Šťastný den v příštím týdnu: Býkům se bude dařit v práci, Blíženci budou slavit

Šťastný den v příštím týdnu: Býkům se bude dařit v práci, Blíženci budou slavit
Štěstí je opravdu krásná věc. Když už ho máme, musíme si ho také náležitě užít. Který den v nadcházejícím týdnu bude nejšťastnější právě pro Vaše znamení? 

Každý den bychom si měli najít alespoň malinkatý důvod k radosti. Některé dny jich sice nabízejí velmi málo, ale potom tady jsou také dny, které jsou pro nás šťastné už od samého rána a užíváme si je plnými doušky. I příští týden pro každé znamení alespoň jeden takový den chystá. My jsme se podívali, který z nich ale bude ten opravdu nejšťastnější. Na co se můžete těšit? 

Beran (21.3. - 20.4.) - Ďábel 

Šťastný den: Neděle 26. března 

Tento den se budete oddávat nejen vášním, ale budete mít také chuť užívat si život plnými doušky. A to se Vám bude také skvěle dařit. Jen si dejte pozor, abyste to nepřeháněli až příliš. Velké rozhazování by mohlo poškodit Vaši finanční situaci. 

Býk (21.4. - 21.5.) - Trojka Pentaklů 

Šťastný den: Středa 22. března 

Ve středu se Vám bude dařit především po pracovní oblasti. Podaří se Vám zužitkovat všechny Vaše dosavadní zkušenosti a vědomosti. Díky tomu v práci opravdu zazáříte a všimnou si toho také Vaši nadřízení.

Blíženec (22.5. - 21.6.) - Čtverka holí 

Šťastný den: Pondělí 20. března 

Dočkáte se velkých oslav. Začátek týdne pro Vás bude velmi krásný, protože se Vám podaří dokončit úkoly, na kterých jste delší dobu pracovali. Se svým výkonem budete velmi spokojení nejen Vy, ale také Vaše okolí. 

Rak (22.6. - 22.7.) - Velekněz 

Šťastný den: Čtvrtek 23. března 

Čtvrtek si budete užívat ve společnosti velmi blízké osoby. Prožijete krásné chvíle a zjistíte, že se můžete na tohoto člověka opravdu spolehnout. Jste spřízněné duše a rozumíte si po všech směrech. 

Lev (23.7. - 22.8.) - Viselec 

Šťastný den: Neděle 26. března 

V neděli budete mít pocit, že nic ve Vašem životě není tak, jako před pár hodinami. Ale rozhodně nebudete litovat. Všechno se totiž otočí ve Váš prospěch a vyřeší se problémy, které Vás doposud trápily.

Panna (23.8. - 22.9.) - Eso holí 

Šťastný den: Pátek 24. března 

V pátek se dočkáte skvělé příležitosti, která Vám pomůže posunout se v životě dál. Bude vyžadovat Vaši tvořivost a energii, ale rozhodně nebudete litovat. Tato nabídka je pro Vás totiž naprosto ideální. 

Váha (23.9. -23.10.) - Trojka holí   

Šťastný den: Středa 22. března  

Tento den se konečně začnou zlepšovat Vaše vyhlídky do budoucnosti. Vše bude najednou mnohem růžovější a Vám se vrátí životní energie a chuť nejen do práce, ale také do života. 

Štír (24.10. - 22.11.) - Devítka mečů 

Šťastný den: Neděle 26. března 

Máte za sebou opravdu velmi náročné období, plné bolesti a stresu. To se ale na konci týdne změní. Malými krůčky se začnete blížit ke svému cíli. Zlepší se tak Váš psychický a také fyzický stav. 

Střelec (23.11.- 21.12.) - Milenci 

Šťastný den: Pátek 24. března 

Pátek bude pro Vás provoněný láskou. Ať už máte stálý vztah, nebo teprve začínáte randit, užijete si opravdu nádherné chvíle se svou milovanou polovičkou. Naplánovat si můžete krásné a netradiční rande. Váš vztah tak ještě posilníte. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) - Hvězda 

Šťastný den: Čtvrtek 23. března 

Ve čtvrtek se Vám bude dařit vše, na co jenom sáhnete. V práci naprosto zazáříte a i doma budete hvězdou večera. Užívejte si štěstí, které Vám bylo přiděleno a nebojte se pustit i do náročnějších projektů. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) - Pětka holí 

Šťastný den: Neděle 26. března 

V týdnu se setkáte s nepříjemným konkurenčním bojem. Lidé, kteří se s Vámi snaží soupeřit, budou používat velmi nepříjemné zbraně. Na konci týdne se ale vše vyřeší a Vy ze situace odejdete jako vítěz. Ukáže se pravda a všichni zjistí, že Vy jste nejen schopný člověk, ale také poctivý.

Ryby (21.2. - 20.3.) - Pětka mečů 

Šťastný den: Středa 22. března 

Středa pro Vás sice bude náročná, ale pokud se k překážkám postavíte čelem a zvolíte správnou cestu, podaří se Vám vše obrátit ve Váš prospěch. Vyhněte se negativnímu přístupu a raději zvolte pracovitost, úsilí a především čestné jednání. Díky tomu můžete získat opravdu mnoho. 

Zdroj článku:
  • Autorský text