Horoskop na říjen pro puberťáky: U Beranů je na obzoru nová láska, Váhy čeká velké rozhodování

Horoskop na říjen pro puberťáky: U Beranů je na obzoru nová láska, Váhy čeká velké rozhodování
Říjen je měsícem změn, převratných událostí i tajemné, předdušičkové atmosféry. Podívejme se proto, co tento podzimní měsíc přinese vašemu znamení, na co si dát pozor a co vás čeká a nemine.

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Na začátku školního roku to byla pohoda, teď už půjde trochu do tuhého. Musíte se začít víc snažit a nespoléhat se jen na kamarády a vzpomínky na učivo z předchozího roku. Čtvrtletí se nemilosrdně přiblíží, a pokud v říjnu pořádně nemáknete na známkách, nemusí to vůbec dopadnout dobře.

Vodnář (21. ledna – 20. února)

Říjen pro vás bude měsícem pohody. Hodně vás to bude táhnout ven, do přírody, kde si užijete podzimní nostalgickou atmosféru, ale nasajete do sebe i pozitivní energii ze zbarvujících se listů. A když budete mít dobrou náladu, celý svět vám bude připadat vstřícnější, lépe budete vycházet s rodiči a i škola se pro vás stane hračkou.

Ryby (21. února – 20. března)

Blížící se Halloween, to bude něco pro vás. Letos se na tenhle strašidelný svátek pořádně připravte, protože se zdá, že se pro vás právě letošní oslava stane nezapomenutelnou. Nezůstávejte sami doma a vyrazte do víru města, za přáteli, na pořádně děsivou párty – a nikdy na tenhle den už nezapomenete.

Beran (21. března – 20. dubna)

Na obzoru je nová láska. Ať už jste ve vztahu nebo single, nezavírejte před ní oči. Další vztah vám přinese nové příležitosti a poznáte dosud nepoznané. Proto se tomu nebraňte a nechte se unášet svým osudem. Bude to stát určitě za to.

Býk (21. dubna – 21. května)

U býků to se vztahy nevypadá dobře. Říjen s nimi pěkně zamává a rozchod je pravděpodobnější než kdy dřív. Možná je to i vlivem hvězd, ale v říjnu se vám zkrátka v partnerství nebude dařit. A možná dojdete k názoru, že skřípající vztah už nemá smysl dál udržovat při životě – lepší bude dát příležitost něčemu novému a mnohem lepšímu.

zdroje: Ground Picture / Shutterstock

Blíženci (22. května – 21. června)

Opomíjíte své příbuzné a širší rodinu. Nejste s nimi už v tak úzkém kontaktu jako dřív. Říjen přitom svědčí rodinným vztahům a pro blížence to bude nejlepší čas, jak utužit vazby se všemi známými. Proto už dál neodkládejte vše, co jste jim chtěli říct, a tenhle měsíc využijte ke sbližování.

Rak (22. června – 22. července)

Vypadá to na nějaký průšvih. Raci v říjnu nebudou poslušní ani klidní a bezhlavě se ženou do pořádného maléru. Zvlášť pozor by si měli dávat ve škole, protože ta se v říjnu stane nejrizikovějším místem. Hlídejte si, co děláte i říkáte, protože vás neuváženost může dostat do velmi nepříjemné situace.

Lev (23. července – 22. srpna)

Změna počasí na vás nezapůsobí dobře. V říjnu se budete vzpamatovávat z rychlého nástupu podzimu, dolehne na vás únava a nejčastěji ze všeho budete myslet na svou postel. Bude to pro vás trochu depresivní období, kdy budete chtít jen ležet a koukat na televizi. Ale nemějte strach, s koncem měsíce skončí i tyhle vaše pochmurné nálady.

Panna (23. srpna – 22. září)

Páteční noci se pro vás stanou výjimečnými. Nebudete chybět na žádné párty a naplno si budete užívat života. Potkáte spoustu nových lidí, získáte nové zkušenosti i zážitky a budete šťastní. Říjnové víkendy pro vás zkrátka budou rájem a přinesou vám toho víc, než sami doufáte.

Váhy (23. září – 23. října)

Čeká vás velké rozhodování. Dostanete se do nezáviděníhodné situace, která rozhodne o dalším směřování vašeho života. Přemýšlejte o ní ze všech stran a vyvarujte se zbrklých odpovědí nebo trucovitého mlčení. Teď je to na vás – říjen změní váš život.

Štír (24. října – 22. listopadu)

Už dlouho se vám někdo tajně líbí, ale nejste si jisti, jestli se odhodlat a vyjevit své city. Právě teď nastává ten nejvhodnější čas. Hvězdy vám v říjnu budou nakloněny a z platonické lásky se vyklube plnohodnotný, vášnivý a ve všech ohledech dokonalý vztah.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Vypadá to na rodinnou krizi. Střelci se v říjnu musejí připravit na to, že mezi jejich nejbližšími to začne skřípat a hádky ovlivní atmosféru v celé rodině. Nesnažte se je přiživovat. Naopak se z vás stane smiřující element, který zase dá všechno do pořádku. Nemějte tedy strach a bojujte za své štěstí.