Andělská poselství na čtvrtek: Střelci, největšími rádci jste vy sami, Váhy, dosáhnete všeho, čeho chcete

Andělská poselství na čtvrtek: Střelci, největšími rádci jste vy sami, Váhy, dosáhnete všeho, čeho chcete
Někdy máme pocit, že potřebujeme vědět nejvíce ze všech, hlavně o cizích lidech. A to je špatně. Andělé doporučují, abychom nebyli příliš zvědaví, neboť téměř vždy to končí špatně. Omylem někomu prozradíme, co víme, a problém je na světě.

Právě proto je důležité ignorovat svou zvědavost. Andělé nám v tom pomáhají. Nedokážeme-li ukojit svou touhu, vždy je můžeme požádat o pomoc. Oni tu jsou vždy a i na čtvrtek si pro nás připravili moudrá slova, jichž je radno se držet, abychom docílili skutečného štěstí, nikoli jen přechodného. A jaká slova mají schopnost vyléčit vaši duši dnes?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vítejte v postavení vrby. Lidé k vám budou sdílnější než obvykle. Informace, které vám ostatní svěří, si nechte pro sebe. Lidé věří, že je nezradíte. Až budete mít nutkání sdělit jejich slova někomu dalšímu, představte si sami sebe v jejich kůži, až se dozvědí, co jste provedli.

Andělská rada: Je fér těmto lidem na oplátku říci něco, co byste chtěli uchovat v tajnosti vy. Buďte spravedliví. Když to někomu řeknou, máte na ně eso v rukávu, stejně jako naopak.

Býk (20. dubna – 20. května)

Setkání s lidmi, kteří zastávají stejné názory jako vy, vám pomůže osobně růst. Přemýšlíte-li, jak byste nyní se svým životem měli naložit, zeptejte se někoho z těchto osob. Popovídejte si o nápadech svých, ale také navrhněte, že tomuto člověku pomůžete s jeho projekty.

Andělská rada: Komunikace je klíčová, pokud chcete uspět, stejně jako spolupráce s někým dalším. Snažte se vyřešit všechny své problémy společně s ostatními.

Blíženci (21. května – 21. června)

Více se zaměřte na své povinnosti. Mohou vám připadat nudné, ale plnění denní rutiny ve skutečnosti není vždy stejné. Potřebujete se dívat z pozitivnějšího úhlu pohledu. Pokud vás tato činnost již nudí, zkuste přidat prvky, které ji učiní odlišnou.

Andělská rada: Zaměřte se na detaily. Pozorování činnosti jakožto celku pro vás zábava nikdy nebude. Radujte se z dobře odvedené práce a na další povinnosti se budete těšit – budete motivovaní.

Rak (22. června – 22. července)

Zaměřte se více na lidi, které máte rádi. Neprojevujete jim dostatek sympatií, a to kvůli vašemu hektickému životu. Ne vždy je moudré spěchat za úspěchem. Trochu zvolněte a pozvěte k sobě přátele, na kterých vám záleží. Pro každého z nich vyrobte malý dárek, který bude symbolizovat smysl vašeho přátelství.

Andělská rada: Poznávání nových lidí také není na škodu. Čím více přátel budete mít, tím lépe pochopíte, proč se nacházíte v situaci, v níž se nacházíte – bude vám poskytnuto více pohledů na ni.

Nikdy není pozdě poznávat i nové přátelé.
Nikdy není pozdě poznávat i nové přátelé. | Zdroj: Monkey Business Images / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Rodina by měla být posvátná a čas od času je dobré ji navštívit. Máte dar zkoumat problémy do hloubky a poskytovat cenné rady, proto zahajte rodinnou konverzaci a pečlivě poslouchejte, zda někdo neřeší nezáviděníhodnou životní situaci. Pomozte své rodině a váš skutek bude oplacen.

