Které české páry v letošním roce oznámily zasnoubení?

Které české páry v letošním roce oznámily zasnoubení?
Osobní život celebrit je podroben bedlivému pozorování. Fanoušky zajímá ledacos, tedy i to, kdo se letos rozhodl posunout svůj vztah o krůček dále a ohlásit zásnuby. Na čí svatbu se tedy můžete těšit?

Albert Černý z Lake Malawi do toho praští

Svou dlouholetou přítelkyni Báru Podzimkovou požádal Albert Černý z kapely Lake Malawi na dovolené v Kostarice. Vybral si k tomu hodně originální způsob, a to prostřednictvím růžového surfovacího prkna s anglickým nápisem „Will you marry me?“ Pro neznalé angličtiny to v českém překladu znamená „Vezmeš si mě?“. Zajímavý nápad, sice komplikovaný a nepříliš praktický, ale určitě to byla pro budoucí snoubenku hodně romantická chvíle – na břehu moře s rozmočenou papírovou krabičkou s prstýnkem.

Česká tenisová hvězda Markéta Vondroušová je také snoubenkou

V Tokiu na letošní olympiádě získala česká tenistka dvaadvacetiletá Markéta Vondroušová stříbrnou medaili, když se jí podařilo pokořit japonskou favoritku Osakovou. Vzápětí pak své fanoušky překvapila oznámením na Instagramu o svém zasnoubením s dlouholetým přítelem Štěpánem. Tenistka tak zažívá velmi podařené období svého života.

V Tokiu na letošní olympiádě získala česká tenistka dvaadvacetiletá Markéta Vondroušová stříbrnou medaili, když se jí podařilo pokořit japonskou favoritku Osakovou.

Míša Nosková se bude podruhé vdávat

Na další vdavky to vypadá u Michaely Noskové. Oznámila totiž své zasnoubení s přítelem Jindřichem, který ji požádal o ruku. Snoubenec sice není ze šoubyznysu, ale to vůbec nevadí. Důležitější je, že je na něho spolehnutí a Míša se může opřít o jeho mužné rámě.

Zasnoubená je i Alice Bendová

Už v únoru se se svým o dvanáct let mladším partnerem Michalem Topolem zasnoubila herečka Alice Bendová, s níž již devět let žije. Pokud se někdy v budoucnosti odehraje i svatba, bude to pro Alici již druhá veselka v pořadí. S bývalým manželem Václavem Bendou má již dvě děti. Žádná romantická žádost o ruku se nekonala, přesto je herečka spokojená a září štěstím.

Zdroj:

  • Autorský text