Rok 2023 podle tarotových karet: Kozoroh bude excelovat v komunikaci, Vodnář otevře své srdce

Rok 2023 podle tarotových karet: Kozoroh bude excelovat v komunikaci, Vodnář otevře své srdce
V dnešním horoskopu jsme vám vytáhli tarotovou kartu na následující rok 2023. Každá reprezentuje určité symboly, které napovídají, jak bude příští rok vypadat, na co se můžete těšit a čemu se naopak vyhnout. Mrkněte, která karta bude provázet vás. 

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Šest pohárů – to je tarotová karta pro berany na rok 2023. Tato karta znamená, že budete silně ovlivněni svojí minulostí. Bude se vám stávat, že se zachováte podle starých vzorců a stále se budete odkazovat na minulé zážitky. Proto pravý význam této karty říká, abyste minulost nechali být a žili v přítomnosti, teď a tady. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Hůlkové eso – to je tarotová karta pro býky na rok 2023. Symbolizuje inspiraci, nové začátky a kreativitu. Tato karta také reprezentuje nový život – je to nový začátek, nové „já“. Také je zde informace o tom, že nejhorší časy máte za sebou a přichází období uspokojení, štěstí a naplnění. Máte se v roce 2023 opravdu na co těšit. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Milenci – to je tarotová karta pro blížence na rok 2023. Karta lásky, jednoty a sjednocení. Zajímavé ale je, že je tato karta úzce spojena s vašim znamením – poukazuje také na dualitu, kdy všechno má svůj opak, ale jeden konec nikdy nemůže existovat bez druhého. V roce 2023 toto mějte na paměti, malý příklad – když zažíváte smutek, je to proto, abyste později ocenili radost.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Devět pentaklů – to je tarotová karta pro raky na rok 2023. Tato karta reprezentuje nezávislost, tvrdou práci a s tím spojený úspěch. Připravte se, že dostanete ocenění od lidí v práci, ale také v osobním životě, to může dojít ve formě žádosti o ruku nebo nabídky k stěhování s partnerem. 

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Král pohárů – to je tarotová karta pro lvy na rok 2023. Karta reprezentuje romantiku, diplomacii a laskavost. Je to karta ukazující na emoce. Budete velmi citliví, ovšem musíte se naučit ovládat svoje emoce, abyste se nestávali příliš vlezlými. 

Meditace, zdroj: KieferPix / Shutterstock

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Šest pentaklů – to je tarotová karta pro panny na rok 2023. Karta štědrosti a dávání. S tím se pojí prosperita. V roce 2023 se vám bude velmi dařit. Vaše tvrdá práce přinese ovoce. Důležité je to, že se o tento úspěch podělíte s blízkými. Vaše štědrost pomůže mezilidským vztahům. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Čtyři poháry – to je tarotová karta pro váhy na rok 2023. Tato karta symbolizuje potřebu být sám, prozkoumávání duše a sebereflexe. Také byste podle ní měli věnovat dostatek času meditaci a ostatním aktivitám, které prohlubují poznání duše. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Stránka mečů – to je tarotová karta pro štíry na rok 2023. Ukazuje, že přijde pozitivní změna. Tato karta také symbolizuje mentální energii, která bude velmi dobrá v následujícím roce. Znamená to, že nebudete zbytečně věci analyzovat. Vše bude proudit dynamicky a správným směrem. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Stránka pentaklu – to je tarotová karta pro střelce na rok 2023. Tato karta reprezentuje finanční příležitosti, kterých bude v roce 2023 opravdu hodně. Mohou tedy přijít nové pracovní příležitosti, s tím také spojené úspěchy. Podaří se vám manifestovat to, co chcete, ať už správné lidi do života nebo materiální věci. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Královna hůlek – to je tarotová karta pro kozorohy na rok 2023. Královna je velmi silná karta a není divu, že představuje sebevědomí, ambice a vášeň. V roce 2023 si hodně užijete společenských akcí, kde potkáte známé tváře i nové lidi. Bude se vám dobře komunikovat, což vylepší vztahy v rodině i v práci. V neposlední řadě královna reprezentuje kreativitu, kterou využijete v práci. 

Vodnář – (21. 1. – 20. 2.)

Král pohárů – to je tarotová karta pro vodnáře na rok 2023. Klíčové pro vás v roce 2023 bude otevírání srdce. I když budete při rozhodování slyšet rozum, vždy se rozhodněte podle srdce, ať už ve vztazích, ale pozor, také v práci. Díky tomu dojdete k emočnímu naplnění a budete se cítit spokojeně. Celý rok pocítíte osobnostní transformaci, kterou procházíte. 

Ryby – (21. 2. – 20. 3.)

Tři hůlky – to je tarotová karta pro ryby na rok 2023. Tato karta říká, že se úspěšně posouváte kupředu s vašim projektem v profesním životě. Důležité ovšem je, abyste si nastavili cíle, krátkodobé a dlouhodobé, a těch se drželi. Pomůže vám to k naplnění všeho, po čem toužíte. V dnešním světě plných možností potřebujete znát svůj směr, nejen v práci, ale i v osobním životě. 

Zdroje článku: