Týdenní horoskop od 7. června: Lvi mohou očekávat změny v kariéře, Štíři se stanou neodolatelnými a Střelci se budou věnovat rodině

Týdenní horoskop od 7. června: Lvi mohou očekávat změny v kariéře, Štíři se stanou neodolatelnými a Střelci se budou věnovat rodině
Ve čtvrtek nás zasáhne částečné zatmění Slunce, jež svou intenzitou může ovlivnit naše dosavadní nastavení. Nejvíce se bude dařit těm, kteří případné změny přivítají jako příležitosti k růstu a poznání nových možností.

Beran

Všechna slova, která jste v sobě dosud utápěli, vyjdou na povrch. Pokuste se předcházet konfliktům tím, že si ujasníte, co chcete vyjádřit, dříve než dojde k explozi. Bude se vám dařit v praktických i uměleckých činnostech, rozvíjejte se tam, kde to pokládáte za důležité. Vaše energie bude podpořena. 

Býk

Zkuste se držet pozitivních myšlenek a vyhýbejte se hádkám. Doma vás čeká harmonie a klid, v příštích dnech si nejvíce zábavy užijete se svými nejbližšími. Během odpočinku, můžete přijít na nové nápady, které by mohly zásadně ovlivnit vaše budoucí kroky.

Zdroj: Autor: ViDI Studio / Shutterstock

Blíženci

Bude se vám dařit na všech frontách. Konečně dosáhnete výsledků, o které jste dlouho usilovali. Skvěle si poradíte s nejrůznějšími problémy, aniž byste zaškobrtli. Pusťte se tedy klidně i do náročnějších úkolů. Jste už dlouho v nevyhovujícím vztahu, který vás více vyčerpává než nabíjí? Je ideální chvíle na změnu, Blíženci. 

Rak

Je čas se podívat na omezující přesvědčení, jež vás mohou již nějakou dobu brzdit ve vaší kreativitě. Pomoci by vám mohl jasný seznam úkolů a priorit. Jděte přímo tam, kam vás to táhne a neohlížejte se příliš do minulosti.

Lev

Tento týden vás mohou překvapit nenadálé změny v kariéře. Buďte připraveni na odchod lidí, s kterými jste počítali a byli pro vás důležití. Nejlépe učiníte, když se nebudete příliš spoléhat na druhé. Pamatujte si, že každá změna přináší něco nového. Zpozorněte, možná se ve vaší blízkosti vyskytne nová spřízněná duše. 

Panna

I když se budete cítit povoláni do mnoha nových projektů a aktivit, zabrzděte. Nepouštějte se do něčeho nového dřív, než si uspořádáte všechny své myšlenky. Zapisujte si sny a vize, které vám v tomto týdnu budou přicházet. Do diáře si nezapomeňte poznačit čas na odpočinek a volný čas. 

Váhy

Nyní pro vás nastal ten pravý čas otevřít se novým možnostem. Nepotlačujte negativní pocity a využijte jejich energii ke změně. Teprve když si přiznáte, že se cítíte nešťastní či vyčerpání, můžete s tím začít něco dělat. 

Teprve když si přiznáte, že se cítíte nešťastní či vyčerpání, můžete s tím začít něco dělat. 

Štír

V tomto týdnu budete prostě neodolatelní. Váš smysl pro humor a spontánní nadšení vám přinese popularitu a pozornost. Můžete prohloubit dlouhodobé vztahy nebo dát šanci novému citovému vzplanutí.  V každém případě ke všem přistupujte s otevřeností a zvědavostí. 

Střelec

Naskytne se vám příležitost realizovat nové nápady v profesní kariéře. Nejvíc energie však budete věnovat své rodině, přátelům a milencům. Kdo je pro vás v osobním životě nejdůležitější? A kam se rádi uchýlíte, když vám není nejlépe? V tomto týdnu si na tyto otázky můžete velmi upřímně odpovědět.   

Kozoroh

Myslete na své zdraví a dopřejte si velkou dávku odpočinku. Pokud si to nemůžete dovolit, odměňte se alespoň zdravým jídlem a dostatkem pohybu. Připojte se k sportovním aktivitám svých přátel nebo začněte chodit do vegetariánské restaurace, kterou již dlouhou dobu míjíte. 

Vodnář 

Tento týden vás mohou obohatit zážitky s dětmi. Naplánujte si volný čas se svými dětmi. Nemáte-li děti, popřemýšlejte, zda nepotřebuje někdo z vašich známých pomoct s hlídáním? V přítomností dětí ožije vaše tvořivost a vynikne vaše nadání.

Ryby

Můžete cítit potřebu vytvořit si svůj domov podle vlastních představ. Začněte inventurou svých věcí a vyřaďte ty nepotřebné. Stanovte si cíle, jak chcete, aby váš domov vypadal a učiňte tak, aby byl odrazem vašeho osobního stylu. 

Zdroje: