4 znamení zvěrokruhu, která milují zimu. Co na ní mají nejraději?

4 znamení zvěrokruhu, která milují zimu. Co na ní mají nejraději?
Někdo má radši léto a někdo zase zimu. Každé roční období má ale něco do sebe, a tak je jasné, že si každý z nás oblíbí jiné, ať už kvůli tematickým aktivitám či typickému počasí. Proto nám i v tomto ohledu může poradit i astrologie. Patříte podle vašeho znamení mezi milovníky zimy i vy?

Panna

Panny ze sebe dokáží dostat to nejlepší jedině v zimě. V zimním období se totiž cítí bezpečněji a příjemněji. Milují studený zimní vzduch, a především sněhové vločky, které je naprosto fascinují. Na zimě obdivují hlavně klid a ticho, které jsou s ní často spojené. V tomto období se navíc dokáží mnohem lépe soustředit, a tak jim zima nahomáhá nejen ke spokojenosti, ale i k lepším pracovním výsledkům.

Štír

Štíři mají zimu spojenou se zábavou a veselou náladou. Těší se na ni hlavně díky Vánocům a sváteční atmosféře. Rádi se schází s rodinou a přáteli, protože právě zimní období je tou dobou, kdy mohou ve společnosti nejvíce zazářit. Milují také teplo domova, když za okny mrzne a s radostí se proto každý zimní večer zachumlají do deky a s dobrou knížkou či filmem popíjejí horkou čokoládu. Zima je pro ně zkrátka doba, kdy si nejvíce užívají, schází se s blízkými a mají radost úplně ze všeho.

Kozoroh

Pracovitým Kozorohům zima vyhovuje, protože mají více času na práci a mohou se mnohem lépe zaměřit na své projekty a cíle. Příchod nového roku pro ně navíc znamená možnost ohlédnout se za tím, čeho dosáhli a pečlivě si naplánovat a zorganizovat také nadcházející rok. V zimním období tedy prosperují, jak v práci, tak v osobním životě. Je to pro ně jakási forma odpočinku, díky které se dokáží zklidnit a objasnit si, kam v práci i životě směřují. 

Štíři mají zimu spojenou se zábavou a veselou náladou. Těší se na ni hlavně díky Vánocům a sváteční atmosféře.

Vodnář

Vodnáři jsou trochu introvertní a váží si proto času stráveného o samotě nebo se svými blízkými. V zimě si tedy nadšeně vychutnávají dlouhé večery s filmy, seriály nebo knížkami. Užívají si, že mohou pro jednou zůstat ve své komfortní zóně a nemusí vlastně ani vystrčit paty z domu. V zimním období mají zkrátka čas na všechno, co je baví, ale také na pouhé lenošení. A to je právě ten důvod, proč zimu tak zbožňují. 

 

Zdroje: