Týdenní horoskop od 19. července: Raci obklopeni nápadníky, Lvi potkají toho pravého a Ryby se budou cítit osaměle

Týdenní horoskop od 19. července: Raci obklopeni nápadníky, Lvi potkají toho pravého a Ryby se budou cítit osaměle
Co čeká vaše znamení v tomto týdnu? Každému znamení se bude hodit pořádná dávka odpočinku. Přijde čas na těžká rozhodnutí, ale také na novou lásku.

Beran

Páteční úplněk vám pomůže s vyjasněním kariérního směřování. Budete-li potřebovat, získáte podporu několika přátel či kolegů. Ale bez vaší aktivity to půjde jen ztěžka. Pamatujte, že nejste jediní, kteří občas potřebují oporu a myslete i na druhé.

Býk

Pokud na vás v poslední době všichni visí, stanovte si pevnější hranice, abyste si vytvořili svůj vlastní prostor. Zapojte se do aktivit, kde máte více šancí setkat se s někým, kdo sdílí podobné zájmy a hodnoty. 

Blíženci

V tomto týdnu se vám naskytnou možnosti, jak se zařídit tak, abyste se cítili pohodlně a bezpečně v tom, co děláte nebo jak žijete. Buďte otevřeni k novým cestám a přístupům. Nebuďte překvapeni, ocitnete-li se ve slepé uličce, neúnavně se vraťte na rozcestí a hledejte dál. 

Rak

Letní zábava je jen pár kroků od vašich domovních dveří, tak se odvažte, Raci. Otevřete oči a buďte v úžasu. Bude kolem vás kroužit mnoho nápadníků a na vás je, s jakým záměrem ke každé situaci přistoupíte. Mějte na paměti, že z každého vztahu, který vytvoříte v energii úplňku, bude těžké se dostat. 

Lev

Přichází váš čas, milí Lvi. Zpomalte a užívejte si obyčejná potěšení jako je bylinná lázeň, procházka po horách nebo pobyt na zahradě. Hledáte-li spřízněnou duši, věřte, že tento týden bude zejména u vás fungovat zákon přitažlivosti. Budete-li vyzařovat štěstí a spokojenost, brzy se objeví ten pravý či ta pravá.

Panna

V tomto týdnu se nevyhnete vážným a zdlouhavým rozhovorům s důležitými lidmi. Ale myslete i na své pohodlí. Vytvořte si večerní rituál bez elektroniky nebo naopak vstaňte dříve a užijte si čas jen pro sebe. Když vaši hlavu zaplní chaotické myšlenky, vypište se bez cenzury do svého tajného deníku. 

Váhy

Tam, kde ostatní vidí slepou uličku, vy spatříte příležitost k růstu. Nikdo vám nemůže zabránit v prozkoumávání cesty, která promlouvá k vaší duši. Nadchnete-li se pro novou věc, snadno s sebou strhnete i další lidi. Ale dávejte si pozor, abyste vždy viděli celek a raději chvíli počkejte, než se svým nápadem vyjdete ven.

Štír

Vytvoření životního prostoru vašich snů letos vyžadovalo mnoho obětí. Páteční úplněk vám dodá sílu se na vaši cestu podívat s nadhledem a ocenit se za svůj pokrok. Nápady vám přicházejí nejčastěji ve sprše nebo na procházce. Odpočívejte a přemýšlejte o vašich plánech v následujícím měsíci. 

Střelec

V tomto týdnu si ponechte prostor na neplánovaná dobrodružství. Věnujte pozornost lidem, kteří se kolem vás náhodně vyskytnou a přirozeně je zapojte do vašich aktivit a plánů. 

Kozoroh

Pokud hledáte výdělečné zaměstnání nebo úspěšný projekt, poraďte se s blízkým přítelem nebo koučem. Máte-li možnost zúčastnit se zajímavého kurzu, školení nebo semináře, je to moudrá investice.

Vodnář 

Více než jindy, v tomto týdnu pro vás platí: “Naslouchejte své intuici.” Diář si zaplňte příjemnými aktivitami s lidmi, které máte rádi a kteří vás inspirují. Projekty, na kterých jste v posledním půl roce pracovali, se i s malým úsilím dostanou na výsluní. Vaše trpělivé úsilí a odhodlání bude odměněno. 

Ryby

Pozornost věnujte svým potřebám a tužbám. Zeptejte se, co chcete a co si zasloužíte. Blížící se měsíc v úplňku u vás může vyvolat pocity osamění a úzkosti. Buďte si nejlepším přítelem a něžně o sebe pečujte.

Zdroje: