Čínský horoskop na srpen: Pro Buvoly citově náročný měsíc, Tygr by se měl zamyslet nad svým vztahem

Čínský horoskop na srpen: Pro Buvoly citově náročný měsíc, Tygr by se měl zamyslet nad svým vztahem
​​​​​​​Pokračující léto přináší Tygrům změnu pohledu a tolik potřebnou sebereflexi, Koňům schopnost naučit se říkat ne a Vepřům možnost změnit svoji kariérní dráhu k lepšímu.

Krysa

Nedořešené záležitosti, které zůstaly z minulého měsíce, jsou stále velmi aktuální. Budete se s nimi potýkat až do konce srpna. Ale šťastné hvězdy by měly pomoci vyřešit ty malé, i když ty větší potíže stále potřebují hodně úsilí z vaší strany.

Buvol

Citově náročný měsíc, kdy většina zadaných Buvolů zjistí, že se partnerům nezavděčí, i kdyby se na hlavu stavěli. Bude to nejspíše náročné, ale nechte věci plynout, neobviňujte se a nechte partnera, ať se se svými pocity vypořádá sám.

Tygr

Srpen je měsíc, kdy si můžete dopřát tolik času, kolik potřebujete, abyste se důkladně zamysleli nad svým vztahem. Zpochybněte své postoje a motivace a zeptejte se sami sebe, zda jste hráli fér. Zdá se, že se mezi vámi a partnerem stále rozšiřuje propast, a protože z ní zcela obviňujete druhou stranu, nevidíte jasně. Na vztah i chyby jsou potřeba dva a vy si to musíte přiznat.

Zajíc

Ačkoli jste v posledních měsících spíše přemýšleli, než rozhodně jednali, neznamená to, že by si vaše mysl nepohrávala s novými nápady a plány. Srpen může být právě tím měsícem, kdy je hrdě vytáhnete na světlo.

Drak

Báječný měsíc, kdy budete ve správný čas na správném místě a využijete nových příležitostí a možností v oblasti peněz a práce. Jen se ujistěte, že nezanedbáváte nikoho, koho máte doma. Rodina musí být vždy na prvním místě.

Had

Zdá se, že vás cestování také chytlo, ale ve vašem případě je to spíše v souvislosti s kariérou než se zábavou, což samozřejmě neznamená, že by se to muselo vylučovat. Pokud uvažujete o přesídlení do zahraničí, je vhodná doba začít na tom pracovat. 

Kůň

Srpen bude měsícem, ve kterém se budete muset naučit říkat ne, když si ostatní budou klást nadměrné nároky na váš čas, energii a pozornost. V opačném případě by mohlo utrpět vaše zdraví. Po devatenáctém srpnu budete mnohem schopnější vyhovět jejich požadavkům, protože vaše energie bude opět na vzestupu.

Ovce

Staré pocity zklamání, nehodnosti a celkové negativity by měly konečně zmizet. V posledních letech byl váš život náročný a bude pro vás těžké uvěřit, že se blíží konec. Ale je to tak. Přesto se na chvíli zamyslete nad lekcemi, které vám osud za tu dobu udělil, a přemýšlejte, než se v budoucnu vrhnete do jakéhokoli závazku.

U ovcí by se měly vytratit negativní pocity, Zdroj: tairome/ Shutterstock

Opice

Někdo nový, kdo v loňském roce vstoupil do vašeho společenského nebo obchodního okruhu známých a přátel, vám dal podnět k zamyšlení, což vás ovlivnilo více, než jste si zpočátku mysleli. V průběhu srpna se to naplno projeví.

Kohout

Je čas dát do pořádku svůj osobní život, takže pokud jste nechali propadnout členství v posilovně, podváděli jste při dietě nebo jste znovu začali kouřit, snažte se znovu nakopnout. Pátého vás čeká ochutnávka toho, co přijde, pokud jde o štěstí, takže si všímejte toho, co se v tento den stane, protože by to mohl být začátek něčeho velkého. Mějte na paměti, že i ty největší stromy vyrostly z malých semínek a neopovrhujte novými příležitostmi, jakkoli bezvýznamnými se mohou zpočátku zdát.

Pes

Měsíc, kdy je třeba snížit rychlost a zjednodušit si práci, protože se zdá, že vaše kariérní zájmy a domácí záležitosti se dostávají do vzájemného střetu, a pokud nebudou řádně vyřešeny, nebudete mít klid. Všestranně emočně náročný měsíc, kdy se budete cítit taženi různými směry, ale snažte se v tomto měsíci soustředit hlavně na své manželství, partnerství nebo partnera, protože tam leží hlavní problémy.

Vepř

Vaše představivost upoutá pozornost potenciálních zaměstnavatelů a ti se budou snažit vás získat do svých řad. Nenechte si tuto příležitost uniknout a zabojujte o své místo na slunci. Srpen je slibný měsíc, kdy se můžete prosadit a vylepšit svůj život, takže s tím neotálejte.