Andělská rada: Vyzdobte váš domov a pozvěte členy rodiny. Můžete se pochlubit něčím novým, ale střídmě. Nebuďte sebestřední a myslete více na druhé.

Panna (23. srpna – 22. září)

Více komunikujte s ostatními. Je dobré si uchovávat nějaké informace jako tajemství, ale je vhodné s nimi vyjít na zemský povrch, pokud mohou někomu pomoci. Zároveň si najděte čas na odpočinek, nechtějte vše vyřešit hned. Postupem času totiž můžete zjistit, že jste se rozhodli nesprávně.

Andělská rada: Než se rozhodnete změnit něčí život, ujistěte se, že dotyčný to cítí stejně. Nemá smysl někoho do něčeho nutit, vy sami byste také nebyli nadšení.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte dostatek předpokladů, abyste dosáhli požadovaného úspěchu. Nebojte se investovat, pokud svému cíli věříte dost. Podívejte se, jaké jsou vaše možnosti, a využijte jich ve svůj prospěch. Chcete-li více peněz v zaměstnání, zkuste zahájit rozhovor o zvýšení platu.

Andělská rada: Jiný způsob vyššího příjmu je prozkoumat nové možnosti přivýdělku. Přejte ostatním to nejlepší a záhy se začne více dařit i vám.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zvýšená touha po komunikaci není špatná. Dokážete uchovat tajemství, takže se nebojte mluvit. Vaše moudrá slova pomohou nejednomu člověku, což naplní vaši duši hřejivým pocitem. Výsledkem bude vaše zvýšená soustředěnost a nebude existovat překážka, kterou byste nedokázali zdolat.

Andělská rada: Jakkoli těžké bude říci pravdu, nic si nepřibarvujte. Pokud byste to udělali, místo pomoci byste danému člověku pouze uškodili.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Při řešení problému si vzpomeňte, co jste kdysi poradili člověku, který řešil úplně stejný problém. Vaše vlastní slova vám nyní budou hodně nápomocná. Vydejte se do nitra své mysli a nechte si poradit sami od sebe, pokud jste se s tímto problémem dosud nesetkali.

Andělská rada: Řešíte-li něco důležitého, vždy je lepší trávit čas sami v soukromí než s vašimi přáteli. Ti vám ne vždy poradí správně, proto, pokud si necháte poradit, berte jejich slova s rezervou.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Své přátele můžete znát sebedéle, ale nejspíše o nich nevíte úplně všechno. Zvyšte svůj zájem o tyto lidi. Držte se smysluplných rozhovorů, neptejte se na nic, co byste sami nikomu nesdělili. Vstřícnost vám pomůže udržet si dobré vztahy s lidmi, kteří vám ještě mají hodně co nabídnout.

Andělská rada: Nechte lidi vyprávět jejich osobní příběhy. Každá věta vám může později v životě hodně pomoci, musíte jen chtít naslouchat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Poohlédněte se po dalším kariérním rozvoji. Je příjemné zůstávat na stejném místě po delší dobu, ale takto neporostete. Naplánujte si, kdy si promluvíte s nadřízeným ohledně vašeho kariérního růstu. Jste stále na stejné pozici a práce vás přestává nejen bavit, ale také naplňovat.

Andělská rada: Snažte se předat důležité informace někomu, kdo se ve vaší branži nepohybuje tak dlouho jako vy. Takto si lidé nad vámi všimnou vašeho zápalu do práce.

Ryby (19. února – 20. března)

Více se zaměřte na vzdělání, brzy se vám bude hodit. Nevíte-li o ničem, co by vás zajímalo, začněte svými koníčky. I v těch je co se naučit. Své znalosti poté můžete předat svému okolí, konkrétně lidem, kteří se zajímají o to samé jako vy.

Andělská rada: Nikdy nevštěpujte ostatním do hlavy to, co nechtějí slyšet. Nejenže si informace nezapamatují, ale také získáte status člověka, který obtěžuje své okolí.

Zdroj článku:
  • Autorský text