Týdenní horoskop od 15. února: Beranům hrozí hádky, Pannám náladovost a Kozorohy čeká zklamání

Týdenní horoskop od 15. února: Beranům hrozí hádky, Pannám náladovost a Kozorohy čeká zklamání
Jediná věc, která je neměnná je samotná změna. Změnám se nevyhneme ani tento týden. Nereagujte příliš extrémně, držte se svého cíle, ale nezapomeňte se ohlížet kolem sebe. Od čtvrtka čekejme uzdravující energii Ryb, která by mohla přinést trochu útěchy a povzbuzení.

Beran

Na začátku týdne sršíte energií, dejte si však pozor na zbytečné hádky. Mohla by vám vadit pomalost a nepřizpůsobivost kolegů nebo přátel, kteří už jsou na pokraji svých sil. Situace se promění ke konci týdne, kdy se možná ještě na chvíli uložíte k zimnímu spánku.

Býk

Možná se vám nahromadily starosti a frustrace, které potřebují uvolnit. Vyrazte na procházku a uvolněte se. Je velká pravděpodobnost, že venku potkáte někoho, s kým byste mohli strávit příjemné chvíle. Jste-li zadaní, vezměte milého s sebou, vašemu vztahu společný čas nyní obzvláště prospěje.

Čtěte také: Co všechno určuje váš čas narození. Měsíční znamení na vás prozradí více, než si myslíte

Blíženci

Z kraje týdne budete mít pocit, že se den neskutečně vleče jako ostatně všechny pondělky, ale to se brzy změní. Během úterý a středy se naskytnou dobré možnosti, jak při společenské konverzaci zužitkovat své nové nápady. 

Rak

Výbornou náladu vám přinese dobré jídlo s přáteli. Budete mít radost ze společně stráveného času a záře reflektorů bude mířit hlavně na vás. Nebraňte se pozornosti druhých, naopak si jí užívejte. Možná ji zužitkujete pro nové příležitosti.

Čtěte také: Milenec podle slunečního znamení: Přelétavý Blíženec, náročný Kozoroh a Ryba utěšitelka

Lev

Pokud si o čemkoli myslíte, že se toho nelze vzdát, přesto se o to pokuste. Pozorujte, co se stane. Možná budete překvapeni, kolik příležitostí se vám naskytne, odpustíte-li si některé ze stereotypních návyků. 

Panna

Nálady se u vás střídají jako jarní počasí. Předcházejte roztržkám naplánováním odpočinku a příjemného času společně se svými blízkými. Zamyslete se, co vám chybí ke spokojenosti a zapracujte na tom. Nikdo jiný to za vás neudělá.

Čtěte také: Horoskop podle run: 24 symbolů, které propojují tajemství dávných věků s přítomností

Váhy

Čeká vás jízda na horské dráze. Budete zavaleni prací, ale současně vás neminou příležitosti si povyrazit nebo uskutečnit něco neobvyklého. Při rozhodování se držte ve středové pozici a neuděláte chybu.  

Štír

Potřebujete být alespoň nějaký čas sami, abyste si promysleli pracovní projekty, které se vám kupí v diáři. V pondělí se vrhnete do práce a nebudete k zastavení. Doma se spíš ukliďte do ústraní, protože vaše aktivita nemusí být vítaná. 

Čtěte také: Jak obstojí znamení v manželství. Lvi to hrají na více stran, Štíři žijí dvojí život a Střelci se doma příliš nezdrží

Střelec

Máte naplánovanou důležitou schůzku nebo alespoň přátelský hovor? Komunikační kanály jsou pro vás otevřené a vy budete zářit jako úspěšný moderátor. Ke konci týdne už nebudete mít tolik příležitostí se ukázat, tak vzhůru do toho!

Kozoroh

Tento týden pro vás nemusí být nejjednodušší, ale snažte si reakce druhých nebrat k srdci. Praví přátelé se k vám zády neotočí. Uprostřed týdne si vyjeďte do přírody nebo se snažte alespoň nějaký čas strávit v prostředí, kde se uvolníte. 

Čtěte také: Jaké posvátné zvíře představujete v indiánském horoskopu

Vodnář

V pondělí se více soustřeďte na dokončování úkolů, můžete být trochu roztržití. Zato v úterý a ve středu záříte jako hvězda, jste plní nápadů a vaši přátelé si k vám budou chodit pro inspiraci. Čeká vás nejromantičtější víkend v měsíci!

Ryby

Nenechte se zbytečně rozptylovat, vaše práce je důležitá a je třeba ji dokončit. Nedávejte šanci svým obavám, prostě dělejte přesně to, v čem si věříte a nemyslete na neúspěch. Se svým partnerem si najděte společný zájem, ve kterém se budete společně motivovat. V pátek opatrně na vyřčená slova. Než něco vyslovíte, napočítejte do deseti.