Znamení zvěrokruhu, pro která si srpen připravil potíže a těžké životní zkoušky

Znamení zvěrokruhu, pro která si srpen připravil potíže a těžké životní zkoušky
Letní měsíce vnímá každý z nás jinak. Jinak to nebude ani v srpnu, kdy někoho z nás čekají pohodové dny a někoho těžké životní zkoušky. A která znamení mohou očekávat větší potíže a životní komplikace? Přečtěte si horoskop na srpen, ať víte, jestli mezi tato znamení nepatříte i vy!

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Na začátku měsíce vás může potkat rozchod s nějakým člověkem. Může to být člověk, který vám dává dlouhodobě falešné naděje nebo to s vámi nemyslí upřímně. Celý měsíc bude hodně o překonávání překážek. Vše ve vašem životě bude stagnovat a nebudete chtít nic řešit. Snažte se věnovat hodně sobě, relaxujte a dopřejte si pohodu. Je to pro vás to nejlepší, protože ke konci měsíce přijde něco nového a vše překonáte. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V srpnu budete řešit hodně žárlivosti ve vztahu. V létě si chcete užít větší svobody a odjet někam sami nebo s kamarády, což se partnerovi nebude příliš zamlouvat. Pokud si nechcete přivodit potíže, neřešte nic na poslední chvíli a vše si s partnerem urovnejte. Také vás čeká nabídka nové pracovní příležitosti, takže byste si měli uzavřít vše staré a nefungující. 

Blíženci budou řešit ve vztahu žárlivost, Zdroj: LightField Studios/ Shutterstock

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Měsíc srpen pro vás nebude vůbec jednoduchý. Čeká vás spousta rozhodování a nebudete vědět, kterou cestou se vydat. Zvláště vztahy vás mohou potrápit, protože nebudete vědět, co je pro vás to pravé. Pravděpodobně se nerozhodnete ani do konce měsíce. Může vám s tím vším pomoci někdo z přátel. Na vás bude snažit se srovnat si v hlavě všechny myšlenky a vaše priority.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V tomto měsíci vás především čekají těžkosti a komplikace spojené se zaměstnáním. Vaše dlouhodobá nespokojenost stále eskaluje a začínáte zvažovat možnost odchodu. Může se vám naskytnout nová příležitost, která by vaši situaci vyřešila. Neváhejte a chopte se nové příležitosti, která může značně zlepšit vaši stávající situaci.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Pro Vodnáře znamená tento měsíc překonávání překážek. Rádi byste si během léta odpočinuli, ale bohužel odpočinku vám nebude příliš dopřáno. Problémy mohou nastat ve vztahu a vy si uvědomíte, že vám váš vztah nepřináší to, co byste zrovna chtěli. Nemá cenu zůstávat ve vztahu, který nemá budoucnost! V srpnu si ale můžete zase finančně přilepšit, a proto si začněte vychutnávat život naplno. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Celý měsíc pro vás bude velice stagnujícím obdobím. Do ničeho se vám nebude chtít, a hlavně do práce se budete nutit. Může za to únava, která způsobí, že vám vše bude dělat problémy. Potřebujete hodně odpočinku a dlouhou dovolenou, abyste se dali do pořádku. Pozornost věnujte také své fyzické kondici, která může být hodně oslabena, a stravovacím návykům. 

Zdroje článku: