze se trápíte a člověk, který to má na svědomí, své chování nezmění.

Rak (22. června – 22. července)

Nemusíte plánovat všechny rodinné ani přátelské výlety, kterých se chcete účastnit. Lidé kolem vás si navykli, že všechno zařídíte a oni pouze něco navrhnou a tím jejich práce končí. Předejte iniciativu tomu, kdo vše vymyslel, a dnes se pouze bavte. I vy si to zasloužíte.

Andělská rada: Ani v zaměstnání nemusíte táhnout celou skupinu. Rozvrhněte práci mezi sebe a své spolupracovníky. Brzy si všimnete, že jste mnohem klidnější – stres začne vyprchávat.

Rodinné výlety jsou fajn, ale proč je pořád plánujete jen vy? Ať zkusí něco zařídit i ostatní
Rodinné výlety jsou fajn, ale proč je pořád plánujete jen vy? Ať zkusí něco zařídit i ostatní | Zdroj: iakovenko123 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Když vám něco nejde podle vašeho plánu, není třeba hned zahazovat celý projekt. Možná jen potřebujete několik dní odpočinku. To platí zejména v případě, že jste se rozhodli naučit se něco nového a již pilně studujete několik týdnů. Také váš mozek si zaslouží odpočinek.

Andělská rada: Udělejte si radost činnostmi, které vás zdánlivě vysílí, ale které vám zároveň přinesou velkou spokojenost. Třeba si udělejte delší procházku, která vás naplní pozitivní energií.

Panna (23. srpna – 22. září)

Než abyste ve volném čase vyrazili za zábavou, raději zůstaňte doma u dobré knihy. Vždy, když dočtete jednu kapitolu, udělejte něco málo z domácích prací, a poté se vraťte zpátky ke čtení. Přijde-li vám zajímavé, o čem zrovna čtete, další kapitola je nevšední odměna za vaši dobře odvedenou práci.

Andělská rada: Pobavit se s ostatními lidmi je důležité, ovšem dlouhodobí přátelé vám mnoho nových informací nepředají. Zkuste alespoň párkrát za měsíc čerpat nové znalosti z knih.

Váhy (23. září – 23. října)

Řekněte ano novým zážitkům, ne nudné denní rutině. Odveďte práci, kterou musíte, a místo domácích povinností se běžte bavit. Poznávání nových končin vás naplní pocitem spokojenosti, není proto důvod nezajet do města či na vesnici, kam jste ještě nikdy předtím nezavítali.

Andělská rada: Během návštěvy nikam nespěchejte. Abyste si výlet náležitě užili, postupujte pomalými krůčky a rozhlížejte se všude kolem sebe. Neplánujte, jak strávíte čas, nechte osud, aby vás překvapil.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zkoumání všeho do hloubky je vaším velkým koníčkem a dnes se vám vaše snaha vyplatí. Využijte svého talentu ptát se na ty správné otázky, abyste rozpoznali problém, který hrozí jednomu z vašich rodinných příslušníků, a odvraťte pohromu tím, že mu své poznatky sdělíte.

Andělská rada: Ne všichni lidé si váží vaší pomoci. Prosaďte to, co jste zjistili, a nechte dotyčného člověka, aby sám posoudil, zda vám bude věřit nebo ne. Ta volba je už pouze na něm.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše emoce mohou vychladnout stejně rychle, jak se rozpálily. Když už musíte něco říci, měli byste být opatrní, jaká sdělení vypouštíte z úst. Hlavně přátelé, s nimiž se znáte teprve chvilku, se mohou cítit velmi nepohodlně, když se stanou svědky vašeho výbuchu emocí. A mohou také odejít z vašeho života.

Andělská rada: Nejlepší prevence proti ztrátě přátel je být upřímní již od začátku přátelského vztahu. Nebojte se sdělit jim své slabé stránky. Jsou-li to skuteční přátelé, pochopí to, ani oni nejsou dokonalí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Energie, kterou vyzařujete, by měla být převážně pozitivní, pokud od svého okolí vyžadujete totéž. Máte-li pocit, že lidé se k vám v poslední době chovají velice hrubě, může to značit, že ani vy nejste žádný andílek. Nejspíše je to přepracovaností, proto odpočívejte, kdykoli je to možné.

Andělská rada: Vaše politika je mít práci co nejdříve hotovou, a když máte čas, vrhnete se na něco jiného. Potom jste podráždění a nepříjemní. Zkuste zpomalit a ve volném čase si jen tak na hodinku lehnout mimo spánkový režim.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Okamžitě flirtovat s kdekým, kdo se vám zalíbí, někdy není dobrý nápad ani za předpokladu, že jste momentálně nezadaní. Je potřeba si o daném člověku zjistit všechno, co se zjistit dá, zejména ohledně osobnosti. Ne každý je tak dobromyslný jako vy a zbavit se tohoto člověka může být v budoucnu problém.

Andělská rada: Travte čas pouze s těmi, na kterých vám skutečně záleží. Když už chcete rozšiřovat svůj okruh oblíbenců, čiňte tak s rozvahou, napište si seznam pro a proti vztahu s daným jedincem.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud chcete, aby k vám ostatní byli upřímnější, připravte se na to, co vám kdo může sdělit, protože se vám to líbit nemusí. A také vy sami jasně interpretujte, co si o ostatních myslíte. Vaše neustálé vychvalování může časem působit jako prázdná slova, která nikdo nebude brát vážně.

Andělská rada: Pokud je to možné, nezúčastňujte se rozhovorů, které nikam nevedou. Pouze se tím připravujete o čas, který byste mohli strávit řešením problémů, které vás nyní trápí.

Zdroj článku:
  • Autorský text