Týdenní horoskop od 14. června: Panny čeká románek, Štíři se stáhnou do ústranní a Vodnáři budou pracovně vytížení

Týdenní horoskop od 14. června: Panny čeká románek, Štíři se stáhnou do ústranní a Vodnáři budou pracovně vytížení
Již malé akce mají v tomto týdnu sílu spustit motýlí efekt. Hvězdy nás vedou k opatrnosti, zastavení se a nahlížení na náš život z jiné perspektivy. Podívejte se, co můžete udělat proto, abyste tento týden nepropadali negativním myšlenkám.

Beran

Pokud jste plánovali změnu v zaměstnání, pak se vám tento týden naskytne skvělá příležitost. Díky vaší odhodlanosti a tvrdé práci můžete být velmi úspěšní. Vyhněte se však agresivitě a snažte se kolem sebe šířit pozitivní vibrace. 

Býk

Na tento týden mějte připravený pevný plán a toho se držte. Když budete ostražití, vyhnete se případným problémům, které by vás v práci mohly potkat. S přáteli se věnujte činnostem, jež vám dlouho chyběly, to vám pomůže se uvolnit a přijít na jiné myšlenky.

Blíženci

Ve společnosti se můžete tento týden stát hvězdou. Využijte této energie k posílení přátelských vztahů a navázání nových kontaktů. Budete mít příležitost se na svou kariéru i osobní život podívat z nadhledu. Pokud jste s něčím ve svém životě nespokojení, změňte, co můžete. 

Rak

Tento týden je vynikající pro budování síly a odolnosti. To je ideální chvíle k vytyčení si nových sportovních cílů. Začněte pravidelně cvičit nebo běhat, oslovte přátelé a vraťte se k pravidelným sportovním setkáním.   

Lev

Na obzoru jsou některé výzvy, které překonáte jedině poctivou prací. Nevyvyšujte se nad svými spolupracovníky a snažte se být trpělivými. Odložte svou hrdost a místo konfliktu zvolte spolupráci. 

Panna

Čeká vás příjemná práce se spřízněnými dušemi. Možná je na obzoru také nějaký románek nebo okouzlující čas s partnerem. Buďte opatrní na své zdraví. Předcházejte nemocem přirozeným pohybem a zdravou životosprávou. 

Váhy

Budete se snažit vztahy udržet v rovnováze, ale někdy jsou konflikty nevyhnutelné. Už jen proto, abyste druhým ukázali, že vám na určitých věcech záleží a nenecháte se ve všem ovlivnit. Zůstaňte věrni svým hodnotám a stůjte si za svými sny. 

Štír

V tomto týdnu si vyhraďte čas pouze na sebe. Stáhněte se do bezpečného prostoru a věnujte se svému zdraví, odpočinkovým aktivitám a rozjímání. Je také vhodný čas k vyjasnění si některých nedorozumění se svými blízkými. 

Střelec

Tento týden pro vás může být náročný. Někteří přátelé či kolegové se k vám mohou obrátit zády. Zůstaňte proto soustředění a nenechte se vyvést z míry. Můžete potřebovat více odpočinku, abyste opět nabrali novou energii. 

Kozoroh

V tomto týdnu je skvělý čas k uskutečnění vašich nápadů a plánů. Pokud můžete někomu odpustit, pokuste se o to, uvolníte tím mnoho zablokované energie. Může se vám naskytnout příležitost k oslovení člověka, se kterým můžete vytvořit láskyplný a šťastný vztah. 

Vodnář 

V práci můžete být trochu vytížení, ale nenechte se zastrašit. Vše zvládnete, pokud budete pracovat pravidelně a vyhnete se prokrastinaci. Vyvarujte se pomluvám a negativním myšlenkám, což vám může zásadně ubrat na vaši výkonnosti. 

Ryby

Připomeňte si, že vaše myšlenky vytváří realitu a určují, jak přistupujete k životu. Je čas se zastavit a uvědomit si, čím vás krmí vaše podvědomí. Zapisujte si sny, uvědomujte si své myšlenky a pocity. Možná nebudete ihned schopni tyto zprávy rozklíčovat, ale nezapomeňte, že prvním krokem k transformaci je samotné uvědomění. 

Zdroje: