Věk je jen číslo, to ví i osmačtyřicetiletá Heidi Klum, která je vdaná za mladého kytaristu z Tokio Hotel

Věk je jen číslo, to ví i osmačtyřicetiletá Heidi Klum, která je vdaná za mladého kytaristu z Tokio Hotel
Světová topmodelka, moderátorka a příležitostná zpěvačka Heidi Klum jako by měla sérum mládí. Ačkoliv jí táhne na 50, vedle svého jednatřicetiletého manžela vypadá skutečně jako vrstevnice. Možná je to právě manžel, vedle kterého modelka mládne.

Heidi Klum patří bezesporu mezi nejznámější evropské modelky, které jsou globálně známé. Narodila se v roce 1973 v Západním Německu ve městě Bergisch Gladbach. Dá se říct, že k modelingu měla nakročeno od malička. Její maminka byla kadeřnice a tatínek pracoval pro kosmetickou firmu jako manažer. 

Začátky v modelingu

Její kariéra modelky začala v roce 1992, kdy vyhrála soutěž Modelka roku 1992, do které jí přihlásila její kamarádka. Heidi porazila více než 25 000 účastnic. Vítězství v této soutěži nastartovalo její kariéru, po jejím ukončení dostala kontrakt na 300 tisíc dolarů a otevřely se jí takřka všechna mola světa.

Z Vogue až do Forbes

Zanedlouho po svém úspěchu doma v Německu se začal objevovat na titulních stranách všech prestižních módních časopisů, jako například Elle, Vogue, nebo Sports Illustrated Swimsuit Issue, přičemž za snímek na titulní straně posledního zmíněného časopisu se vryla do paměti mnoha mužům po celém světě. Její nejdelší spolupráce pak byla s módí značkou Victorie Backham, Victoria's Secret. Kromě toho spolupracovala s různými módními značkami jako třeba H&M, pracovala ale i v reklamách Volkswagenu.

Již v roce 2007, kdy byla její kariéra modelky stále v plném proudu jí časopis Forbes zařadil mezi 15 nejbohatších supermodelek světa.

Všestranně talentovaná Heidi Klum

Kromě módního mola se objevil i na filmovém place, a to hned několikrát. Známou modelku jsme mohli vidět v několika malých rolích třeba v seriálech Sex ve městě, nebo Jak jsem poznal vaši matku. Jejím nejúspěšnějším počinem na poli filmu je ale spolupráce na tvorbě filmu Ďábel nosí pradu.

Kromě občasného hraní se také věnuje zpěvu, sama vydala několik singlů.

Maminka čtyř dětí 

Že nejde rodina a práce modelky do sebe? To je skutečně hloupost. Se svým druhým manželem, zpěvákem Sealem má Heidi 4 děti. Ani přemíra rodinného štěstí ale nepřinesla věčnou lásku a se Sealem se Heidi rozvedla v roce 2015, už tehdy ale žili 3 roky odděleně. Heidi je v současnosti opět vdaná, tentokrát za mladého kytaristu z Tokio Hotel Toma Kaulitze. To, že je Tom skoro o dvacet let mladší zjevně nepůsobí páru žádné potíže, ostatně kdo by věřil, že úspěšné supermodelce je 48 let.

Zdroje: