Šest znamení zvěrokruhu, která milují zvířata více než lidi. Najdete se mezi nimi?

Šest znamení zvěrokruhu, která milují zvířata více než lidi. Najdete se mezi nimi?
Zvířata nám dokáží za všech okolností zlepšit náladu. Umí nám dělat společnost i bez jediného slova a díky své nevinnosti a oddanosti se často zdá, že naše pocity chápou mnohem lépe než lidi. Některá znamení je však milují více než ostatní a nedokázala by si život bez nich ani představit.

Býk

Zodpovědní a klidní Býci zbožňují zvířata všeho druhu a často si je proto i pořizují domů. Jako chovatelé jsou trpěliví a svým mazlíčkům zpravidla dopřávají tu nejlepší péči. Zvířat si skutečně často váží více než lidí, protože s nimi kvůli své introvertní povaze dokáží své pocity mnohem lépe sdílet. Užívají si bezpečí a stálost vztahů se zvířaty a berou je jako své parťáky.

Čtěte také: Kdo má podle zvěrokruhu smysl pro humor a kdo je raději vážný? Podívejte se na ta nejvíce a nejméně vtipná znamení

Střelec

Střelci jsou také typickými milovníky zvířat. Díky jejich dětské povaze a smyslu pro dobrodružství si s nimi dokáží hrát hodiny a vybít tak ze sebe i všechnu svou neklidnou energii. Přírodu uctívají, a proto jsou okouzleni i všemi zvířaty a mazlíčky. Nejčastěji si domů pořizují psy, se kterými si užívají dlouhé procházky a hry. Většinou také rádi pomáhají v útulcích nebo jinde, kde je pomoc pro zvířata potřeba.

Zdroj: Autor: New Africa / Shutterstock

Rak

Raci zvířata ve svém životě taktéž potřebují. Patří mezi ta nejemotivnější a nejintuitivnější znamení zvěrokruhu a díky své rodinné povaze si mazlíčky velmi rychle oblíbí a přijmou do své rodiny. Milují a obdivují zvířata všeho druhu, ať už jsou malá, velká, hezká nebo ošklivá. Každému z nich dokáží bez rozdílu věnovat spoustu lásky a péče. Často si s nimi proto, podobně jako Býci, rozumí lépe než s lidmi a s přírodou jsou velice úzce spojeni.

Čtěte také: 4 znamení zvěrokruhu, která špatně snáší kritiku. Jak ji prožívají?

Patří mezi ta nejemotivnější a nejintuitivnější znamení zvěrokruhu a díky své rodinné povaze si mazlíčky velmi rychle oblíbí a přijmou do své rodiny.

Panna

Panny zvířata milují. Přestože mají rády i řád a organizovanost, který s domácími mazlíčky příliš spojit nejde, jejich pouto s přírodou a zvířaty je velice silné. Často kvůli péči o své mazlíčky nebo trávení času v přírodě odmítají i schůzky s lidmi. Svých lidských přátel si také váží, ale zkrátka svým chlupatým miláčkům chtějí vždy dopřát to nejlepší. Většinou jich proto mají víc a tráví s nimi všechen svůj volný čas, ať už doma nebo na dlouhých procházkách v přírodě.

Čtěte také: Jaké jsou vaše slabiny podle znamení zvěrokruhu

Váhy

Váhy zbožňují všechna fascinující a neobvyklá zvířata, ale také věrné a oddané mazlíčky, kteří jim pomáhají překonávat smutek a samotu. Rády o ostatní pečují a u zvířat si to obzvlášť užívají. Jsou také něžné a trpělivé, což z nich dělá skvělé chovatele. Zvířata si je navíc rychle oblíbí. I když tedy Váhy mají rády svou volnost a potřebují ve svém životě i dostatek kontaktu se svými přáteli a rodinou, zvířata milují a jejich mazlíčci pro ně představují důležitou část života.

Čtěte také: Výběr psího plemene podle horoskopu: Podívejte se, který pes se hodí k vašemu znamení

Ryby

Ryby jsou tím nejstarostlivějším a nejcitlivějším znamením, kterému rozhodně soucit pro ostatní nechybí. Příroda je pro ně na prvním místě a mazlíčci jsou jejich nejlepšími kamarády. Svůj čas také rády věnují dobročinným akcím a často proto dochází do útulků a pomáhají zvířata zachraňovat. Mazlíčci také výrazně ovlivňují jejich náladu a mohou pro ně být velkou oporou. Svou lásku k nim navíc rády sdílí se všemi svými přáteli, a tak díky tomu mají i spoustu pozornosti.

Zdroje: