Numerologie pro zvířata – jaké jméno se hodí pro vašeho mazlíčka?

Numerologie pro zvířata – jaké jméno se hodí pro vašeho mazlíčka?
Čísla dokážou odhalit, jaká jména se hodí nejen pro nás, ale i pro naše pejsky, kočičky, morčátka a další domácí miláčky. Na základě jakých indicií byste měli vybírat jména pro zvířecí parťáky? Dobře to zvažte, protože ne každé jméno může pasovat právě tomu vašemu…

Jak vypočítáte numerologickou hodnotu zvířecího jména?

Stejně jako v případě vlastního křestního jména. Numerologie přisuzuje každému písmenu abecedy číslo od 1 do 9, a to tímto způsobem:

  1. A, J, S
  2. B, K, T
  3. C, L, U
  4. D, M, V
  5. E, N, W
  6. F, O, X
  7.  G, P, Y
  8. H, Q, Z
  9. I, R

Chcete-li zjistit, jaké číslo náleží jménu vašeho domácího mazlíčka, sečtěte číslice u příslušných písmen. Máte-li doma psa jménem AZOR, pak musíte sečíst 1 + 8 + 6 + 9, což dá dohromady 24. Je-li výsledkem právě dvouciferné číslo, sečtěte jeho jednotlivé číslice, tedy 2 + 4 = 6. Konečné číslo pro zvířecí jméno tak bude 6.

Charakterové rysy zvířat spojené s konkrétními čísly

Číslo 1

  • se hodí pro pastevecké psy, jejichž úkolem je vést stáda, ale také pro strážné a záchranářské psy. Tahle sebevědomá zvířata se vyznačují vytrvalostí, silou a cílevědomostí. Jsou však velmi nezávislá a někdy samotářská, pravděpodobně svéhlavá. Musíte jim dát najevo, kdo tady velí, jinak si budou dělat, co se jim zamane.

Číslo 2

  • pasuje nejlépe kočkám a psům, kteří jsou citliví, laskaví a ochranitelští vůči svým milovaným páníčkům. Ze všeho nejradši vám budou prostě jen sedět na klíně. Mají rádi společnost lidí i jiných mazlíčků. Intuitivně vycítí, když je budete potřebovat, a vždy úspěšně zmírní váš strach či zármutek. Proto se také uplatní při terapiích.

Číslo 3

  • taktéž vyhovuje zvířatům se schopností vcítit se a povzbudit člověka trpícího melancholií, smutkem a psychickými problémy. Dovedou vyvolat veselí a radost ze života, proto se s lidmi často objevují na pódiích. Mají dobrý smysl pro humor, jsou společenská a hravá.

Číslo 4

  • využijí hlavně ti, kteří chovají „pracovitá“ zvířata, např. osly a pastevecké nebo lovecké psy. Jména s tímto číslem totiž podporují zvířata v disciplíně, koncentraci a vytrvalosti. Mají rádi rutinu, např. krmení a trénink každý den ve stejnou dobu. Změny jim obecně nedělají moc dobře.

Číslo 5

  • podporuje svobodomyslná zvířata, jejichž duše touží po volnosti a dobrodružství. Hodí se tak zejména pro ptáky, ale i kočky nebo lovecké psy, zkrátka pro ty chlupáče, kteří potřebují být hodně venku. Vaši miláčkové jsou zřejmě velmi inteligentní, vítají změny a s oblibou se toulají. Milují cestování a nejspíš se často vozí autem.

Číslo 6

  • sluší rodinným a chovným zvířatům, takže hlavně koním, kravám, prasátkům a vůbec všemu domácímu zvířectvu. Doma jsou nejspokojenější a vědoma si svých povinností s láskou a důvěrou následují přání svých chovatelů. Kočky a psi s vámi budou rádi usínat v posteli a tulit se k vám.

Číslo 7

  • je ideální pro volně žijící zvířata, která nejraději tráví život v přirozeném prostředí někde venku, tedy např. pro ptáky, plazy či hlodavce. Rozvíjí u nich citlivost, vitalitu a intelekt. Mazlíčci jsou od přírody zvídaví a dovedou se naučit i různé triky.

Číslo 8

  • by měla mít jména chovných psů, koček a koní – ušlechtilých zvířat zvyklých dávat na odiv svou noblesu a eleganci. Milují pozornost. Nechávají se hýčkat, hřebelcovat a česat, jsou zvyklá navštěvovat salony krásy a prezentovat se na výstavách.

Číslo 9

  • je v podstatě univerzální, jelikož zahrnuje takřka veškeré vlastnosti předchozích čísel. Jedná se o charismatické a multitalentované mazlíčky, přirozené lídry bez přílišné soutěživosti. Není to tedy nejvhodnější volba pro výstavní zvířata. Jsou ale extrémně intuitivní a preferují fyzický kontakt.

Číslo 11

  • pasuje zvířatům, která reagují na energie, jichž si nejste běžně vědomi. Můžete je přistihnout, jak komunikují s neviditelnými entitami. Zdají se moudřejší a citlivější než většina ostatních mazlíčků.