Znamení zvěrokruhu, která nechají partnera odejít, a ta, která o něj bojují

Znamení zvěrokruhu, která nechají partnera odejít, a ta, která o něj bojují
Nastane-li rozchod, existuje mnoho způsobů, jak zareagovat. Měli bychom pochopit, že partner je ve vztahu nešťastný a chce změnu. Je to mnohem lepší reakce než bezdůvodný křik. Necháte v takovém případě partnera odejít, nebo ho ujišťujete, že se změníte, aby byl šťastný?

Bojovat o partnerský vztah znamená muset se změnit. Jsou lidé, kteří na to nemají. Pokud partner není ve vztahu šťastný, je jen na nás, jak se k celé situaci postavíme. Někteří to vzdají a odejdou, jejich ego je pro ně důležitější než pohodlí partnera. Jiní se partnerovi přizpůsobí, aby mu ukázali, že jejich láska k němu nezná hranic. Který typ člověka jste vy, podle vašeho data narození?

Beran (21. března – 19. dubna)

Je jen velmi nízká pravděpodobnost, že byste se k tomuto činu snížili. Spíše jdete dál životem a na svého nyní již expartnera se snažíte vůbec nemyslet. Víte, že někde na vás čeká někdo mnohem lepší než tento člověk, s nímž se budete mít mnohem lépe.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nikdy se nezměníte pro nikoho. Máte svou vlastní čest. Změnit své chování kvůli někomu vám připadá nanejvýš potupné. Jakkoli velká láska to může být, vy nestrpíte, když někdo ovládá váš život, a pokud chce váš partner odejít kvůli své nespokojenosti, je to jeho problém, nikoli váš.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pro partnera jste ochotni se změnit kdykoli, dokonce i na svůj úkor. Je proto pro vás velký šok, že partner se chce s vámi rozejít. Jste zvídaví, proč si to přeje, a navrhnete mu, abyste to zkusili ještě jednou, zda tentokrát nebude spokojen více.

Blíženci jsou ochotní se pro lásku změnit
Blíženci jsou ochotní se pro lásku změnit | Zdroj: Kateryna Onyshchuk/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Uděláte cokoli, aby váš partner byl šťastný. Ovšem všechno má své meze. Pokud váš partner nesouhlasí s chováním, které vy rozhodně nemůžete změnit, necháte ho odejít, ač velmi neradi. Nechcete mu bránit v jeho štěstí.

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte svou vlastní hrdost a nehodláte se kvůli svému partnerovi měnit. Zastáváte názor, že pokud se mu nelíbí vaše osobnost, nestojí vám za to, abyste o něho vůbec bojovali. Víte, že někde na vás čeká někdo mnohem lepší.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud jste opravdu zamilovaní, rozhodně nechcete, aby váš vztah skončil. Slíbíte proto partnerovi, že když s vámi zůstane, změníte se k jeho obrazu. Ve skutečnosti jste ochotni změnit se jen trochu, ale dostatečně na to, aby to partner přijal jako důkaz, že ho milujete.

Panny raději slíbí změnu
Panny raději slíbí změnu | Zdroj: SeventyFour / Shutterstock

Váhy (23. září – 23. října)

Jste ochotni se pro partnera změnit, jak jen to jde, poněvadž ho hodně milujete a nepřejete si, aby váš vztah skončil. Děláte, co je ve vašich silách, aby se partner nerozcházel. Jakmile vám ale dojde síla, necháte ho odejít.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Raději partnera měníte vy než aby vás změnil on. Jakmile řekne, že se chce rozejít, uděláte všechno pro to, aby svého rozhodnutí hořce litoval, ale až na krutá slova nijak reagovat nebudete. Víte, že jste natolik dobří, že pro vás nebyl dostatečně dobrý právě partner.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Většinou nechodíte s partnerem, který by vás dlouhodoběji nadchl. Jakmile se tak ale stane a nastane rozchod, začnete partnera ujišťovat, že odstraníte všechny negativní prvky vašeho chování, které ho na vás tolik štvaly.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Víte, že vaše zvyky jsou ty nejprospěšnější. Věříte v ně a nehodláte se měnit pro nikoho. Pokud váš partner zastává názor, že s vámi není šťastný, začnete se poohlížet jinde. Pokud jste v dlouhodobém vztahu, spíše mu budete chtít vysvětlit, že každý má své chyby.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Máte své vlastní plány na změny, které realizujete podle sebe. Neexistuje, aby partner využíval toho, že je s vámi nešťastný, k tomu, aby vás změnil. Pokud chce odejít, ať si klidně odejde. Ať si jde svou vlastní cestou a vy také půjdete tou svojí.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste z konce vztahu nešťastní. Pokud jste dosud věřili, že váš partner je ten pravý, začnete mu slibovat hory doly, aby neodešel. Jste připraveni se kompletně změnit, abyste partnera přesvědčili, aby s vámi dál zůstal ve vztahu.